25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Ruce pryč od justice!

Blíží se podzimní sněmovní volby. Jako právníka mne zaujala kampaň ODS, která kandiduje v rámci koalice Spolu, věnující se mj. tématu justice a státního zastupitelství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Renjascu 22.7.2021 7:31

A co teprve prezident čekatel komunista generál Pavel a popř ředitel ČT komunista Dvořák.

M. Valenta 22.7.2021 8:56

a co teprve ten současný, že.

R. Langer 22.7.2021 11:39

No, ten tam alespoň nebyl tak dlouho. ;-D

A. Renjascu 22.7.2021 15:45

Nejsem příznivec levicového eurofederalisty Zemana, ale když už jej zmiňujete, tak uvádějte celou pravdu. Zeman vstoupil si KSČ v době pražského jara, kdy probíhala určitá snaha oddělit se od sovětské varianty komunismu a budovat tzv socialismus s lidskou tváří, který měl v té době rozhodně většinovou podporu společnosti. Po okupaci z byl v roce 1970 kvůli nesouhlasu se vstupem vojsk VS z KSČ vyloučen. Už předtím mu nebylo dáno doporučení k studiu na VŠ kvůli referátu o T.G.M. Zeman je sice konzervativní levičák, křupan a fanatický eurofederalista, ale rozhodně není komunista a zbabělec jako Dvořák či Pavel. Takže až jej příště budete chtít zařadit vedle zmíněných kariéristických kreatur, tak uveďte aspoň celou pravdu.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Zeman

P. Han 22.7.2021 6:28

Se vší úctou k panu Kolmanovi, srovnávat lékaře, který léčil vojáky, s prokurátorem, který je obžalovával??? Budeme pokládat Sabinov (pro později narozené: vojenské vězení) za analogii nemocnice? Fuj, chucpe!

D. Rajninec 22.7.2021 5:00

Človek ktorý sa dá v marci 1989 do služieb komunistickej prokuratúry musí byť naozaj fanatický , skúsený a erudovaný komunista!

Možno mu to "našepkala" československá perestrojka o ktorej s obdivom hovoril Gorbačov , keď robil rozlúčkovú okružnú jazdu po satelitoch .

Raz boľševik , navždy boľševik , raz čekista , navždy čekista.