19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Rath má pravdu

Kdo za to může? Kdo jiný než koaliční vláda. Měla padnout už dávno. Kdyby koalice padla, vládla by ČSSD s KSČ(M). Žádné trestní stíhání by Rathovi nehrozilo. To už by policisté byli dávno tak reorganizovaní, že o dokončení akce Rath by si mohli nechat jen zdát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Charvát 17.5.2012 20:22

Ať žijí konspirace!

To je krásný. Miluji konspirační teorie, a toto je opravdu mistrovské dílo. A teď hádejme - je to výmysl umanuté mysli, nebo platí, že na každém šprochu...?

M. Varadinková 16.5.2012 11:20

Re: Je to tak

No jo, patřilo to pod vedlejší článek.

P. Kolář 16.5.2012 7:49

Re: Je to tak

pláčete na špatném hrobě,pan Altner se trefuje do bisky.

M. Varadinková 16.5.2012 6:59

Je to tak

Učitelé učí matematiku stylem: nabiflovat se postupy řešení typických příkladů. Tedy nikoliv pochopit podstatu a porozumět jí natolik, aby byl  člověk schopen své skutečné znalosti (nikoliv jen nabiflované postupy)  aplikovat i na trošku  jinak zadané úlohy.

Nabiflované postupy se z pamět brzy vypaří, ale jednou získaná schopnost tyto postupy samostatně odvozovat na základě vědomostí (tedy znalosti základních pojmů a souvislostí) zůstává.

Ten test nebyl vůbec těžký pro toho, kdo disponuje skutečnými znalostmi. Mohl být těžký pro toho, kdo umí jen ty nabiflované postupy pro typizované příklady, kdy pro každou pozměněnou formulaci zadání je nutno nabiflovat se nový postup.