26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Recyklace kauzy „Čapí hnízdo“ a nedůvěra vládě

Nelze se nepodivovat nad načasováním policie v kauze Čapí hnízdo. Obvinění Andreje Babiše a nějaké nebohé paní, co podepsala žádost o dotaci, přišlo „v pravý čas“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Koutecký 3.6.2021 2:09

Pan Šaroch už žádný spis posuzovat nebude. Případ přebírá Úřad evropského veřejného žalobce v Lucemburku, kterému musí být spis týkající se kauzy dotací Agrofertu, spolu se spisy cca 60 dalších kauz, bezodkladně předán. Tyto případy budou nadále dozorovat žalobci Úřadu.

D. Müller 3.6.2021 0:49

Nějak se nám p. Bartoň zapomněl zmínit, že dotace byla určena pro malé firmy, které mají ztížený přístup k úvěrům. Což nebyl případ Čapího hnízda. Ty hrátky s anonymní firmou a následné navalení na jiné osoby, únos syna na Krym, jeho prohlášení za blázna... Je to radost mít takového taťku. Pro prachy by udělal cokoliv.

A. Dudík 3.6.2021 0:42

Dobře napsáno ... SOUHLAS ... a za 1* !!!

R^R^R^

A. Dudík 3.6.2021 0:42

Dobře napsáno ... SOUHLAS ... a za 1* !!!

R^R^R^

V. Halašta 3.6.2021 0:17

Prdlačky. To Šarochovo zastavení stíhaní (když celé zdůvodnění až na poslední odstavec hovoří o podvodu) je založeno na tom, že AF a ČH nepodnikají na stejném trhu. Zcela pomíjí skutečnost, že nesmí být ani na vedlejším trhu a že prakticky celé tržby do ČH proudily z AF. Jak jinak názorněji ukázat vedejší trhy si tedy nedovedu přestavit.