29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Radek John?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Provazník 3.2.2010 14:51

hnba vám pane Matějka...

Pane Matějka, hezky kopete za tu svou stranu SSO. Nepřipadá vám to nečisté takhle špinit konkurenci, obzláště pokud uvádíte často jen nepodložené spekulace, aniž na to upozorníte, že se jedná jen o spekulace? Hanba vám...

KJK 10.2.2010 16:35

Re: hnba vám pane Matějka...

Ano, je to hlavně  event. závist úspěchů a hlavně předvolební zničení konkurenční strany! Velmi "čisté"!   Podívejte se zpět - ty dvě strany si přehazují republiku mezi sebou 20let a nejen, že to jde skopce, přímo padáme! Takže bych dal raději na novou naději a budu volit VV, protože jinou naději nevidím. R.John je zatím čistší než  ti nahoře, co si s námi hrají hru-po nás potopa. Rozprodali české podniky, naši nemají práci, všechno musíme kupovat z ciziny a td. Pořád mi v hlavě leží už dávný výrok herce Vl. ČECHA, který byl v parlamentu cca jeden a půl roku a odešel s tím, že tam slušný člověk nemůže obstát! Radek John asi není takový idealista, ví co to je, tak ať to zkusí. Horší to už nemůže být. Naděje umírá poslední.

Jock 17.1.2010 13:07

Manželku tahal za nos 7 let

Manželku tahal za nos 7 let, ale čestně slibuje ale, že členy své strany a voliče nebude podvádět ani jedinou vteřinu, věřte mu, Zlata Adamovská ho zná už 30 let.

Mistr Jan Hus 12.1.2010 12:09

Radek John je typické pražské prasátko ! Je ochoten kdykoliv udělat cokoliv !

:)))

ája 12.1.2010 10:09

Málem přesvědčená...

Již delší dobu jsem uvažovala, zda VV není alternativa pro nadcházející volební hnus a postupně jsem tuto myšlenku zasazovala i do podvědomí svých blízkých. Nyní, po přečtení několika (nejen tohoto) článků, včetně životopisu pana Johna na Wikipedii, poněkud váhám. Absolutně nehodnotím soukromý život lídra VV. Jen se mi do hlavy neodbytně dere záludná otázka...Po 7 letech, pod tlakem okolností provedl pan John "coming out" a otevřel národu svou "13 komnatu". Zdá se, že stejně jako orální záliby páně Clintonovy, i Radku Johnovi, přinese v konečném efektu tento krok další příznivce.

Pan John je zcela nepochybně nadprůměrně inteligentní a disponuje zkušenostmi, o kterých by se většině politiků mohlo jen zdát. Věci veřejné jsou díky jemu v podstatě "one man show". Ale zpět k té záludné otázce - jde totiž o to, zda  se třeba náhle před volbami, nerozhodne pan John pro otevření dalších tajných dveří a nedozvíme se, že třeba pan Janoušek je jeho nevlastní bratr, nebo že vlastně byli i s panem Bémem zakladateli Rychlých šípů.  No ale co, není to nakonec jedno... ? Oni by opravdu mnozí z nás moc chtěli najít tu novou, dobrou, ještě neokoukanou stranu, které ještě nemáme co vyčítat.

Liberta 13.1.2010 21:59

Re: Málem přesvědčená...

No, k tématu "pan John a VV": strana VV pracovala docela poctivě v centru Prahy pár předchozích let, měla docela výrazné a známé (lokálně) tváře. Pan John se tam objevil poměrně účelově před volbami. Teď to možná vypadá jako one-man show, ale oni bez něho v politice existovat mohou, on bez nich ne. Jediné, čeho bych se obávala, je to, že pan John na mě působí trochu jako neřízená střela. Před volbami se účelově ztotožní s programem VV, po volbách (bude-li zvolen) se může začít chovat značně individualisticky. A že je to samorost, netřeba zdůrazňovat.

P. Provazník 3.2.2010 14:53

Re: Málem přesvědčená...

Pan John se k VV nepřidal účelově a rozhodně se s programem VV neztotožnil narychlo ani účelově! Podporoval je delší dobu!

Budíš 11.1.2010 23:46

Zametáte cestu SSO

A v závěru článku jste zapomněl napsat "AŤ ŽIJE PETR MACH" .Je zřejmé, že jste člověk všeho schopný, proto i členem strany SSO.

Fakír 11.1.2010 23:26

Nic proti Radkovi.

S R.Johnem jsem se setkal osobně. Jeho osobní či manželské problémy by neměly bý na závadu politikovi, neboť problémy s milenkami měli všichni, počínaje Štrougalem, Havel,Klaus,Tupolánek, Švancerberg, Paroubek... Co mi ale vadí, že strana VV se stylizuje na pravicovou stranu. Přece věci veřejné jsou věcí veřejnosti, nikoliv jen pravice. Je jasné, že v Praze by jako středová či levicová strana neuspěly. K tomu mi ovšem R.John nedokázal dat přesvědčivou odpověď.

Petra Novotná 11.1.2010 21:35

9 věcí, které si autor neuvědomil

8. Nemanželská dcera je naprosto soukromou záležitostí Radka Johna. Spíš se dívejte, jak se Radek John vyrovnal s chybou, které se dopustil. Chyby děláme každý. Radek John není Bůh, stejně jako žádný jiný politik a na chyby má nárok. Mrkněte, jak se s nevěrou vyrovnával Bill Clinton- ten lhal Američanům pod přísahou. Radek John se ničím netajil a vše jasně a otevřeně přiznal a vysvětlil.

9. Zastáncům se nemusíte omlouvat za Váš názor, ale za to, že uvádíte zkreslené informace. Zeptejte se Radka Johna na některé z debat s občany.

SW 11.1.2010 22:28

Začem bukvy, vsjo jásno!

Začem bukvy, vsjo jásno!

Petra Novotná 11.1.2010 21:34

9 věcí, které si autor neuvědomil

Jsem volička Věcí veřejných a po přečtení tohoto článku na svém názoru trvám. Cením si toho, že pan autor své pochybnosti zveřejnil a že kritizuje.Co se mi ale nelíbí, je velká irelevance a nedotaženost jeho argumentů.

1. Radek John v pořadu logicky musel určité případy vyřazovat. To patří k jeho práci.Jeho pořady byly oblíbené právě proto, že vybíral mezi kauzami ty nejzajímavější. Dívejme se tedy hlavně na nespočet těch případů, které Radek John pomohl za ta léta vyřešit. 2.Rozhodnutí jít do politiky se určitě nedělá ze dne na den. V člověku se pocity, proč jít do politiky, kupí, a jednoho dne své rozhodnutí vyřkne. 3. Radek John své působení v oné společnosti několikrát vysvětloval. Například v rozhovoru na http://zpravy.idnes.cz/stret-zajmu-nedoslo-mi-to-rika-radek-john-fpe-/domaci.asp?c=A090224_214150_domaci_dp. 4.Radek John a Roman Janoušek mají společné tak akorát iniciály. 5.Sponzorem VV není společnost ABL.Vít Bárta ale straně peníze daroval, a to společně s dalšími podnikateli v rámci Klubu angažovaných podnikatelů před zraky novinářů. Navíc zastupitelé VV podepisují etický kodex a o zakázkách svých sponzorů nesmí hlasovat.Kdybych měla přítele,který by vydělával majland a sama za stranu kandidovala,divila bych se,kdyby mi můj milý na moji kampaň nepřispěl. 6. Společnost ABL žádné zakázky na Praze 1 nezískává. Mluvíme-li o zakázce Věže, VV už několikrát prezentovaly, že jsou v opozici a nemají dost zastupitelů, aby tuto zakázku bez ostatních odsouhlasili.Navíc se zakázka Věže schvalovala na Magistrátu, kde VV nikoho neměly. O jakých jiných konkétních zakázkách hovoříte, pane autore?

7. Časopis vydává Vydavatelství Pražan. To si shání inzerenty a peníze. VV dodávají obsah. To vše VV médiím a svým Véčkařům nebo na zelené lince několikrát prezentovaly.

Radka 15.1.2010 19:16

Re: 9 věcí, které si autor neuvědomil

žeby Kateřina Klasnová osobně??? "Obyčejný" volič takový přehled nemá -)

Petra Novotná 15.1.2010 22:51

Re: 9 věcí, které si autor neuvědomil

Kateřině Klasnové fandím taky- ostatně VV volím. Informací mám stejně jako ostatní Véčkaři, kterým Věci veřejné pravidelně zasílají informace. Kromě toho ale čtu veřejně dostupné zdroje.

Herbert 11.1.2010 21:15

Pane Matějko, je mě vás opravdu líto.

Lituji každého, komu nebylo při narození dáno do vínku nic mimořádného.

Z vašeho příspěvku (vůbec nevím, proč píšte, snad si realizujete nějaký problém) zcela zřetelně páchne závist. Možná vám vadí ten, kdo má úspěch, což John v minulosti dokázal. To, že se rozvádí. Tak mu to nevyšlo. Ono žití s herečkou je vždy těžké. I naopak. Proč nepíšete, že více jak 50% manželství v ČR je po rozpadu? Kde je asi příčina. Já to vidím, že v této republice je až moc Matějků a to bude ten problém.

ludmila 11.1.2010 22:03

Re: Pane Matějko, je mě vás opravdu líto.

Pane Herberte, ten rozvod je v tom článku jen okrajový,vy ste ho nečetl celý? Pan John se potřebuje dostat do sněmovny,proto kritizuje to ,co sám dělal a ví jak se to dělá. Poslancem bude, lidé si ten článek nepřečtou,lidé volí ty co nejvíc křičí!

x 11.1.2010 21:02

Pro mě důvěryhodný není,

když dokázal 7 let lhát a vodit za nos svou životní partnerku. Není to čestný muž.

Pavel 11.1.2010 21:05

Re: Pro mě důvěryhodný není,

No když tolik let zvládá vodit za nos celý národ (viz jeho zmanipulované reportáže a vazby na Janouška), tak proč ne 7 let manželku? :-)))

yorik 11.1.2010 21:10

Re: Pro mě důvěryhodný není,

V politice se to tak nebere. Clinton si za 7l milionů dolarů pořídil deset orálních sexů a je populární furt.

Václav 11.1.2010 20:58

Jak říkával pan Freud,

Kdo tvrdí, že nikdy v životě nemasturboval, ten si honí ptáka doposud. A za to všechno může Paroubek. Jinak nelze autorovi článku nic vytknout.

Václav 11.1.2010 20:54

Jak říkával pan Freud

fanfán 11.1.2010 20:17

jsem překvapen

je třeba dobře hledat, a člověk vždycky něco najde. Jsem zcela prost iluzí, kdo se vlastně do politiky hrne. Buď má člověk morální profil mimina (takový Petr Mach je dosavadním životem díky svému mládí natolik neposkvrněn, že se toho kromě určité jasně indikované závislosti na otci zakladateli najít nedá), nebo je ošlehán příbojem svinstva, kterému se dost dobře nedalo vyhnout, ne snad že by člověk s vlky vyl, ale "jenom" mezi nimi žil.

Neposkvrněný profil při svém vstupu na scénu měli třeba také mašinfíra Standa, který již je mimo a jen se nám všem směje, nebo Bohouš, který papírově bydlí v Brně (to je panečku spotřebovaného benzínu, jen když to sněmovna cáluje), současně také i jistý výherce v tombole (historicky po sobě jdoucí řada výherců ze socdem nebyla přerušena, to je ale náhodička).........   nechce se mi pokračovat dál, abych se nepoblil.

Takže, pane autore, také jsem nemával Husákovi, přesto jsem maturitu dodělal, rozhodně se se o tom ale (kromě toho vzdělání) v životopisu nezmiňuji. Víte proč, nemám to zapotřebí. Uživím se i bez proklamací. Příště už do nadpisu napište, že je to hanopis na politickou konkurenci, ať i pomalejší čtenáři mají jasno. 

pason 11.1.2010 19:49

Z investigativního novináře nemůže být nic jiného, než jen investigativní politik

Těmi podvody v rodině má dobrou průpravu do politiky. Chtěl bych vidět, kolik hlupáků mu na ty jeho pindy skočí.....

fanfán 11.1.2010 20:23

Re: Z investigativního novináře nemůže být nic jiného, než jen investigativní politik

a koho máte na mysli? Autora článku, či psa, na kterého se hledá hůl?

Pavel 11.1.2010 21:03

Re: Z investigativního novináře nemůže být nic jiného, než jen investigativní politik

Bohužel i u mě je to jen pokrytecký darebák. Darebáky nemám rád, ale pokrytce přímo nesnáším. A on je pokrytec non plus ultra :-((( Na jedné straně pan spravedlivý a na straně druhé úplně stejný jako všichni ostatní....

Pamětník 2 11.1.2010 19:34

Radek John?

Jak vyplývá z  článku i příspěvků tak platí to:Kdo má v ruce hůl,psa si vždycky najde.Jen tak přemýšlím,jestli v naší zemi existuje někdo,kdo je čestný.

yorik 11.1.2010 19:48

Re: Radek John?

Je to normální konkurenční boj, jenom tam měl redaktor napsat, že autor je funkcionář konkurenční politické strany, aby to bylo fér.

famful 11.1.2010 19:18

A co ta

údajná spolupráce s Stb?

Dolly 11.1.2010 19:09

Nedovolila bych si tvrdit

že pan John je v tomto státě anděl. Ale máte někoho lepšího?

Hadí oči 11.1.2010 21:29

Re: Nedovolila bych si tvrdit

Anděla.