25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: První vlaštovka integrace radikálů

Když slyšíte, že se nějaká organizace nazývá Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže, snadno získáte dojem, že jde o recesi podobnou dostaveníčkům vítačů UFO nebo o varieté, v němž nebude chybět kouzelník Pokustón a medvěd na motorce. Jenže situace je vážnější, než by se mohlo zdát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Vostřel 14.8.2019 8:26

Re: Nedivím se,

Jen nechte být. To je dobře, že takovéto články N Pes zveřejňuje. Jak vidno vepříci začínají kvičet, protože větří potenciální nebezpečí.

M. Mikulec 14.8.2019 7:46

Re: Pane autore,

Jen aby pro takové “manžele” vláda nekradla děti, jako v Norsku.

M. Mikulec 14.8.2019 7:32

To je zase

nenávistný blábol. Než si něco nechat vykládat a tlumočit od pisálků, je lepší podívat se na YouTube na originál diskuzí. Žádná nenávist, žádné hajlovani, ale pragmaticky popis naší situace, kdy se vlastenectví gumuje z našich myslí a z myslí našich dětí.

I. Štípek 14.8.2019 7:21

Nedivím se,

že tuhle trapnou hloupost publikoval ČRo. Divím se, že ji publikoval Neviditelný Pes. Protože přiboudlá propaganda by se neměla prezentovat jako solidní publicistika, to ať si opravdu dělá aktivistická klika ovládající ČT, ČRo a ČTK.

F. De Winter 14.8.2019 7:03

Setkání normálních lidí...

Soudruhu Jelínku, to nebylo setkání krajně pravicových, nacionalistických ani populistických uskupení. Je nám jedno jaké nálepky nám vy angažovaní hňupové dáváte. To bylo setkání normálních lidí. Mlčící většina se pomalu probouzí. Je mi jasné, že se lidé jako vy bojí o korýtka.

T. Novotný 14.8.2019 6:24

Re: Pane autore,

takhle si říkat nebudou. LGBT si nejdřív pod záminkou rovnosti přisvojí institut, který jim z definice nepatří a následně dojde z důvodů rovnosti k vyprázdnění a destrukci jednotlivých pojmů. (čtvereček se kvůli rovnosti nechá prohlásit kolečkem a následně, když jsou mezi kolečky i čtverečky, nemůže se už kolečkům říkat kolečka)... takže se místo manžel, manželka bude říkat neutrálně třebá... partner?... a když se zruší pojem manžel/manželka, tak se přece musí změnit i název manželství a bude se tomu říkat třebá... partnerství? A jak že se tomu jejich svazku teď vlastně řiká?

B. Hančl 14.8.2019 6:10

Radši

Foldynu, než blba Jelínka.

R. Langer 14.8.2019 6:05

Re: Pane autore,

Mu je jedno, jak si budou říkat, hlavně že bude chaos.

A. Trick 14.8.2019 3:30

Pane autore,

až tedy LGBT budou manželé bude se říkat: To je moje manželka Pepa a to je můj manžel Jaruška?