24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vystrašený 22.7.2008 13:53

Re: Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Když chybí argumenty, používají podpasovky. A není to náhodou diskriminace všech takto tělěsně postižených?  Úroveń takových politiků mluví samo za sebe. Výsměch postiženému, je podle mravních kriterii největším zvěrstvem proti lidskosti. Ryba smrdí od hlavy, co bychom chtěli od Dráta. Lékařská etika, že by se třeba proti zesměšňování tělesně postižených vystoupill?  I Dr. Megele byl lékař. 

Poklop 22.7.2008 9:34

Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Vy se rozčilujete,že si dělají srandu z Cikrta,ale když napadají Vaši soukmenovci Paroubka,kvůli bradavici,tak se tomu ještě smějete.Píšete správně,že takové stupiditě se můžou smát jen dementi z hospody nejnižších cenových skupin,ale cenové skupiny jsou zrušeny.

Karel 22 22.7.2008 9:42

Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Jen tak pro ujasnění - nejsem člen ani volič ODS.  Co se Paroubka týká, na něj přímo kašlu. :-)

Poklop 22.7.2008 9:46

Re: Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Proč se tady stydíte,že jste volič ODS?Přeci jste genius.Že na Paroubka kašlete?To jsem si doopravdy nevšiml.Když na někoho kašlu,tak o něm přeci nebudu každý den psát.Nějak v logice pokulháváte.

von 22.7.2008 10:18

Re: Re: Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Pane Poklope - Vy jste jasnovidec, nebo vidíte pod poklopy volebních uren?!?!

Poklop 22.7.2008 10:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Jsem jasnovidec.Ještě nějaký dotaz?Čísla ,které vyjdou ve Sportce,ale nesděluji.

Pája45 23.7.2008 0:08

Re: KAREL 22

Tak se pochlub, "karle" kdo je tvůj favorit, nebo snad favoritka? Nebo ty jsi volil Křováka. 

JH 22.7.2008 10:11

Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

No, že Cikrt je nebezpečný degenerát a mstivý psychoat je každému jasné a měl by být co nejrychleji vyeliminován z podílu na moci. Až Cikrti , díky modroptákům budou rozhodovat v této zemi o všem, bude už pozdě!

Libor.w 22.7.2008 10:29

Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Myslím že ODS může být celkem v klidu.Senátní volby stejně jako krajské vyhraje asi ne tak drtivě jak minule ale s převahou.Příznivci Paroubka a Filipa se ze svých židlí v nálevnách jen těžko zvednou

jirka.s. 22.7.2008 10:29

Re: Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

Jojo, a Srba je v podstatě zneužitý ministrant, viď, honzo horáků? ;-(

Starý J. 22.7.2008 10:25

Re: Re: Poslanec Rath je nebezpečný populista.

R^R^R^ Naprosto přesně vystižený obdivný pohled voličů sockomunistů vůči takovým hulvátům, jako je Rath. I když údajně nepoužívá sprostá slova, je obsah toho, co řekne, sprostější, než kdyby  slovo pr... (Y) použil za den stokrát.

DUCE prohlásí, že Cikrt by měl rozumět nadsázce. Sám přitom s řevem jemu vlastním napadá novináře, vyhrožuje soudními žalobami, pokud se jen slovem někdo dotkne jeho, jeho strany, jeho ženy. Měl v úmyslu žalovat novináře za to, že jeho konkubínu označili jako "milenku" a domáhal se stížnostmi označení přítelkyně! Sám sebe tím veřejně zesměšňoval a Cikrta nabádá, aby "rozuměl nadsázce"!

Pája45 23.7.2008 0:05

Re: KAREL 22

Tak, "karle dvaadvacátý", cituji s doplňkem: "tak jsi to těm socanům a bolšánům nandal" a k tomu ještě pár smajlíků a je vymalováno. Pokáral jste je za Cikrta, třeba se pan Cikrt  tomu tácku zasmál, vy ne! Poté jste svým odpůrcům drobně naznačil co by neměli ("lovit voliče v těch nejhorších žumpách" a "dementy z hospod nejnižších cenových skupin"), lechce jste zažertoval ("primitivové obdivují žvanění Ratha, jaký DUCE, taková partaj - HNUS"). Opravdu ta čeština, toť jazyk mistrů pera (hudák Mácha, Vančura, Saifrt, Hrabal atd.).

Zdeněk 23.7.2008 8:53

Re: Re: KAREL 22

Vy jeden "hudáku", jak můžete položit vedle sebe "pivní tácky" ČSSD vedle myšlenek Máchy, Seiferta, ...... ? Ti vámi zmiňovaní svým dílem přispěli k povznesení lidí dobré vůle ale co přineslo ČSSD "malými panáky" nechápu. Osvětu do IV. cenové? Pan Cikrt se jistě zasmál. Takových blbů potkal již mnoho ale potkat a odhalit celou partaj co skrývá za stádo ....., je k popukání opravdu. Metál tomu, kdo toto  vymyslel. Rád bych jej poznal, abych se té jeho prostotě vysmál i já. Slovo "duševní mrzák" je přesně vyvážené pojmenování zloby, která je autorem.  Takto se i já směji celé autorské straně, příznivcům tácků a vůdců hladového stáda.  

vogel 22.7.2008 8:37

Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Rath a Paroubek nemají Foldynu nijak v lásce a chápu, že by se Ráthovi

líbilo kdyby se Foldyna útokem na vojenskou policii v Brdech navždy

odrovnal. Každopádně to Rath myslel v nadsázce  a každý rozumně

přemýšlejíci člověk to ví. Pouze media, koaliční strany a hlavně ODS to

berou jako dobrou záminku  k politickému útoku na jeho osobu.

historik 22.7.2008 8:42

Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Jenom jestli to nebyl Rathův politický útok na ODS.

vogel 22.7.2008 9:00

Re: Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

no a jsme opět u sebestřednosti ODS ;-D podle sebe soudím druhé..co dělám já je vždy dobré a když to dělá druhý je to špatné..když krade ODS je to dobrý podnikatelský záměr a ostatní závidí..když lže a podvádí ODS tak je to v zájmu dobré věci a použité prostředky jsou posvěcený dobrým záměrem..když by lhal a podváděl někdo jiný tak ohrožuje demokracii v česku..a tak bych mohl pokračovat dále..chtělo by to aby všichni bez ohledu na příslušnost k davu posuzovali  všechno a všechny stejným metrem a  to bych asi chtěl od fanatiků příliš mnoho ;-D

StandaT 22.7.2008 9:40

Re: Re: Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

...podle sebe soudím druhé... Chlape, vždyť Vy máte pravdu! Konečně. Tolik příspěvků, to by bylo, kdyby jste se jednou netrefil. R^

StandaT 22.7.2008 9:32

Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Vogele, to jako Hvížďala píše v žoldu ODS?

Karel 22 22.7.2008 9:36

Re: Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Vogel chtěl naznačit, že v žoldu Dalíka. To je ten Dalík, který si kupuje socany jako housky v krámě a podplácí bulvár, aby hanobil Jyrkovu krásnou ženu.  ;-D

vogel 22.7.2008 9:46

Re: Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

to je reakce na pisatele přede mnou..asi nechápete řazení diskuzních příspěvku v časové linii ;-D

StandaT 22.7.2008 10:04

Re: Re: Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Aha

von 22.7.2008 10:23

Re: Rath se Vám směje, protože opět postřelené vrány začaly hlasitě krákat.

Ať žije FTIPNÁ nadsázka! Pan Rath nás vlastně učí rozumně přemýšlet, že? Osvěcený to člověk, který se konečně se našel! I když jemu podobných je i v jiných stranách několik habadějů, tenhle je určitě nedostižný.

gerontusinza 22.7.2008 8:34

Pane Hvížďalo senilníte........

nebo začínáte rád používat silných slov....... To je podle vás fašizmus? nespokojenost občanů? zločinné spolčení proti většině občanů vám nevadí? Pane, takovýchto výroků bude čím dál více a nejen od politiků a co naděláte až dojde od slov k činům....? Tak Rath je podle vás fašista...... běžte do háje Hvížďalo a co jste vy a Toploánkova zrádcovská vláda...... Necháváte znásilňovat 2/3 národa a ještě chcete aby držel hubu.....  buďte rád že vám nepošlu vzhledem k zatím dobrým vztahům ikonku zadele...:-/ za víc tentokrát váš elaborát nestojí:-/

Kopecký 22.7.2008 9:00

Re: Pane Hvížďalo senilníte........

Naopak, myslím, že to popsal celkem přesně. Nesnášenlivost politického prostředí a politická nenávist, agrese a netolerance jsou standardní znaky české politiky a jsou výsledkem výroků politiků (nejen Ratha) a poté jejich patřičnou medializací. A máte pravdu, od slov k činům nebývá daleko, stačí, když se příležitosti chopí nějakej šikovnej malej s knírkem.

gerontusinza 22.7.2008 11:07

Nemám knírek a nejsem tak úplně malej........Re: Re: Pane Hvížďalo senilníte........

a mám už těch zrádných  tupohlavců plný zuby..... Ještě jsem se nerozhodl jestli má pepka ranit mě a nebo já je začít střílet od kotníků.... je to taková uklidňující představa..;-);-P

vystrašený 22.7.2008 14:12

Re: Re: Pane Hvížďalo senilníte........

Ten knírek by mu rychle dorstl. A propo, zkuste si jej představit s knírkem, co říkate....že by nějaký karkutarista to zkusil. Ale už nemáme ty skvělé karikaturisty...

libero 22.7.2008 9:14

Re: Pane Hvížďalo senilníte........

Asi by měl blíž k nacistům, národním socialistům, než k fašistům. Ostatně vy také, že?

ladasc 22.7.2008 9:29

Re: Pane Hvížďalo senilníte........

víte,ono to s tím hlasem většiny občanů je tak trohu na křivo ,komunisté se dostali k moci v letecch 1946-48 právě díky hlasu lidu a jeho poválečnému nadšení pro SSSR, no a kam nas toto svaté nadšení většiny dovleklo je všeobecně známý fakt. Ono to ještě neznamená ,že když je většina pro něco,že to není úplně špatně a většina by si měla raději doplňovat vzdělání a informace .

brabus 22.7.2008 10:43

Re: Pane Hvížďalo senilníte........

2/3 národa jsou znásilněny;-D;-D;-D a podle koho? Podle STEMU?;-D Tak proč nejdete všichni demonstrovat? Když vám Tamáš připraví demonstraci, tak se vás tam sejde sotva 500 kousků;-D Nebo se chováte jako v 68............. držet hubuuu a krok. Tak nám ukažte, jak se aktivně bojuje proti okupaci USA ;-D Já vím Gerone, Vy jste dnes moc smutný, protože Vám zatkli Karadžiče, kterého považujete za juguslávského mírotvorce. ;-D;-D

Pája45 22.7.2008 23:50

Re:BRABUS

Zato voni, "brabusi", voni jsou machr. Hvížďalu nemusím, ale jeho příspěvek je hoden nějaké ceny, porovnám-li jej s vašimi zvratky, včetně těch smajlíků (nejsou myšlenky, použiji smajlíky).