18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 25.8.2008 23:49

Klaus mel dobry projev a nevzdelanec Mandler opet nepochopil....

Pane Mandlere, ale vzdyt prezident mluvi uplne o necem jinem... On mluvi o tom, ze nas prepadl bolsevicky rezim, ne Rusove jako narod... Mam plno ruskyxch kamaradu a rikaji to same, taky je stval bolsevismus, taky je stvalo, ze nas obsadili a co s tim mohli tak akorat delat????  proto Klaus spravne rika, branme se ciziám mocnostem , branme se bolsevismu a socialismu, at se jmenuje SSSR nebo EU! Tohle Vam opet uniklo, ale v Pravu to urcite otisknou, tak rychle  jim to poslete, je uzaverka.....

Petr Q. 28.8.2008 17:53

Re: Klaus mel dobry projev a nevzdelanec Mandler opet nepochopil....

A ten  "bolševický režim" byl nastolen KDE ? a KÝM? - milý Honzo. Nebylo to náhodou v RUSKU a RUSY?? Podle tvé (a Klausovo)  poněkud  zvrácené  "logiky" - (hloupý) Honzo - Rusové jako národ neměli s tím vaším  "bolševickým režimem" vůbec, ale vůbec  nic společného, není-liž pravda. A pokud jde o tvé "ruské kamarády" - zdalipak byl mezi nimi někdo z těch OSMI STATEČNÝCH, kteří proti ruské okupaci Československa tehdy na Rudém náměstí manifestovali, než je  tvůj a Klausův (Pružinského)  "bolševický režim(?!) zatkl a do ťjurmy vsadil?

Frank 25.8.2008 21:17

Emanueli, já si myslím, že vám to už může být celkem jedno. Co říkáte?

Franta 25.8.2008 19:22

Kdo to byl Dubček?

Ten blekota, který neuměl říci jedinou spisovnou větu???? Horší než český Jakeš!!!!

josef krouman 25.8.2008 17:14

něco vo sudetských by nebylo?

Pišta 25.8.2008 18:48

Re: něco vo sudetských by nebylo?

Nějak mi uniklo, že by je zmiňoval Klaus.

Karel K 25.8.2008 16:18

Doležal je opět vedle

tady přece nejde o žádný strach z Rusů, ale o strach z  Ruska. Klaus jenom uboze mlží situaci -  co na tom, že tam žijí i normální lidi, Rusko bylo vždy imperialistické, a stalinské Rusko byl jen carizmus natřený na rudo. Utěšovat se, že Rusko na nás nedostane zase zálusk je nejen naivní, ale opravdu pitomé. Jejich generál řekl jasně, že půjdou ochraňovat Rusy kamkoliv  - a i nás už jednou "ochránili". To jen Klaus to nechápe - ale pak ať nemluví za nás, co jsme invazi prožili.

Kdyby to řekl před událoztmi v Gruzii, řekl bych, že je jen naiva. Když to ale řekl po tom, co Rusko bombardovalo Gruzii a ještě k výročí okupace Československa,   to je opravdu k zblití. Máme ve státě pátou kolonu komunistů, kteří se netají sympatiemi k invazi a máme prezidenta, jehož opatrnický projev jim jen nahrává. 

xxx Kubeš 25.8.2008 20:44

Re: Karle K

R^

Haf 26.8.2008 2:47

Re: Ne - Klaus je záměrně vedle

To nebyl opatrnický projev - on a jemu podobní záměrně zamlčují fakta ( boj dvou skupin komančů odnesli všichni a zejména bezpartijní) a vytvářejí zbabělcům aureolu bojovníků za naše lepší příští s vedoucí úlohou strany. :-/.

nepolitik 25.8.2008 14:23

Slouha sudeťáků viní

presidenta z kolaborace s Ruskem. ON OBVYKLE ZLODĚJ KŘIČÍ: CHYŤTE ZLODĚJE. Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv ANTIKLAUSOVCI VŠECH ZEMÍ SPOJTE SE!!!!!!

Jíra 25.8.2008 20:42

Re: Slouha sudeťáků viní

Sudeťák může vyřvávat pouze v sionistickém tisku.

Jakub S. 25.8.2008 22:10

Re: Re: Slouha sudeťáků viní

Jírečku, pohov - nebuď trapnej, primitive.

gerontusinza 25.8.2008 12:52

Pane Mandlere je to těžké pochopit že

za 70 let vlády "sovětských lidí" (kde vidíte jen ty Rusy?) pod knutou asiatského diktátora (cca 30 let) a lidí kteří se pak alespoň částečně snažili ulehčit život o byčejného Rusa, Rusínce, Lotyše, Estonce, atd a přesto za tu dobu bylo minimáln 60 milionů mrtvých a následně zničených osudů.... Pane, že byste neuměl číst ani Solženicina?  Mimochodem, taky to byl Rusák.... :-/:-/ Člověče, vy snad ani nechápete jaký státnický projev Klaus učinil.....a lidský.   Víte proč?  Nechce být ani lhářem ani slouhou, tím méně zrádcem, pro většinu lidí v této zemi, což je vše celá tahle prohnilá a prolhaná vláda....... nebo máte též chuť si zazpívat s paní Parkanovou?:-/ tak do toho, pokračujte:-/

ignorant 25.8.2008 13:39

Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Jeden diktátor za všechno nemůže. Zkuste nahlédnout do ruských internetových diskuzí ohledně Gruzie, je to samý "gruzínský hrdlořez". Průměrný Rus nemá ahnung, jak zacvičili s Čečnou a považuje se za latentního všudemilovaného mírotvorce. Odchylky (typicky Pobaltí) pak hodlá řešit povětšinou genocidním způsobem. 8 statečných, co v srpnu 68 demonstrovalo proti okupaci na Rudém náměstí jsou historickou výjimkou.

Pišta 25.8.2008 18:51

Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

A jak mluvili ti okupanti z osmašedesátého? Sovětsky? Nebo komunisticky?  Řeč není o gulazích , ale o přepadení naší země Rusáky a o žvanění jejich přisluhovače, ometálovaného klauna na Hradě!

Pepa z Depa 25.8.2008 19:52

Re: Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Mluvil jsem i s Rusy, kteří přišli v 68 a ne všichni pochopili situaci ve které se ocitli. Byli prostě v nesprávnou dobu na nesprávném místě. Vzpomeňte na Solženicyna a jeho knihy. Nezapomeňte na odsunuté němce po druhé světové a nezapomeňte na rok 1980, kdy ČSA byla připravena k internacionální pomoci Polsku, tak jak to udělali země Varšavské smlouvy v roce 1968.

Udělejte si vlastní úsudek o dějinách naší země a nenechejte se masírovat rádoby novináři, kteří nepochopili vůbec nic z toho co jim kdo říká. Jsou placeni někým a pro něj píšou tyto bláboly.

Hezký den.

Jíra 25.8.2008 20:30

Re: Re: Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Jak můžete chtít od člena Landsmanschaftu Mandlera, aby nepřetékal nenávistí k rusům. Vždyť rusové jeho soukmenovcům ve válce vyprášili kožich. Tu rasovou nenávist chce Mandler přenést i na další generaci.

Jíra 25.8.2008 20:36

Re: Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Okupanti z 68. mluvili německy, polsky, bulharsky, maďarsky a mnoha jazyky bývalého SSSR.

A jen tak pro připomenutí - jeden velký gulag ze Sovětského svazu udělal gruzínec Džugašvili-Stalin. Samozřejmě za vydatné pomoci vyvolených obřezanců, které pak nechal zlikvidovat.

Pišta 25.8.2008 21:53

Re: Re: Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Ti co tady opruzovali jedenadvacet let mluvili jen a jen rusky. Nebo snad myslíš , že v Rudé armádě se velelo lotyšsky? a Stalin své projevy pronášel ukrajinsky , gruzínsky nebo rusky? zeptej se někoho! Hitler byl Rakušák. Znamená to že Němci za nic nemohli? 

Jakub S. 25.8.2008 22:04

Re: Re: Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Obřezanců... no tak už je to tady. Někdy se čeká dýl, ale přijde to dycinky... Jíro, Jíro. Další se teda hlásí jako tupý nenávistný nevzdělaný primitiv. Tak jo, zařadili jsme si tě. Pohov, vydechni. Zas na chvilku.

Jenom dotaz: A jak poznáš na ulici, kdo je  o b ř e z a n e c - ?

Volečku.

Pišta 25.8.2008 18:56

Re: Pane Mandlere je to těžké pochopit že

Škoda , že nemluvil rusky! Vypadalo by to ještě líp.Holt ,čím srdce buší, tím ústa přetékají. Je to ruskej šašek!

Spirit 25.8.2008 12:28

Nejméně od dob Petra I.

Rusko patří do Evropy.

jarda 25.8.2008 13:12

Re: Nejméně od dob Petra I.

vysvětli to prosím.

Jenda 25.8.2008 10:52

Evropa byla nejsilnejsi prave roztristena

V dobe kdy zadny ze statecku Evropy nemohl usnout na vavrinech protoze by ho okolni predbehly a nasledne prinejmensim ocesaly. O kolonie a okrajove casti.

jasan 25.8.2008 9:50

dalsi akce typu

"EU EU ueber alles" ....  neboli predejme svoji suverenitu nove IVte risi.....

Defurák 25.8.2008 9:00

Dělejme vše pro silnou, jednotnou Evropu.

Nespoléhejme na Ameriky, Ruska, Číny - pokud nebude Evropa silná, tak si ji uvedení velcí hráči prostě rozparcelují - což již činí nikoli vojenskými či politickými prostředky, nýbrž silou svých ekonomik a množstvím svých financí. Jen si zjistěte, komu které velké firmy (a nejen firmy) v Evropě patří ! Budete velmi překvapeni.

Jinak nevěřte na nekonečnou sílu demokracie - pro státy jako Čína či Rusko by např. demokracie britského typu byla smrtelným koktejlem. Proč ? Přečtěte si např. "Budoucnost svobody" od Zakarii.

elvis 25.8.2008 10:15

Re: Dělejme vše pro silnou, jednotnou Evropu.

Rozhodně budu raději "rozparcelován" amerikou než Ruskem. To americké totiž neznamená zkázu a úpadek. A Evropa? Ta se nedokáže shodnout skoro na ničem (viz např. žabomyší spor nás a Rakouska o kácení pohraničních lesů - a což teprve důležitější otázky!) A komu patří velké firmy? Dnes už často olejovým šejchům, Číňanům, ale taky Kratochvílům, Kelnerům, američanům a Indům. A je to tak dobře, nechápu autorovy temné náznaky. No, česká tajemně ustrašená duše, která dobře ví, jak to ve světě chodí, ale neřekne!

Gonzales 25.8.2008 13:30

Re: Dělejme vše pro silnou, jednotnou Evropu.

Jen si zjistěte, komu které velké firmy (a nejen firmy) v Evropě patří -- No a co?

Magor Milda, Mgr. etc. 25.8.2008 8:18

Rusko se změnilo, už není CCCP, KGB se teď jmenuje SWR, mírotvorné však

zůstalo. Buduje kapitalismus s ruskou tváří, začíná opět vstupovat na scénu východní velmoci.

Jsme svědky dost intenzivních investic do České Republiky. Ti Rusové, kteří u nás investují, mají sotva zájem na nějakých vojenských třenicích. Je také docela možné, že je to způsob, jak se dostat z moci Putinovců a jejich ochranných organizací. Pro ně platí české právo.

I když navenek Rusko působí jako jednolitý násilný kolos, uvnitř je už dlouho stejně politicky zmapované, jako jiné země. S tím rozdílem, že většina těm menšinám nedopřeje vzduchu a škrtí je, jak může. Na věky to snad nezůstane...

F..A.Kekule 25.8.2008 9:36

Re: Rusko se změnilo, už není CCCP, KGB se teď jmenuje SWR, mírotvorné však

Teď už jenom čekám, až Karlovy Vary požádají o vyhlášení samostatnosti a Rusové tam pošlou mírové sbory. Třeba nám ani nepodminují koleje.