19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 3.6.2007 18:03

No hlavně, že nebyl Sacher v Chartě s Petruškou !!!

To by mě fakt naštval. (Y)

Pete Brich 1.6.2007 21:49

Vyslanec Ruska setrval v šestihodinovém přátelském rozhovoru s důchodcem na Vysočině.

Plánovali přesun amerického radaru na kopec za důchodcovou chaloupkou, aby ho 10 sovětských atomových hlavic mohlo lépe trefit.;-)

PB

jirka.s. 1.6.2007 20:15

Re: Re: Re: To je strachu!

To ovšem zvládneš lehce! Mám dodnes v baráku jednoho, který na mne práskal!

Mimochodem, docela by mne zajímalo, kdo to jsou oni "MY"!  Mužu hádat? Stačí mi jednou!

nepolitik 1.6.2007 18:26

Re: Tehdy, v r.73 jim to podepsal

Je zajímavé, že žádný z našich "invetigativních" novinářů nepátral po tom, kdy Vacek tu spolupráci podepsal. Je vidět, že asi všichni mají modré knížky mají modré knížky a o vojně vědí kulový. Aby se někdo stal generálem musel být moc dobře zapsán u starnických a bezpečnostních orgánů. Jinak díky za informaci. V roce 1973 bylo Vackovi 38 roků a to by tak odpovídalo.

slopvan 1.6.2007 16:02

Re: Tehdy, v r.73 jim to podepsal

Az do roku 1990 byla kontrarozvedka pod ministerstvem vnitra a nepodlehala zadnemu veliteli utvaru ani velitelum vyssich velitelstvi, velitele meli v popisu prace spolupraci s VKR ale ridit ji nemohli. Pod ministerstvo obrany ( a ministra Vacka) byla  VKRprevedena az v r 1990 , od te doby mu podlehala a od te doby ji ridil. Prislusniky VKR vyresil tak, ze je po proverkach prevedl do Vojenske policie.

carda 1.6.2007 14:41

k věci!

Petruška byla kouzelná i na vnitru.Kdyby zvedla zadek,nějaký pytle by vobjevila,ale to ne.V prvním šuplíku měla lidovky,ve druhém bouchačku se zuavařenou hlavní/to jí něřekli/ a ve třetím klubíčko s pletením.

Vodička 1.6.2007 14:29

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INT

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y:  NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!)

arogant 1.6.2007 14:19

Tehdy, v r.73 jim to podepsal

major Vacek, náčelník štábu 2.motostřelecké divize. V té době žádnou kontrarozvědku neřídil a rok nato odešel va Vorošilovu akademii do SSSR. Musel být důkladně prověřen a režimu zavázán a i s ním svázán.

třetí 1.6.2007 13:02

Re: Re: To je strachu!

Nebojte se, milý vzteklý důchodče, já mám svědomí čisté, ale vás si budeme asi muset zjistit.

Malý Aston 1.6.2007 12:42

Re: Paní Šustrová jste pouz zlá ženská.

Ale můžeme připustit,že když se oholí vypadá jako ženská.Když se neholí tak je to chlap.Když se neholila a dělala Rumlovi pobočníka na Ministerstvu vnitra,byl to chlap který tahal pytle kde byly uloženy záznamy o Chartě na Hrádeček.Bylo by dobré,kdyby nám ukázala svoje Lustrační osvědčení.:-D

Malý Aston 1.6.2007 12:07

Re: Ministr sACHER BYL KU/RVA PROHNANÁ

Nebyla náhodou ta Petruška za úřadování Rumla zaměstnána na Ministerstvu vnitra?Mám dojem,že jsem ji viděl i na demonstraci proti radarům společně s komouši.Ona má jaké lustrační osvědčení?:-D

Netřeba 1.6.2007 12:03

Re: Nikdy nebyl komunistou.

Nebyl. Jako černoprkelníka by ho nevzali. Tak aspoň dělal agenta   ;-D

jirka.s. 1.6.2007 11:40

Re: To je strachu!

Á, náš soudruh milicionář "třetí" opět vyhrožuje! Ale každá hůl má dva konce!  To tě ani nenapadlo, že než ty dny opravdu skončí, že se můžou najít další pytle, ve kterých budeš i ty?

usměvavá bestie 1.6.2007 11:14

Ministr sACHER BYL KU/RVA PROHNANÁ

(Y)

Miron T. 1.6.2007 11:09

Věnujme se svinstvům novým namísto pitvání starých.

O "skutečných" STB-ácích se stejně těžko kdy dovíme, ti za sebou jistě včas pečlivě zametli. Vždy, když se rozjede nějaká celkem zastaralá a irrelevantní 18 let stará kauza, začnu přemýšlet, jaképak ZCELA SOUČASNÉ, a  o to důlečitější svinstvo, má mediálně zakrýt. Všimněte si, jak perfektně koincidují "senzační odhalení" se zakrývanými průšvihy.

I-Worm 1.6.2007 11:03

To věšení má svoje výhody

mrtví nemluví... No, pro jistotu bych ještě zakázal spiritismus... Jeden nikdy neví...

Z fond, ZZ fond 1.6.2007 10:47

Re: je pikantní

At to skladam, jak to skladam, tak mi vzdycky vyjde, ze prave narazili na ten Z fond, co budoval ten Sacher. Bud mel Z fond,

a zvlast ZZ fond, kam daval sebe a sve rodinne prislusniky, a nebo mel v Z fondu vsechny zajmove osoby vubec. A ted bud nasli Z fond a ZZ fond pohromade, nebo Sacher i sam sebe daval do Z fondu. To je nakopnuta zlata zila, to bude jeste pekny posviceni.

Petr Q. 1.6.2007 10:42

Re: je pikantní

Ač nerad, musím souhlasit; měl jsem o něm (Sachrovi) svého času lepší mínění.  JUDr. Sachr je něco jako pan Chroust z filmu Obecná škola - "blbec, ale taky lidovec", což ovšem zdaleka neplatí obecně. Takže těm, kteří by toto snad chtěli využívat k plivání na členy KDU-ČSL (sám jím nejsem) bych rád (po teenegersku) vzkázal: Zklidněte hormóny, a pánové. A dámy saamozřejmě také, abych se snad nevystavil podezření diskriminace.

1.6.2007 10:18

Vratit plysak a povesit vas na sloupy, parchanti

Mila Sustrova,

dovolte abych vam pripomel nektere postavy plysaku jedna je vas guru jisty VH jehoz priblble heslo: "Nejsme jako oni" cele toto zverstvo zacalo a nejakej Jicinskej spolecne s Rychetskym co prosadili pravni kontinuitu. Toto jsou dva nejvetsi prusery plysaku a ty se tahnou celejch 18 let. Jenom proto muzou byt v justici a na vnitru takove kreatury co mari nektere soudni procesy, jen proto grebenicek zdech svobodny... Ach jo zase sem se nas*al jen co sem vas precetl. Humus.

jen mlzi 1.6.2007 9:57

okamzite zverejnit 1749 jmen

Ta pravdaAlaska zase jen mlzi. Jediny spravny pozadavek je - zverejnit i tech zbyvajicich 1749 jmen z pytlu. Nalezeno 1751 lidi ze Z-fondu, zverejneni jen dva. Podle zakona MUSI ministerstva (vnitra, obrany, spravedlnosti) zverejnit vsechna jmena, co zjisti. Misto tohoto ta osoba jen mlzi do vytracena.

Beránek 1.6.2007 9:37

Re: JE POZORUHODNÉ

R^R^R^

Brmboš 1.6.2007 9:08

Re: Ať to bylo jak to bylo.

Sachr nebyl překabátěnec, ale vždy lidovec. Nikdy nebyl komunistou.

Brmboš 1.6.2007 9:06

Paní Šustrová jste pouz zlá ženská.

Již vůbec nečtu v lidovkách co píšete, ale tady, jste se najednou objevila a zase poučujete nás jako učitelka žáky. Jste zlá ženská já se jen divím, že s takovými jako jste vy se jěště vedou řeči. Co jste vlastně byla vy, že si dovolujete opět kádrovat? Kde berete tu odvahu psát a posuzovat lidi, když právě charta bylo jedno z pracovišť STB. Na co si to hrajete vy, která jste této zemi nedala vůbec nic dobrého ani špatného a nebýt lidovek tak jste úplně k ničemu. Už konečně by si lidé měli vážit sami sebe a vždy se ptát a co si dělal celej život ty? Ne jen chvíli, ale celej svůj život. Nelza vymazat co se nehodí. Proto říkám, že vše co jsem dělal nebylo vždy správné, ale dělal jsem to já a až na vyjímky úletů jsem to dělal rád. A to tehdy i dnes. Je to můj život a jen já se s ním mohu nebo nemusím vyrovnávat.  Nejsem sebemrskačem a nemám rád ty co vždy mrskali jednou rudě a podruhé černě obojí jsou nebezpeční. Když se však spojí v jednom člověku pak je to zloba a nenávist.

MOON 1.6.2007 9:05

leden 1989

 Proč jste se účastnila této nepovolené demostrace? Už nemůžu nadále poslouchat tu chloupou hudbu ,kterou vysílá stanice Hvězda,proto jsem přišla na toto nepovolené shromáždění.:-DHezký den MOON

Kylchap 1.6.2007 8:48

Petruško,

už dodržujete osobní hygienu a nesmrdíte na sto honů?

slovan 1.6.2007 8:21

Re: Re: maslo na hlave

Evidentne o tom moc nevite, az do roku 90 Vojenska kontrarozvedka nespadala pod ministerstvo obrany ale pod Ministerstvo vnitra. Takze general Vacek do r 90 sice mel v popisu prace spolupraci s VKR, rozhodne mu ale VKR na jakemkoli stupni veleni nebyla podrizena. Prislusnik VKR u utvaru byl mimo organizacni strukturu utvaru nebo vojenskeho velitelstvi a byl rizen po vlastni linii VKR ktere spadalo pod ministerstvo vnitra, vojensky utvar tzv kontrase jen hmotne zabezpecoval ale nijak neridil, jen mu mohl davat namety. Kontras vetsinou nebyl moc oblibeny,protoze na utvar praskal veci, ktere by velitele utvaru radeji pred nadrizenymi velitelstvimi utajili(dopravni nehody, male mimoradne udalosti). To neco malo co se po 89 na vnitru udelalo bylo to, ze se agenda VKR predala na ministerstvo obrany - tedy problem se odsunul, ne vyresil. A to je to, na cem se spolupodileli i Ruml, Petruska, Havel.

PROKOP BUBEN 1.6.2007 7:48

JE POZORUHODNÉ

 Že lidé, kteří se zasloužili o příliš vlažný přístup k bolševikovi bezprostředně po Hadráku a nebránili se navázání na bolševické právo a morálku se brání odpovědnosti, podobně jako Klaausova skvadra za zmršenou privatizaci.....Když slyší tito pseudohumanisté o nespočtu bezejmených obětí komunismu, kterým se prakticky vítězní a nepotrestáni bolševičtí zločinci a jejijich pochopové různým způsobem vysmívají - hájí se tím, že tomuto problému nerozumí.......

Netřeba 1.6.2007 6:43

Ať to bylo jak to bylo.

Vacek se klidně mohl tehdy a i dnes každému podívat do očí. Nikdy nic nezalhával o svém politickém přesvědčení.

Ale takoví "prekabátníci" jako byl Sacher a další jména, zaplevelili celý vývoj po Listopádu. Nemuseli to být vždycky jenom evidovaní spolupracovníci.

třetí 1.6.2007 5:51

To je strachu!

Paní Petruška je v úzkých. Pronic zanic by nebyla náměstkyní ministra vnitra v době, kdy bylo třeba udělat mnoho utajovací práce. A nemusí být daleko doba, kdy to praskne i na ni. Jó, jó, i tato akce s odhalením utajených dokumentů není spontánní. A zdaleka není všem dnům konec.

pravni stat 1.6.2007 5:21

proc uz nesedi???

Sacher se zjevne dopustil zneuziti pravomoci verejneho cinitele.

Proc uz nesedi, aby o tom mohl rict vsechno, co vi? A on by rekl, protoze pak by dostal jenom podminku, jinak by sel sedet na tvrdo. Jina verze je, ze to co jako nasli na MNO je ve skutecnosti ten slavny Z-fond, coz by melo logiku, neb v tom jsou dva tehdejsi ministri. To by pak byla dost casovana bomba.