29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Pružná paměť pana exministra

Českým tiskem před několika dny proběhla zpráva, která téměř zapadla mezi všemi aktuálními událostmi, kterým dominoval metanol, pančovaný ilegální alkohol, reakce vlády na pančovaný ilegální alkohol, reakce Evropské unie na reakci české vlády, reakce vlády na reakci Evropské unie a snad i nějaká reakce, která mi unikla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 25.9.2012 15:40

Špatná paměť, to je sviňstvo

Na tu všichni manipulátoři rádi sází, nejraději ti levicoví. Pro jejich elektorát to totiž většinou docela platí a funguje.

A. Vyhlídka 25.9.2012 15:38

Nic nového pod sluncem.

Někteří pochopili a přesvědčili se během těch minulých dvaceti let, že jisté strany není vhodné volit, ovšem stále převažuje ta jistá většina, která pravidelně dokáže "skočit na špek" a své hlasy opět vloží ve prospěch bezohledných zlodějů a gaunerů ze stále stejného hnízda.

J. Boleslav 25.9.2012 16:47

Re: Nic nového pod sluncem.

Ovšem změna hnízd, třeba minule za veverčí, je většinou ještě horší.

L. Vaněk 25.9.2012 14:46

Pana Bublana je mi líto ...

Když se pan Bublan objevil na politické scéně, říkalo se ... a psali o tom i noviny, že byl za komunistů tajně vysvěcen jako kněz ... Je-li to pravda, ať soudí jeho osobní Bůh, protože s tím mým a panem Bublanem v holportu být nechci ! Že se dal ke zdivočelým komunistům, kde jako ministr vnitra přikyvoval /a trpěl to/ Grossům, Paroubkům a pod., mi nějak s jeho shora uvedeným nesedělo. Ale, jak se dovídám, že lže a že trpí taky ztrátou paměti, to bych od něj nečekal ... Zařadil se tím sám !

J. Chaloupka 25.9.2012 12:14

Von pan Bublan je trochu sklerotický starý pán,

tak asi měl na mysli tu aféru s lehkými topnými oleji, která se opravdu nejlépe realizovala za Kočárníka a později za Klaka. To víte pánovi se do důchodu nechce, tak raději vysedává se sněmovně. Stejně už nic dělat nemusí a ruku zvedne, když Sobotka ukáže. Myslím, že už tak moc neškodí. Na to jsou tam mladší třeba jistý Benda, který se podobá Gustě Fučíkové, také žije z jedné mrtvoly.

L. Handzel 25.9.2012 12:33

Re: Von pan Bublan je trochu sklerotický starý pán,

Benda. :)))

J. Kanioková 25.9.2012 11:20

Díky za fakta,

často pak vyzní některá vyjádření docela jinak..

Stejně jsem zvědavá, jestli se závěrem všechno pojmenuje bez kličkování, alibismu, a jestli se vyjmenují i příčiny a vlivy. A podíl na nich. Celníci, policie, státní zástupci, politici. Obávám se, že to bych byla moc náročná.. Äle bylo by to moc príma, dalo by se začít věřit, že potenciální následníci by už neměli tolik odvahy..

Dobře to popsala i p. Lorencová...

I tady je ale vidět, jaké má poměrný volební systém vady. Koalice je často o nedohodách, neochotě kompromisu, schválnostech..

P. Schuster 25.9.2012 10:13

Pokrytectví ČSSD

Stačí dvě vety z Vašeho článku:

Od 22.7.1998 až do 3.9.2006 byli všichni ministři vnitra členy vlády za ČSSD.

Speciální tým Daně (který byl na stopě pančování s alkoholem) byl rozpuštěn v roce 2002, v roce, kdy ministrem vnitra byl Stanislav Gross a ministrem finací se stal Bohuslav Sobotka.

A nyní pan Sobotka všechno za methylalkoholovou aféru svaluje na současnou vládu - to je veletoč.

P. Pavlovský 25.9.2012 1:10

V "odštěpu" peněz z černého alkoholu

jedou obě vládnoucí strany ODS a ČSSD. Podle náznaků Nečase o nedůvěryhodnosti policie je zřejmé, že je válka mezi policisty už z dverřmi

J. Boleslav 25.9.2012 15:43

Re: V "odštěpu" peněz z černého alkoholu

Ony ODS a ČSSD spolu momentálně vládnou? To mně přiznám se uniklo.