20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 1.7.2007 9:22

Nebyl očištěn, akorát nežijeme v právním státě !!!

Až budeme, jistě bude po právu potrestán. ;-D

Divák 30.6.2007 17:49

Agent Štětina kryje trestnou činnost agenta Hučína

Za špiclování, udavačství a zneužívání státních prostředků na osobní práskačské kšefty a za zcizování tajných materiálů by jiný seděl. Agent Štětina  hájí parťáka, který patří do žumpy.

Mell 27.6.2007 18:52

Hoši a holky, zástupci kdysi všemocné strany,

to se vám kecá a očerňuje, když vám to demokraté dovolí. Za vaši éry, by za podobné řeči o nedotknutelných, šli jejich autoři přímo do krimu a chodili se pravidelně a zdarma ozařovat.

Moc to nepřehánějte, aby se demokraté nenaštvali a nezapočetli vám bonusy i za dobu, kdy jste si mysleli, že něco znamenáte.

Ivan 27.6.2007 10:43

Hučín je příkladem využití zcela bezcharakterního jedince.

Hučín je příkladem hochštasplera s vysokými ambicemi, malou inteligencí a nepřítomností  byť jen základních morálních zásad. Povaleč, ochlasta, chlubílek a výtržník. Takové si vybírali "převlékači kabátů" jako je například Štětina jako svoje nástroje. Je nejlepší přivést například na nějaké shromáždění blázna, který se cítil být pronásledovaný STB, a ten pak napovídá nesmyslů hory. To je oblíbený postup propagandistů a Štětina má důkladnou školu u KSČ a zřejmě využívá, čemu byl naučen, jen pro jiné pány.

Mistr Jan Hus 27.6.2007 6:41

Hučín, to je ten co porušoval zákony před roku 89 a porušuje je i nyní???

Zvláštní právní stát je to Česko, když někteří vyvolení mohou beztrestně páchat trestné činy. Přitom Ústava garantuje rovnost před zákonem. Ale někteří chátristé jsou přeci jenom tak nějak rovnější. :-) A ještě je v tom podporuje štětináč, známý to propagátor teroristů a jiných bohulibých jedinců. Dokonce je štětináč nadřízen i nejvyšší státní zástupkyni, ikdyž v zákoně  o státním zastupitelství nic takového není. ;-D

jirka.s. 27.6.2007 9:39

Re: Hučín, to je ten co porušoval zákony před roku 89 a porušuje je i nyní???

Vřele doporučuji!

dita 26.6.2007 22:57

Kriminálník národním hrdinou

Přečtené příspěvky zde mě přesvědčily,že o Hučínovi nikdo z diskutujících,bohužel ani autor,neví nic.Vyprovokuji asi spoustu lidí,ale musím trvat na tom,že Hučín byl jen přerovský povaleč,dacan a kriminálník,kterému se podařilo po listopadu prodat společnosti některé své výtržnosti jako činy,zaměřené proti tehdejšímu režimu.Pro ty,kteří jej dnes oslavují a kteří;i když to nepředpokládám,by snad chtěli zjistit pravdu o této tragické záměně,doporučuji zjistit od pamětníků podrobnosti o vztahu jeho matky a tehdejšího tajemníka OV KSC dr.Novosada,mnohé by  bylo možné zjistit na tehdejším přerovském zemědělském učilišti,kam byl jako absolutně neupotřebitelný, přijat právě na  zádladě intervence dr.Novosada a odkud byl po roce,jako snad jediný žák za celé období existence učiliště ,vyloučen.Hučín je exemplárním  případem neslýchané manipulace,ve které roli užitečných idiotů hrají media a zapšklí hýkalové,typu autora článku.Skoda,že nemohou být zveřejněny  spisy Hučínových předlistopadových trestních věcí - bylo by hned o jednu legendu méně.

Irena 26.6.2007 23:50

Re: Kriminálník národním hrdinou

Pod to se dá podepsat!Znám takových případů více.Bohužel , naše  současnost je nejen servilní a  snaží se využívat podobných kauz manipulačně využívat, ale také debilní, protože sebou nechává bezostyžně manipulovat.Jsou snad páni Štětinové a Kubešové a další důkazem?Odpovězte si sami!

Zuzana W 26.6.2007 23:54

Re: Kriminálník národním hrdinou

Jinymi slovy, mel daleko do vzorneho socialistickeho obcana. Proc, proboha, by si mel nekdo zjistovat vztahy jeho matky a jak za ne odpovida Hucin? Proc je tak hrozne, ze ho vyloucili z komouskeho uciliste? A co vas vede k presvedceni, ze by nekoho roztrpcily spisy Hucinovych predlistopadovych trestnich veci - do konfliktu s tehdejsim zakonem se dostal skoro kazdy slusny clovek.

dita 27.6.2007 0:41

Re: Re: Kriminálník národním hrdinou

Jinými slovy - měl a má daleko do slušného člověka.Těm,kteří chtějí pochopit,dokresluje vztah jeho matky s okresním tajemníkem hloubku akntikomunistického přesvědčení Hučínovy rodiny .Předlistopadové Hučínovy spisy by asi nikoho neroztrpčily,jen by ukázaly,jak vypadal jeho komunistický odboj.Do konfliktu s tehdejším zákonem se mohl dostat každý,ne každý ale má tu drzost předstírat,že jeho zločiny mají politický podtext.To je to,co mě mrzí skoro ještě víc než to,jak moc lidí mu uvěřilo.

Wolmar 27.6.2007 21:42

Re: Re: Re: Kriminálník národním hrdinou

Berte v ůvahu to, že Hučín prošel tím nejhustějším sítem rehabilitačních procesů a vždy zvítězil. V tomto nemá v ČR konkurenci a je nutno uznat, že Hučín je skutečně formát. Škoda jen, že není více Hučínů .>-

A 26.6.2007 23:57

Re: Kriminálník národním hrdinou

A hele - STBaci z Prerova se haji  !   Ale uz vam ted veri jen moc malo lidi !

Wolmar 27.6.2007 21:39

Re: Kriminálník národním hrdinou

Tak teď jste si ale naběhli na vidle. Veškeré aktivity Hučina jsou dokonale zadokumentované v trestních spisech StB , které jsou přístupné. Hučín je případ skutečného protikomunistického bojovníka. Hučín byl po celou dobu v BIS hodnocen jako výborný pracovník, který se ale nehodlal smířit se zločineckými praktikami ČSSD. Berte prosím v úvahu to, že Hučína za léta věznění v komunistických kriminálech rehabilitovaly soudy všech stupňů včetně Ústavního soudu. Největší nenávist proti Hučínovi mají komunističtí chartisté, kteří v r. 1989 sehráli sametové divadlo a Hučín je za to kritizoval. Hučín je pro komunistické poskoky noční můrou a to je jen dobře !!!  

Jogin 26.6.2007 21:20

Přerov? Toť proslulé město.

Což takhle svého času náčelník SNB Přerov, nyní pedagog policejní školy Holešov?

mik 26.6.2007 22:24

Re: Přerov? Toť proslulé město.

Máš na mysli holešovské StBacké učiliště? Tak tam se hodí.

AeroKarel 26.6.2007 18:48

Na to, jaký byl okolo Hučína povyk

i soudruh premiér (tehdejší) se k tomu vyjadřoval, to splasklo pořádně. Asi by opravdu neškodilo položit oko kdo a proč s tím začal, komu ten Hučín vadil. Nějaké "staré struktury" by to chtělo pojmenovat, což je asi to, k čemu se Hučín chystal.

mik 26.6.2007 22:26

Re: Na to, jaký byl okolo Hučína povyk

A taky by to chtělo vědět co té přerovské bandě StBaků udělal Čunek. Nebo, že by jen tupě plnili rozkazy KSČSSD?

Dr.Růžek 26.6.2007 18:38

Hučín a Čunek a Obst

Kdo drží ruku nad  soudruhem Obstem? Jak dlouho ještě?

mik 26.6.2007 22:27

Re: Hučín a Čunek a Obst

Dokud bude putin a jeho parta u koryta ...

Wolmar 26.6.2007 18:28

Hučín důkazy má !

Hučín je pro ty komunistické fosilie nebezpečný i tím, že na konkrétních případech prokázal podvody s bezpečnostními prověrkami. Také up;-Oozorňoval na podezřelé aktivity významných chartistů, kterí byli ve spojení s StB. No a tohle vše dělat na severní - komunistické  Moravě znamená připravit si cestu do pekel. Hučín mohl samozřejmě pohodlně sedět v BIS a starat se o své koryto, ale on šel a riskoval pro dobrou věc.  

komantsch 26.6.2007 21:45

Re: Hučín důkazy má !

Na co?

Aby nejaky stary praskac jmenem Wojnar agitoval prroti zakladne USA a vsemu zapadnimu?

Kubeš 26.6.2007 18:10

Autorovi

dávám za pravdu. Vydržte, z komunistických sviní se nestanou hrdličky.

Irena 27.6.2007 0:00

Re: Autorovi

Já jsem nějakej Kubeš, se mnou souhlasit budeš, a když nebudeš, tak jsi svině a pošlu tě do p......!Mimochodem, mám vytříbenou slovní zásobu a jsem slušně vychován!!!!!!RvRvRvRvRvRv

Zetka 26.6.2007 17:18

Názor

Zdalipak se panu Vladimíru Hučínovi omluvili za všechna utrpení, které si prožil. Nebo vše odšumí do nenávratna??? Zdalipak se panu Čunkovi někdo, kdo zavinil jeho současné pronásledování omluví????? Nebo to také vyšumí do nenávratna????? Někdo má dlouhé prsty a ukazuje na určité osobnosti, kam s nimi.  Je snad cosi shnilého v našem státě????????>->->-

mik 26.6.2007 22:29

Re: Názor

Nikoliv shnilého, jen zbolševizovaného: policie, justice, ...

KOlář 27.6.2007 0:07

Re: Názor

Fantomas se nemusí nikomu omlouvat Protože shnilé je v našem státě vše, počínaje parlamentem a konče všemi Zetky.A že jich je!!!!!!!

honza 26.6.2007 16:43

NE vždy je opakování matkou moudrosti

někdy je nástrojem k vymývání mozků

MUDr Jiří Kilian 26.6.2007 17:03

Re: NE vždy je opakování matkou moudrosti

opakování je matka studentů, za matku moudrosti je považována opatrnost. Skoro si myslím, že špatně, protože kdyby byla opatrná, nestala by se matkou:-D

rafan 26.6.2007 15:27

aaaooohhhaaa

O jaky veli ky demokrat soudruh NNef nebo neff a jeho cenzor fuj tajbl!!!!!!;-P

jirka.s. 26.6.2007 15:58

Re: aaaooohhhaaa

Jsi zřejmě člen Komunistické strany Havaje a studoval jsi v ČSSR na Universitě 17. listopadu, že?