24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel 21.1.2006 0:29

Povídali, že mu hráli

Tak například počet znásilnění se od roku 1995 ve Stockholmu více než zdvojnásobil. Více viz třeba zde http://viking-observer.blogspot.com/.
 Jan Edling byl "odejit", o tom není sporu. Že šlo o rozvázání pracovního poměru dohodou... záleží na tom?
Švédská oficiální metodika výpočtu nezaměstnanosti neodpovídá mezinárodním standardům, Edling byl blíže skutečnosti.
 
Alex Juchelka 21.1.2006 0:28

No Vy to schytáte...

od zdejších stoupenců of trickle down economy a VŠEHO amerického... : ) BTW, Nemocnici Bumrungrad v Bangkoku, kam nejezdí jen Švédi, ale i mnoho Američanů (na západě, často i v USA, vyškolení a praktikující lékaři, operace za mnohem nižší ceny než v USA, se známou thajskou pohostinností, atd., atd.), mohu jen doporučit! http://www.bumrungrad.com/htm/eng/main.asp
Jara London 21.1.2006 0:27

Pane Chylo,

jste blb. Rikam to jako clovek, ktery mel moznost zit a pracovat ve Svedsku nekolik let. Pro znale komentare netreba, ostatnim tezko vysvetlovat. Idealem pro ceske socany je Svedsko urcite zejmena diky tomu, ze nejbohatsi muz zeme je zaroven sefem nejvetsi odborove centraly a nejvyssim predstavitelem svedske zidovske obce. A nezapomente na suchy zakon.
Jiří Chýla 21.1.2006 1:22

Milý Jaro,

tady přece nejde o to, co chtějí socani, či já, ale co TVRDÍ pan Tlustý. Já například nejsem proti rovné daní, mne jen vadí, když mi ji někdo, např. pan Tlustý, prodává při použití nesmyslných a nepravdivých argumentů. A podobně je tomu s většinou jeho tvrzení v MfD. Protože nechápu, jak na ty nesmysly vůbec mohl přijít, děsí mne představa, že by tento člověk, který si také plete miliardy s milóny, měl být za půl roku ministrem financí.
Lojza 21.1.2006 6:06

Re: Milý Jaro,

Ano.
D.P. 21.1.2006 22:53

Re: Milý Jaro,

Horší než Sobotka může být jen těžko.
Anděla 21.1.2006 8:35

Re: Pane Chylo,

Jaký suchý zákon máš, Járo, na mysli?
Jara London 21.1.2006 13:39

Re: Re: Pane Chylo,

Zkusila jste nekdy vecer jako Sved(ka) napr. ve Stockholmu zajit na jedno pivo nebo koupit lahev vina?
Tomas 21.1.2006 0:24

kde je to lepsi

Kdyz je to tedy v evrope o tolik lepsi, jak clanek ukazuje, tak proc tolik (zapadnich) evropanu kazdorocne emigruje do spojenych statu a Kanady, zatimco opacnym smerem emigrace temer neexistuje?
Milan Vosecky 21.1.2006 0:56

Re: kde je to lepsi

TO je snad jen recnicka otazka. Protoze USA&kanada jsou pro schopne. BTW clanek je schematicky, zjednodusujici zkreslujici pravu, stejne tak jako obvykle tvrzeni, ze u nas v cesku je nejmene chudych lidi v OECD - zjednodusene a schematicky  :-) receno je to blabol, pravdepodobne stejne tak jako clanek s. Tlusteho i jeho zaporna dan z prijmu.