20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Rychlokvašky

Rychlokvaška patří mezi moje oblíbené, i když nyní již méně dostupné letní pochoutky. Taková dobrá, šťavnatá okurka v letním vedru potěší. Bohužel, v současném poněkud sychravém podzimním počasí na podobné rychlokvašky ztrácím chuť a míjím je velkým obloukem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Bok 2.10.2013 16:17

Lidem se celkem nedivím

už dobře vědí, co dokážou tyhle politické ojetiny, většinou už silně překvašené, zoctovatělé  a k zastupování nepoužitelné. No, minule VV, málo odolné vůči svodům moci, které si dal Kalousek k snídani. No, Zemanovci či ANO budou asi horší oříšek. No a Okamura, zajímavý chlapec. A komouši, už 25 let nekradli. Takže, dost k výběru pro lid, nemyslíte?

 Pan Perlín se prostě bojí. Bojí se o ty svoje. Bát se ale měl podstatně dříve. Musel přece vidět, jak vyvádějí. A možná přijde trest. A voliči si navíc myslí, že možná i kouzelník. Nedivím se jim.

P. Běhounek 2.10.2013 20:42

Re: Lidem se celkem nedivím

vidíte a já se lidem právě divím, některé staré ojetiny nejsou o moc horší než nové, nekdy naopak, vidím spíše cestu ve vstupu nových tváří do starých stran

P. Běhounek 2.10.2013 20:43

Re: Lidem se celkem nedivím

že komouši 25 let nkradli... jak naivní nebo hloupé: http://petrcech.blog.idnes.cz/c/287528/Podili-se-KSCM-na-tunelovani-CR.html