28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Monte Christo 8.8.2007 23:50

Tak co miro

Nu tak co miro hodime rec?Evropa bez barier?Uz jsi na to pripraven? Jsem obycejny makacenko co postavil par baraku v USA... tak se predved miro kde a kdy....Bez ochranky please jinak neberu Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme me srdce.

jezevec 8.8.2007 16:01

schengen ruší akorát boudičky, ne diskriminaci druhořadých čltenů EU

teprve až bude čech svobodně studovat, pracovat, podnikat a bydlet na území EU - pak teprve se dá mluvit o pokroku. schengen znamená jen malý krůček tímto směrem.

Magor Milda 7.8.2007 21:06

Hezké sdělení, blahopřeji i k potomkovi,

přesto se vracím k Leninovi s jeho "důvěřuj, ale prověřuj". Dokud v Evropě tihle Leninci volně jezdí a kradou nebo odhazují odpadky, nezbývá, než vše sledovat i mimo hranice.

Zejména je nezbytné, konečně zjistit všechna kradená auta a předat je jejich právoplatným majitelům. Neboť na kradeném zboží nelze získat legální vlastnictví, k tomu chybí legální vlastník jako prodávající. Totéž musíme udělat i s bazary, které se vyvinuly v posledních letech k střediskům pro přechovavače kradeného zboží. Sběrné suroviny stejně tak a s taxikáři je třeba zejména v Praze začít skákat v trojůhelníku.

Úkolů plno, proto není jedna příznivá zpráva ještě dostatečná, aby u nás zavládl optimismus.

J.G. Pašek 7.8.2007 18:07

Ta huráááá EU extáze se změní na skřípání zubů . . . .

jako to bylo za velkého a slavného Rakouska Uherska . . . a hurááá KSČ v 1948 . . . .

čtenář 7.8.2007 17:55

Schengen

Pan Topolánek říká, že vstup do Schengenu se dá přirovnat se stříháním drátů na železné oponě a jaký že to je ohromný krok pro republiku a že jsme konečně plnoprávnými členy unie. Nejzajímavější na tom ale je, že to říká velký nepřítel a bořitel EU, jehož činy i řeči jsou vysloveně protievropské. Přece ten celý klub ODS, kterého je předsedou, celé evropské společenství považuje za socialistický spolek. Na co potom taková radost ze Schengenu. A nebo si myslí že zevnitř to půjde lépe zničit?

AeroKarel 7.8.2007 18:56

Re: Schengen

Třeba si myslí, že Schengen je na rozdíl od kvot na cukr a bourání cukrovarů krok správným směrem.

7.8.2007 17:22

Miro, bohužel jsi dokázal

 všeho všudy, udělat pouze levobočka.

AeroKarel 7.8.2007 18:57

Re: Miro, bohužel jsi dokázal

Že by jiné děti neměl?

Optimista 7.8.2007 17:15

Jednodušší dovoz německého odpadu do České republiky

Němci to budou mít lehčí, bez hrozby kontrol na hranicích k nám budou moci navážet odpadky. To je velký úspěch české diplomacie, blahopřeji pěkně.

Jirka 8.8.2007 23:52

Re: Jednodušší dovoz německého odpadu do České republiky

Az na to, ze kamiony bude mozno kontrolovat i nadale a nejen na hranicich.

Jirka 8.8.2007 23:54

Re: Jednodušší dovoz německého odpadu do České republiky

Volny pohyb osob znamena, ze jsou zruseny hranicni kontroly lidi. Volny pohyb zbozi ale znamena, ze nejsou obchodu kladeny prekazky v podobe cel a dalsich poplatku a blokad. Kontrolovat zbozi ale staty samozrejme muzou a v EU to delaji nejen na hranicich, ale hlavne ve vnitrozemi.

F.VÍZEK 7.8.2007 15:47

Svítá ?

IP.88.100.57 :  Snad už i u Topolánků pochopili, co je a co není národním zájmem České republiky. V našem národním zájmu není odpor k sousedům, odpor k Evropské unii, odpor k NATO, odpor ke světovým mocnostem, kde byl nastolený pluralitní politický systém.  Není v zájmu Česka být odpůrcem USA, odpůrcem Ruska, odpůrcem Číny atd... Seďme na židli !  

Ještě by bylo dobré pochopit sousloví „socialistická EU“ a popřemýšlet, zda k takové podobě přivedlo Unii během 50 let socialistické Německo, socialistická Francie, socialistická Velká Británie, socialistická Itálie, socialistické Španělsko atd…  A přeptat se na to na Hradě pražském...

jasan 7.8.2007 16:12

Re: Svítá ?

jasne Vizku - Vasim zajmem vuci velkemu bratru bylo vzdy "drzet hubu a krok"...

Petr Brodský 7.8.2007 16:45

Re: Re: Svítá ?

A velký bratr je Jasane kdo? Klaus?

AeroKarel 7.8.2007 16:48

Re: Re: Re: Svítá ?

Nerobte sa sprostým na sposob Švejka!

AeroKarel 7.8.2007 16:44

". V našem národním zájmu není odpor k sousedům, odpor k Evropské unii, "

Jo, souhlas. Ale odpor k dirigismu, socializaci, přehnanému zdaňování, kvótám, směrnicím, kartelům, nařízeným cenám, francouzské  snaze vše komandovat a určovat zahraniční politiku EU, nenažranosti poslanců a úřednictva pendlujícího mezi Bruselí a Strassbourgem, rakouskou snahou zahnat nás do jeskyň bez elektřiny, dotacím a jiným nemravům, ten v našem zájmu je. V zájmu našeho přežití!

Petr Brodský 7.8.2007 16:54

Re: ". V našem národním zájmu není odpor k sousedům, odpor k Evropské unii, "

Zahraniční politiku Eu nemůže nikdo určovat, protože nic takového neexistuje. a pokud žádná zahraniční politika EU neexistuje, tak je navenek zajímavá pouze ta francouzská, britská a německá. a do té my nemáme co kecat. Pokud chceme mít na zahraniční politiku nějaký nenulový vliv, musíme vyrobit zahraniční politiku EU.

A pokud jde o kvoty a jiné věci, které se Vám nelíbí, ty budou existovat tak dlouho, pokud bude platit právo veta. Čili přesně to, co chtějí zachovat Klausovci. Takže pokud nechceme kvoty a diriígismus, musíme se zbavit Klausovských suverenistů.

F.VÍZEK 7.8.2007 17:38

Souhlas !

IP.88.100.57: Evropa může být důstojným a respektovaným partnerem každému (a konkurentem, což se nevylučuje)  jedině tehdy, bude-li jednotná (jednota v rozmanitosti).   Máme 21. století !  A vůči Číně bude třeba přidržet si Rusko... Čili EU+USA+Rusko = naděje ! 

František I. 7.8.2007 18:07

Re: Souhlas !

Pane Vízku, bohužel vylučuje. Za socializaci Evropy musíme zaplatit všichni, stejně tak jako za sockomunistické prožrání 800 miliard našeho dluhu. I hodně levicoví ekonomové uznávají, že co do investic, vědeckého výzkumu a produktivity práce je Evropa minimálně 10 let za USA či Japonskem. Nebude dlouho trvat, kdy náš milovaný kontinent dohoní Indie, Brazílie nebo Čína. Díky socialistickým tendencím za posledních deset let odstěhovalo svá ústředí do daňových rájů přes dvacet procent původně evropských firem. Tento trend se nejenom nezastavuje, ale naopak zrychluje. Bohužel ne každý podnikatel má zájem živit řadu řvoucích neproduktivních odborářů a místo rozvoje firmy, vkladů do vědecké činnosti či marketingových tahů přispívat na ubohé pracující, kteří navíc ukradnou, co není přibité. Krásným příkladem toho je Slovensko. Podnikatelé, kteří si v něm donedávna zakládali firmy s vírou v lepší budoucnost, odcházejí tempem nebývalým, až je to nepříjemné i vašemu spolustraníku Ficovi. Takže z vaší vize Evropy vidím, pane Vízku, víceméně hujerství a naivitu.

AeroKarel 7.8.2007 18:58

Re: Re: ". V našem národním zájmu není odpor k sousedům, odpor k Evropské unii, "

A co ten ministr zahraničních věcí EU - tedy pod kricím názvem?

A ty kvoty? Vždyť s tím blbne komise!

Tedy, vy v tom máte hokej!

AeroKarel 7.8.2007 18:59

Re: Re: Re: ". V našem národním zájmu není odpor k sousedům, odpor k Evropské unii, "

krycím, ovšem

VLADIMÍR 7.8.2007 17:29

Re: Svítá ?

U Topolánků a komunistů je především hledání nepřítele.

František I. 7.8.2007 17:53

Re: Re: Svítá ?

Sockomoušku, tys to podtrh.

Karel Cikán Sudeťák 7.8.2007 14:41

Klausova národně socialistická smečka není totžná s ODS.

Četba "modrých" xenofobních a monokulturalistických příspěvků na neviditelném Psu byla pro mě vždy školou nenávisti k ODS. Komunismus byl cestou do pekel dlážděnou dobrými úmysly, nacionalismus je cestou do pekel, kterou hlásají a uskutečňují pekelné zrůdy, kterým jsou dobré úmysly zcela cizí.Po odchodu Miloslava Sládka jsem za reprezentanta těchto zrůd pokládal klausovskou ODS. Ukazuje se ale, že je to trochu složitější. Vedle nacionálně socialistické(viz rozdání znárodněného majetku lidu v kuponové privatizaci a Klausovská nechuť k restitucím) pražské ODS zbožňující Klause existuje i autenticky liberální ODS reprezentovaná Mirkem Topolánkem. Modrý klub na Psu ovšem s liberální Topolánkovskou ODS nechce mít nic společného.. Dnes se opět ukázalo, že jde o fanatické Klausovi derviše. 

AeroKarel 7.8.2007 15:36

Re: Klausova národně socialistická smečka není totžná s ODS.

Ono se to prolíná jako vše, ani socani nebo komouši nejsou internacionalisté, nejnárodnější výlevy zde mají lidé těžko zařaditelní k ODS, prostě neprožívejte ty škatulky tolik. Lidé mohou být úplně jinde, než kam je strkáte. Znám osobně pár "Klausových dervišů" a mohu zodpovědně potvrdit, že nacionalisté, nebo dokonce přehnaní nacionalisté, nejsou ani náhodou.

A co je zač třeba takový AndyOXX se ani neodvažuji hádat, ODSák těžko.

Frank 7.8.2007 21:51

Re: Re: Klausova národně socialistická smečka není totžná s ODS.

To je přece jedno.Hlavně, že není Pražák.

richard 7.8.2007 17:37

Re: Klausova národně socialistická smečka není totžná s ODS.

A eurooptimismus je cestou na mars. Ještě ,že tě tady máme

Buvol 7.8.2007 13:59

To je blb! A jak prokáží, že jsou Ceši?

Buvol 7.8.2007 14:14

Re: To je blb! A jak prokáží, že jsou Ceši?

Občankou se přece musím prokazovat na vyzvání policie kdekoliv v Cesku! V bance často potřebuji i druhý doklad! Může mi někddo říct, jak může tenhle d e b i l dělat premiéra ?!

Kubeš 7.8.2007 14:44

Re: To je bůvol

Kdybys nebyl bůvol, tak bys četl "že při cestách po EU", t.j. samozřejmě přes hranice nebude třeba ani občanka.