29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 18.5.2009 16:56

Re: Víte pane Gabale, ona ta Řápková místo hloupého žvanění, jak to děláte vy a vám podobní, začala jednat.

Hlavne nebezpecnejsi.

st 18.5.2009 16:44

Re: Baxty...

vy se neštítíte také jakékoliv sprostoty, urážení a opravdu zakládáte seriozní diskusi - to je vaše představa serioznosti?

st 18.5.2009 16:38

Řápková by mohla následovat Čunka

Takže v případu, že Topolánek by zas slepilvlád, mohla by být místopředsedkyní vlády.!  Ano, věci se stále mohou zhoršovat!

Jirka2433 18.5.2009 16:07

Re: Jak to vypadá s Romy ve Vsetíně ?

„...ale na druhé straně  znám pár cikánů , kteří jsou očividně  slušnější než Vy.“ - Já taky. A tím je to vyřešeno? Znám PÁR cikánů. A co ten nepřizpůsobivý zbytek? Ta neskutečná většina, která se NIKDY nezmění. Bydlím v Mostě. Asi 3 kilometry odtud je Chanov, 20 kilometrů Chomutov. Přicházím s nimi do styku několikrát denně. Malý příklad. Jdu ven, odnáším odpadky, chci je hodit do kontejneru. Nemůžu. Hrabe se v něm cikán a vynadá mě, když mu řeknu aby mě pustil (dovolil) tu igelitku vhodit. Ještě se na mě utrhne že tam hledá něco důležitého, abych počkal. To oni umí. Třeba ráno v 5. Vážně. Igelitku tam nevhodím a jdu do vedlejší ulice. Tak proč nemůžou jít dělat například do Technických služeb a starat se o čistotu města za peníze? Mají rádi volnost, svobodu rozhodování a nikdy se nepřizpůsobí jakémukoliv podřizování. Mají to v genech. Jednejme s nimi podle toho. Ať se přizpůsobí společnosti ve které žijí a od které dostávají přebohaté příspěvky, bez jakéhokoliv přičinění.

jirka.s. 18.5.2009 15:58

Re: Tak si představte, že... Váš příspěvek nebyl uložen.

Omluva!!! 8-o Abys ho.... ;-(

jirka.s. 18.5.2009 15:57

Re: Tak si představte, že... Váš příspěvek nebyl uložen.

Ladislave!  Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je u nepřijatého příspěvku právě proto, aby jsi ho připojil k případné stížnosti adresované nejlépe panu Wagnerovi! Sám za sebe musím říci, že mé "stížnosti" vždycky vyřídil k plné spokojenosti! Navíc může napravit do budoucna případnou "blbost" automatu! ;-)

libero 18.5.2009 15:52

Liberální formace,

její vznik by vůbec neškodil, jen si pod tím pojmem představuji něco jiného než pan Gabal. Těžko by se třeba nějaký liberál mohl smířit s EUnijním dirigismem, navíc posíleným LS.

Nebo s poručníkováním zelených čím topit a jak vyrábět elektřinu.

brblal 18.5.2009 15:48

Re: Pane Gabale

Mýlíte se.Porodné tehdy nevrhovala navýšit KDU-ČSL.Bylo před volbami.Nyní navrhuje ODS zvýšit platy státním zaměstnancům - opět před nedalekými volbami.Takže ne za všemi marnotratnými návrhy je ČSSD.Naopka ODS ,respektive celá trojkolka hned po uchopení moci snížila rapidně daně nejbohatším a rovněž u nich zastropovala úhradu zdravotního pojištění.Jak žijí běžní občané ODS nikdy nezajímalo.

Blbohlav 18.5.2009 14:55

Pravdoláskaři oživli

Už zase Pravdoláskaři jedou. Blíží se volby, či zapomněli na volební rány. Teď tu chybí jen Pilip a Ruml. Kdy uřž jednou pochopí, že politika by měla chránit slušné a poctivé a ty, kteří se za tyto berou a chrání je, a ne ty neslušné a  nepoctivé (pardon dnes se řžíká představitele menšin). Kam to spěje. A mluvčí minorit se dostanou všude - do televize, do novin, na internet, do filmu ... To je věrný obraz naší společnosti? FUJ.;-(

figura 18.5.2009 14:50

Co je špatného...

...na tom, když někdo chce aby neplatič platil? Co je na tom extremistického? Trapný článek.

muf 18.5.2009 14:44

Re: Jak to vypadá s Romy ve Vsetíně ?

všechno podstatné včetně argumentů jsem již uvedl výše...a teď bych od vás něco rád slyšel - co asi udělá  nepřizpůsobivý, když mu seberete sociální dávky a necháte ho žít  z tisícovky měsíčně? Podle Vás asi  půjde a bude si hledat práci, že? Nebo si na Vás počká za rohem, rozbije Vám palici a obere o  šrajtofli? Popřípadě někde něco otočí...a co se týká neplatičů, dluhy na nájmu za nějakých 100 nebo 200 000,- nenasekáte za měsíc, dokonce ani za rok..takže co do té doby paní Řápková dělala?

Lefty 18.5.2009 14:31

Baxty...

...obvykle mám ve zvyku psát věcné příspěvky, ovšem ve Vašem případě mne napadá jen jediná otázka...nejsou Vaši rodiče pokrevní příbuzní ? Protože tolik blábolů v jednom příspěvku není schopen normální člověk vyprodukovat snad ani po půl litru vodky. Obecně lze z Vašich názorů vyčíst, že právě Vy jste extremistou velkého kalibru. Pominu-li Vaši nenávistnou rathovskou rétoriku, neštítící se jakokoliv sprostoty, nepředložil jste v příspěvku jediný objektivní argument, použitelný pro další seriozní diskuzi.

Vítek 18.5.2009 14:17

Re: A co jste pane Glabal vyzkoumal?

to oni všechno vědí,ale snad nechcete o práci připravit takové Kocáby,Gabaly a jiné milovníky národnostních menšin? To, že nedodržují zákony a že je my živíme není tak důležité.

Lerak 18.5.2009 14:08

A co jste pane Glabal vyzkoumal?

    - to, že se učit nebudou (většina), to, že pracovat nebudou (skoro všichni), to, že děvčata co nejspíš otěhotní a pak budou rodit v pravidelných intervalech co nejčastěji, aby dosáhla na sociální dávky, to, že většina chlapců po ukončení povinné školní docházky se stanou invalidními důchodci (většinou) atak p.??? Vždyť přece Kocábovi, Vám a vám podobným musí již být jasné, že jiné cesty, než zvolila p. Řápková prostě není. Bydlím kousek od cikánů, tak mohu posoudit, jací jsou.

jakovy 18.5.2009 14:05

VL, nemůžu souhlasit Re: Myslíte, že by to zvládnul?

nejkratší vtip je "Ir ví".  ;-€

Marat 18.5.2009 13:52

Re: Autor je trouba

V zemích, ve státech kde nemají nesčetná stáda intelektuálu a tá stáda neustále početně rostoucí, kde vysoké školy produkují jen inteligenty místo intelektuálu, tam nemají ani rasové problémy ač i tam mívají rasové třenice.

V dnešní době když se dítko rodičum nepovede, není k ničemu, tak to vystuduje fakultu humanitních a společnenských "věd" a potom to je dobře živo jen ze žvanění a psaní. Proto ve vyspělích zemích jsou nesčetná stáda žvanívých  intelektuálu ale málo myslícich inteligentu. Jaké obrovské návaly individuí chtivých  dokotorátu jsou před dveřmi těch fakult humanitních a společenských pavěd.

muf 18.5.2009 13:47

Re: Jak to vypadá s Romy ve Vsetíně ?

možná jsem magor tím, že  nedělím lidi na bílé a cikány, ale slušné a špíny..osobně totiž znám  jedny jak druhé o které bych si neopřel ani kolo, ale na druhé straně  znám pár cikánů , kteří jsou očividně  slušnější než Vy..a  nepotřebuji se zalíbit ani Abasové ani nikomu jinýmu, rozumíte?

Klokan03 18.5.2009 13:42

Stojí za poslech

Rozhovor s pí. Řápkovou na ČRo 14.5.

http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/?p_po=3169

zk 18.5.2009 13:31

Re: Další

bohužel, máte pravdu

Honza 18.5.2009 13:30

Re: Co by bylo, kdyby...

R^R^!!

zk 18.5.2009 13:30

Re: Nehodlám vyvracet všechny ty hovadiny, co Gabal zase naplkal, ale

a to jen jeden z té bandyRv;-€

františek 18.5.2009 13:27

Já mám problém

Nechápu, jak někdo může napsat takový článek jako pan Gabal a nepropadnout se studem pro svou bezectnost. Jak ten chlapík může napsat, že ty problémy paní Řápková částečně způsobila? Problémy Rómů jsou jen a jen v jejich špatné přizpůsobivosti. A hledat chybu v komkoli jiném je podlé.

První slova podobných příspěvků musí být tato..... Bydlím v těsné blízkosti několika Romských rodin ............ Nikdo, kdo nebydlí s nepřizpůsobivými občany nemá právo se k těmto problémům vyjadřovat, byť se považuje za sociologa.

Honza 18.5.2009 13:26

Re: Jaké ale řešení ?

Možná,že i ty by ses rychle uzdravil,kdybys měsíc žral jen brambory a dostal se do podobné situace.Jenže s tou pomocí finanční pro cikány je to pravda.

zk 18.5.2009 13:26

Re: jsi jen

no logiku nemá ani jeden z vašich příspěvků, vždycky reagujete já o voze, on o koze. A něco jiného než lachtany asi neznáte, že mufíku:-/

amos 18.5.2009 13:23

Re: kecy

Princip je jednoduchý. Pokud se bude mít pracující cikán se 2 dětmi finančně hůře než nepracující se 6 , tak se nic nezmění.  Místo vzdělaných a pracovitých cikánů nam budou geometrickou řadou přibývat příživníci. Kdyby se dávaly sociální dávky jen do 2 dětí, nutilo by to cikány k práci a vzdělání. Jenže vysvětlujte to takovýmu Gabalovi nebo Kocábovi.

Honza 18.5.2009 13:22

Podle mě...

jestliže má u nás existovat nějaké právo,pak určitě právo rovnost všech občanů bez rozdílu. Měření jedním metrem je základ tohoto práva. A jestliže velká většina lidí platí nájem a veškeré poplatky s tím spojené a malá část lidí toho zneužívá a neplatí téměř nic,pak to rozhodně není v pořádku.Pan autor napadá Ústecký region,ale tady bydlí dvě třetiny všech cikánů co jich v republice žije. Nechtěl by se pan autor přistěhovat do domu,kde ""žije""několik (často stačí i jen jedna )rodin cikánů ? A paní Řápková nechce nic jiného,než aby i tito lidé platili vše jako ostatní. Kritizovat její jednání může jen ten,kdo žije v Praze a kdo tomu vůbec nerozumí.

zk 18.5.2009 13:21

Re: Jaké ale řešení ?

manželka byla také na nemocenské a také ji její zaměstnavatel zadržel nemocenskou? Nemocenskou mu podnikatel nemohl zadržet, nemocenskou vyplácí OSSZ, mohl mu leda nepředat na OSSZ ukončení neschopenky. Ale to se váš známý měl obrátit tam a ne na "sociálku".

ladik53 18.5.2009 13:20

Re: komunista Baxty IP: 88.101.48.xxx

A v těch bankách byly stovky miliard špatných úvěrů, které musely být zestátněny do ČKA. Nezlobte se, ale Vy jste se už asi úplně zbláznil.

JKKK 18.5.2009 13:19

cikánofilům na vědomost

Kromě paní Řápkové je tu ještě Národní strana. A spousta rozhněvaných občanů s volebním právem.

zk 18.5.2009 13:17

Re: Zebro,

A nebyli snad? Vždyť ještě pořád je tady dost těch, kterým se po předlistopadovém zdravotnictví stýská, to jste si nevšiml? Když bylo to zdravotnictví "zadarmo" a celý život si ho "platili". Proto bylo pro socdem tak jednoduché oblbnout tolik lidí slibem zrušení poplatků ve zdravotnictví. Hlavně, že nebudou muset nic platit, ale jaká bude kvalita a zda se dostane na všechny, kteří potřebují složité operace nebo léčbu. Zase se bude rozhodovat, koho léčit a koho už ne.