16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Rath zuří

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomfuk 16.4.2009 23:12

Podle nejnovějších...

Podle nejnovějších zpráv Ráth má zajištěno v PS na 28 dubna 101 hlasů za zrušení poplatků.97 hlasů ČSSD + KSČM a 4 poslance ,kteří se přidali na správnou stranu a tudíž nejsou přeběhlíky,jak by si někdo myslel.Pokud mu Paroubek tento bohulibý čin nevymluví,bude mít vláda zvolená z nových voleb na podzim dáreček ke státnímu rozpočtu na rok 2010.Doufám i když nerad,že to budou Soc.dem. a soudruzi.Připomína mně to mého dědečka,když chtěl odnaučit kočku,aby nečurala v předsini,chytil ji a omočil její čumák v těch scánkách.I ta kočka to potom pochopila,že má potřebu dělat někam jinam,kde to dědečkovi nevadí.Akorát se to muselo opakovat na každou novou kočku nebo kocoura,vždy platilo,ale řádně vymáchat čumák v jejich scánkách.Prostě historie se opakuje i u koček.

fg 16.4.2009 22:45

zuří nejen Rath, ale i

blbci jako Ivan, Vítek, Hus... Jen tak dál autore, třeba je porazí a bude pokoj.

Jiřík 16.4.2009 19:15

Modří mentálci

Rath nad vámi jasně vyhrává,proč to nepřiznáte?Jste dobře organizovaní,media z něj udělala vyvrhele č,1 a on se stal hejtmanem a cvičí s vámi dál:Jako David z bible,ale vy nejste Goliáš,spíš taková řvoucí horda agresivních fanatiků.

historik 16.4.2009 19:39

Re: Modří mentálci

Problém je, milý oranžový mentálče, že  Rath nezametá jenom s námi, ale také s vámi. Komunisté si také mysleli, že zametají se ztroskotanci a zaprodanci. A nakonec zjistili, že zametli i sami se sebou. Žádní milionáři jim totiž k rozdávání už nic neposkytli. Oni s těmi milionáři totiž zametli.

mira 16.4.2009 20:06

Re: Modří mentálci

Jiříčku, zkus pochopit, že tak úplně nejde o modré kontra oranžové, ale o dodržování zákona. Měl bys vědět (jsi velký chlapec, píšeš na počítači), že správa věcí veřejných NENÍ FOTBALOVÝ ZÁPAS. Pokud ti tohle Rathovo kličkování imponuje, napiš sem adresu, na kterou ti můžeme poslat 30 stříbrných na psychiatrické vyšetření. Bez urážky...

MaR 16.4.2009 20:35

Re: Modří mentálci

Je to svým způsobem nerovný zápas. Trpělivé vysvětlování s argumentací a nasloucháním, dodržování zákona a odpovědnost za všechny táhne vždycky míň než populistická gesta a mazání medu kolem huby svým voličům. Je to obraz nevyspělosti naší společnosti jako celku pokud si do čela dokáže volit podobné typy (tedy sociální psychopaty, což pan Rath definitivně splňuje).

MaR 16.4.2009 20:56

Re: Modří mentálci

Mimochodem dneska byl v Dnes článeček o tom, proč se snadno dostávají chytří sociální psychopati do vysokých manažerských pozic... Nebudu to opakovat, ale popis přesně seděl na pana Ratha: důležité je být názorově přizpůsobivý, působit dojmem rozhodnosti, při konfrontacích používat nefér metody arguementace a zastrašovat své podřízené a oponenty.

Jiřík 16.4.2009 22:15

Re: Modří mentálci

že máte strach o dodržování zákon jen někdy.Čunek,Wolf Vám nevadí?

Sid 16.4.2009 21:12

Re: Modří mentálci

Vsimnete si, ze Rath nevyhrava. Prohrava a zuri. Nicmene, pokud Vam to imponuje, jsem pripraven pokud vyhrajou socialisti a zvysi dane vyzval lidi k obcanske neposlusnosti a dane neplatit. Uvidime, jestli tomuto boji budou socialsti fandit tak, jako dnes Rathovi.

Hašek 16.4.2009 21:28

Re: Modří mentálci

Jiřík jest zřejmě opravdu jednoduchý zoufalec.

Je docela zajímavé sledovat přerod Ratha z blazeovaného zástupce středního stavu (lékař) v  demagoga, drze se pošklebujícího soudům. Docela zajímavý případ politického padoucha. To se hned tak nevidí. Má ale dobře krytá záda - svými voliči. Bohužel.

KočkoDan 16.4.2009 21:33

Re: Modří mentálci

Jiříku,viděl jsem už spoustu nejrůznějších levicových průvodu.Ti umírněnější vykřikujíc svou mantru "sociální jistoty,sociální jistoty", ti radikální podpalující McDonaldy..Jěště jsem,ale nikdy neviděl nějakou hordu podnikatelů,lékařů,živnostníků..prostě lidi co musí tvrdě 12hodin na ty vaše sociální jistoty makat, aby se někde nějak srocovali,něco rozbíjeli,pořvávali...Prostě hordy agresívních fanatiků jsem už viděl.Vždy to bylo ale nalevo

Jiřík 16.4.2009 22:12

Re: Modří mentálci

Jste milí jak mi hezky píšete ty svoje bláboly.Jasné,kdo nevolí ODS,žije z dávek.Bože vy jste tupá a namyšlená sebranka....(Y)

mira 16.4.2009 23:50

Re: Modří mentálci

Ale notak notak. Zatím ses Jiříčku držel bontonu, zkus si to dnes nepokazit, ať má mamka radost ;)

Vašek 17.4.2009 8:29

Re: Modří mentálci

Ale, ale, Jiříčku! Když dojdou argumenty, tak se začne nadávat?

Hrad 16.4.2009 22:15

Re: Modří mentálci

Máš uplně přesné znalosti. A také správné brýle. Až dvacet tun hnojiva uniklo odpoledne v areálu zemědělské společnosti Lukrena v Dolní Lukavici na jižním Plzeňsku. Zaměstnanci společnosti i hasiči měli od počátku hlavně obavy, aby se chemikálie nedostala do půl kilometru vzdálené řeky Úhlavy(to je určitě dílo komunistických sabotérů). Nejlepší je pro omšelé hovězí nasadit si své skleněné oči, a tvářit se že nevidí co vidí. Jak obrovský pocit cítit se aspoň chvíli jako velký politik. A tak dál pokračuj vykřikujíce svou mantru "sociální nejistoty"!!! Sociální jistota není nic co má "kule" jak říká chlap s gulama.  

mira 16.4.2009 23:53

Re: Modří mentálci

Ehm, zaměňovat politováníhodnou nehodu s pouličním terorem je známka jisté ...slepoty?

B.Tichý 16.4.2009 18:17

Kdo vlastně zuří?

Mám dojem, že především zuří ti, kteří se stále nedokáží smířit s tím, že voliči v loňských volbách do krajů a senátu vystavili jasné vysvědčení těm, kdož se domnívají, že obyčejní spoluobčané jsou jen tupé stádo určené k vydojení, k čemuž měly vést tzv. "reformy".

Dino 16.4.2009 19:58

Re: Kdo vlastně zuří?

Ano, tupé třicetikorunové stádo.

MaR 16.4.2009 20:49

Re: Kdo vlastně zuří?

Přečtěte si co napsal cicero.jan před vámi - peníze stát vždycky *vydojit* formou daní. V situaci, kdy neustále rostou náklady na zdravotní péči se peníze musejí někde najít. Při zachování *bezplatnosti* zdravotnictví díky nesmyslné ústavě jsou prakticky jen dva recepty: nasypat do zdravotnictví více peněz a tudíž zvýšit odvody zdravotního daně (a pozor to znamaná razantně protože děti, studenti a důchodci nic neplatí tudíž veškerá zátěž je jen na části obyvatelstva - v praxi je tedy nutné přilévat peníze z jiných rozpočtových kapitol) a nebo zavést formu nepřímé regulační spoluúčasti - ony poplatky, které mají navíc oporti předchozímu motivační charakter k šetření péče u všech vrstev. Hádejte co je efektivnějším řešení...

tomfuk 16.4.2009 23:58

Re: Kdo vlastně zuří?

Vy  MaRu nebuďte naivní,že se peníze musí někde najít.Dá se to také zařídit tak,že klesne úroveň zdravotnictví.Což je nevyhnutelné.

cicero.jan 16.4.2009 18:10

Je to problém zástupný.

Ono o těch třicet korun nejde, je jedno kdo je zaplatí nebo ne, vždy to půjde jen z kapes daňových poplatníků. Nebo snad někdo viděl nějaký stát, který by vydělával peníze? Randál okolo toho je jenom proto, že se s tím dají parádně zastřít mnohem naléhavější problémy, s kterým si neví pan Rath a spol. rady. Stačí si jen uvědomit jak teď dupou po Drymlovi, kdysi nenahraditelném Ráthově náměstku na ministerstvu. Je to děsivé, když takový člověk neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud toho nedosáhne.

jarmich 16.4.2009 19:44

Re: Je to problém zástupný.

Napsal jste naprostou pravdu. Díky.R^

Cyril 16.4.2009 15:28

Nikdo nezuří , jen slunce krásně svítí pro všechny

Pracuji ve zdravotnictví dlouho .Přísahu Hippokratovu jsem  realisoval 30.července 1953 .Byl to kásný den  a přísahali jsme  tehdy 4 ženy   2  muži. .Je velmi těžké neporušit tuto přísahu ::: o politiku see zajímám jen okrajově .Domnívámse totiž /a n ejsem sám/ , že  být poslancem , předsedou  komory , to by měla být  fubkce čestná , neplacená .Poslanci  do roku 1948 dostávali t.zv."ošatné" /2000 Kčs/ , ale jinak  pracovali  narůzných místech  MĚLI SVŮJ PLAT ./měli jsme  zemské zřízení//.Od roku 1953 uplynulo  hodně času . Něco se ve světě  mění a něco zůstává stejné.Je to mozek člověka , jeho výchova  .jsme přece vychováni k tomu , abychom  ctili jeden  druhého , měli lásku k přírodfě , úctu k žebám , nositelkám života . respektovali lidská práva .Máme přece  lidská práva , Ústava  to zaručuje .Máme ale také své povinnosti !!! Mluví se o poplatcích , o 30 Kč. Připadá mně to troch k smíchu. Zdůrazňuji.Máme všichni svůj mozek  k myšlení. Kde jsme byli   -Československo - ? Na kterém místě ve světě .A kde jsme nyní ?. nalouchejme  kritikům , nenadávejme - ale   p r a c u j m e .Zdraví Cyril.!! 

Bohata 16.4.2009 16:16

Re: Nikdo nezuří , jen slunce krásně svítí pro všechny

Rathovi by slušela funkce zastupujícího říšského protektora.

anubis 16.4.2009 16:30

Re: Nikdo nezuří , jen slunce krásně svítí pro všechny

Psychopatovi pazDráthovi by slušela cela v Bohnicích!!!!!!

Je spodivem, že si jeho duševní nemoci ještě nikdo nevšiml.

Ladislav N 16.4.2009 17:59

Re: MUDr David Rath, ministr zdravotnictví ČSSD vystupující ze stínu

Ale všiml... Dokud je pro ČSSD užitečným darebákem, může být ZVOLEN třebas i prezidentem!! Hitler se taky dostal k moci přes hlásání socialismu....

lary 16.4.2009 19:25

Re: Nikdo nezuří , jen slunce krásně svítí pro všechny

von NeuRath

hank bukowsky 16.4.2009 15:07

nejvíce zuří politruci, propagandisté a přicmrndávači

že Rath vůbec existuje.

Je kouzelné, jak politik v opozici má větší moc a vliv, než celá státní kamarila.

Sid 16.4.2009 21:16

Re: nejvíce zuří politruci, propagandisté a přicmrndávači

Lumpum je vzdy venovano vice pozornosti. A Rath to asi vi. Moc a vliv nema ale snazi se jej vydupat jako neposlusne dite.

hank bukowsky 16.4.2009 15:02

No jestliže Žid Rath má tak blízko k národnímu socializmu

proč by Židé ve vedení izraelského státu neměli mít k fašizmu také blízko. A projevují to tisíckrát zřetelněji a hmatatelněji, že?