24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Davida 10.6.2007 21:11

w ca wc je reforma potřebná zvláště na záchodkach

 podle wc se opravdu pozná kultura národa a u nás je to velmi slabé politici dobytek na záchodech dobytek fuj malé platy pro pracující a pro velká lejna velké prachy to je agitace(Y)

Davida 10.6.2007 21:08

reforma je záchraná brzda

nejvíce  je potřeba v reformě veřejných financí zohlednit veřejné zachodky a dobře zaplatit babám hajzlbabám aby na v c nebyvali pochcaná vokna a posrané podlážky ,protože podle higienyna wc se pozná kultura národa a to platí na první pohled a že to neni žádný med po někom mýt výkali to si jistě uvědomujeme(Y)>-

Davida 10.6.2007 21:07

reforma je záchraná brzda

nejvíce  je potřeba v reformě veřejných financí zohlednit veřejné zachodky a dobře zaplatit babám hajzlbabám aby na v c nebyvali pochcaná vokna a posrané podlážky ,protože podle higienyna wc se pozná kultura národa a to platí na první pohled a že to neni žádný med po někom mýt výkali to si jistě uvědomujeme(Y)

nepolitik 7.6.2007 17:12

Tlustý se už dnes projevil

nehlasoval proti, ale "zdržel" se pouze hlasování. Touha po moci je opravdu silnější něž loajalita k vlastní vládě. A pak, že nebyl v KSČ z kariéristických důvodů.

janoryna 7.6.2007 14:47

pro mne je zjednodušení daní to,

že místo 8 straánek bude mít 2 stránky. a o tomhle v tom návrhu není nic. pro mne bylo dobré, když tam klaus dal, že jako fyzická osoba si mohu oděíst ze základu 20 % bez vyúčtování. a socani ten podíl zvýšili na 50 %. a to tahle reforma bude rušit. takže v čem je výhoda ?

třetí 7.6.2007 11:02

Naco reforma ?

Každý zkušený manažer ví, že měnit fungování velkých systémů lze nejlépe metodou postupných kroků, nikoliv skoků. Jenomže, vykládejte to politikům,  kteří nikdy neřídili ani trafiku. Je to tam ve Strakovce spolek neschopných.

Antonín Hrbek 7.6.2007 10:20

Pan redaktor

je asi malým nebo středním podnikatelem, takže přesně ví, co zatěžuje malé a střední podniky. To co předvádí pan Topolánek je pustá slátanina, to co chce pan Tlustý je v současné době nerealizovatelné. Žádný politik není ochoten sáhnout na jakékoliv daňové výhody, protože by ztratil voliče. Balamucení o daňovém přiznání na čtyřech řádcích splnilo volební účel, takže mouřenín může jít.

PAvel 7.6.2007 10:11

Jsem sice voplič ODS .....

ale  poslanec DLOUHÝ, tak jak vystuopuje nyní se mi stává čím dál vís lhostejným. A to měl moje sympatie v době ještě nedávné. Začal je ztácet co byl ministerm financí 3 měsíce a vyvedl to co vyvedl. V podstatě neudělal nic.

Equileus 7.6.2007 11:06

Re: Jsem sice voplič ODS .....

Nikdy jsem ODS nevolil, ale moje sympatie k exministrovi financí jsou (byť ze zcela jiných důvodů) velice podobné.

loula 7.6.2007 6:34

celkem nic proti vašim vývodům nemám,

chápu, že reforma musí být kompromisem možného, zejména za současného stavu politické konstelace. Co ale nechápu je fakt, že reforma v podání Tlustého byl volební hit ODS a v podstatě nosný volební program, a nyní se Topolánek nechal slyšet, že v té podobě stejně nebyla realizovatelná. Chápal bych, kdyby Topolánek řekl, že reforma z Modré šance je stále cílem, ale současný stav sil ji neumožnuje v celé šíři realizovat. To beru. neberu ale jeho výrok, že nebyla realizovatelná.  

Pavka 7.6.2007 6:33

Ale kdepak, Vlastík ví co chce.

Vsadím se, že Tlustý ví velice přesně co chce za podporu a že to je něco hodně konkrétního. Každpádně to bude větší rána, než eurkmisařství, které už odmítl. Tipuji si na nějakou tu privatizaci pro někoho, kdo je mu blízký. Co takhle lidé kolem Nomury? Co už privatizovali a co podobného je ještě státní? Chytrému napověz ....

loula 7.6.2007 6:35

Re: Ale kdepak, Vlastík ví co chce.

pokud se nepletu, tak Topolánek po prvních roztržkách s Tlustým řekl, že mu dá nabídku, kterou nelze odmítnout. Nevíte, co měl na mysli?

pp 7.6.2007 19:05

Re: Re: Ale kdepak, Vlastík ví co chce.

jestli jste četl Kmotra, tak vám musí být jasné, jak taková nabídka vypadá. Myslím, že podobnou nabídku se pokusil naposled odmítnout jakýsi pan Mrázek. Dodneška se jeho smrt vyšetřuje. Samozřejmě neúspěšně.

loula 7.6.2007 22:29

Re: Re: Re: Ale kdepak, Vlastík ví co chce.

četl jsem Kmotra,ale myslel jsem si, že se to naší republiky netýká.