18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 19.3.2009 6:17

Prosťáček Dalík

chtěl dokonce bojovat proti korupci,jak se svěřil Haospodářským novinám v exkluzivním rozhovoru

Yaroukh 18.3.2009 23:51

To je přesný

Když si neumí Topolánek Dalíka ohlídat (a ten to evidentně potřebuje), nemá na postu premiéra co dělat. Bohužel musím těm pitomcům socanskejm dát v tomhle za pravdu.

Pravice má po x-letech ukoptěný vítězství ve volbách, a dva matláci z vlastních řad takhle HLOUPĚ A VYTRVALE vrtaj díry do vlastní lodi.

pteryx 18.3.2009 22:00

vy mě snad rozpláčete,

opravdu nechápu proč by  ČT neměla nahrávat, když se ji někdo snaží politicky manipulovat. Čím to je, že když jsem četl ten text, tak se mi začaly před očima živě splývat obličeje Topolánka a Dalíka se dvěma kreslenými postavičkami - Jeho veličenstvo kníže Ignor se svým pomocníkem Stoupou ...

egi 18.3.2009 20:47

most či litvínov

nevím kdo by mě přepadl v mostě či litvínově. budte konkretní a napište to kocáboci

Petr B. 18.3.2009 19:52

Berija s Ježovem byli také prosťáčci,

kteří poskytli Stalinovi medvědí službu.

janoryna 18.3.2009 17:14

dalík není naivní ani prosťáček

paroubek by byl rád, kdyby měl svého dalíka. a to, že to teďka dalíkovi nevyšlo je prostě smůla, dalík spíše podcenil novináře. ale, kdo nic nedělá, nic nezkazí. proto sržím dalíkovi palce. taky bych někoho takového chtěl mít ve svých službách. a vypadá symptičcejc než šlouf !

VL 18.3.2009 17:30

Re: dalík není naivní ani prosťáček

Mám dojem, že výraz "podcenil" je na místě, prostě nabídl míň než Tvrdík a spol.

čm 18.3.2009 17:35

Re: dalík není naivní ani prosťáček

No, vypadat jako sympaťák voproti  Šloufovi, na to se jeden moc nenadře. Proč držíte palce chlapovi, co šel krejt tupýho tlusťocha důvodně podezřelýho s defraudace možná proberte s nějakym odborníkem. To bude asi něco ve vašem dětství.  A když srovnáváte tuhle "kvalitu", Dalík je proti Šloufovi jako šíbr naprostá nula. Kam šlápne, tam sto let...asi jak Ďuričko proti Kocourovi

Enigma 18.3.2009 17:11

Kdo chce psa bít....

A co takhle nechat motivy a naivitu Dalíka bokem. Já jsem v té reportáži viděl, jak se Bártek různých lidí vyptává a nedostal jedinou odpověď. Tak si pomohl sám  a pomáhal mu jakýsi právník, který na kameru hodnotil. Co hodnodil, z jakých materiálů hodnotil, nevíme. Pokud to byly úniky informací od policie přes Andělovou, pak je problém. Pokud to bylo od ČSSD, kteří o konkretním pochybení Wolfa veřejně mluvili už před měsíci je to jejich a Bártkův problém.

Zaznamenali jste, s jakou rychlostí Paroubek objeví něco na někoho, kdo se mu vzepře? Po střelbě v Monarcu jsme viděli okamžitě fotku Ďurička s Talmanovou. Dryml už je na lopatě. Paroubek u Wolfa věděl všechno dřív, než začalo policejní vyšetřování! Hoši z destrukčního komanda střílí plným zásobníkem do Dalíka a Topolánka. Ale ta morální zvrhlost a vyčůranost je přece v tom, že to co se u Wolfa přetřásá je přece ukázka bordelu za socialistických vlád a zacházení s penězi z fondů. To je to podstatné a neuvěřitelné. Ministr životního prostředí byl Ambrozek, věrný psík paroubka. To stačí napsat falešné cesťáky a vykázat neprovedené práce? To nikdo nekontroluje, nebo je to tak, že oni v tom kšeftu jedou společně? Komando má svůj archiv. Mnohé akce probíhají ve spolupráci s vedením destrukčního komanda a tím se drží v šachu. kdyby se Wolf socanům nevysmek, tak si žil a s vlky vyl dál. Špinavé peníze? Tajná konta? To jsou přesně mafiánské metody. Je Wolf tento případ?  32 mil na kontě Zuzany Paroubkové!  Advokát Jansta má na výplatnici Haška, Sobotka je podezřelý, že pere špinavé peníze přes firmu SYNTEC TRADING LLC 25 GRAYSTONE MANOR 19958-9776 LEWES DELAWARE USA přes  kterou s Paroubkem  a Grossem vyvážejí ven do zahraničí peníze a současně skrz tuto firmu hradí své soukromé aktivity a objednávky, aby nemuseli platit daně.

Ludva 18.3.2009 17:06

Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

Vládu drží pochybní lidi, kteří by měli být řádně prošetřeni nezávislým soudem. Místo toho samotná justice spolupracuje s vládou, aby tyto případy nebyly vyšetřeny. Tristní obraz současné společnosti. Jak řekl ombudsman: "vytváří se kasta nedotknutelných, jen aby se vláda udržela". A mnoha voličům to vůbec nevadí. Zvykli jsme si lhát, krást a podvádět. Přesně opačně, než sliboval pan Havel.

zdeneksem 18.3.2009 17:44

Re: Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

to skutečně není legrace, jelikož realita podporuje tezi, že kdo se dostatečně nešpinil v komunální politice, ten neskýtá záruku ovladatelnosti v politice vrcholné. Současný stav pak budí zdání, že není potřeba poslance uplácet, stačí jim dát najevo, že vím a jsem ochoten zveřejnit...

Tůček 18.3.2009 17:48

Re: Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

Pane Ludvo, naprosto s Vámi souhlasím a také si stále kladu otázku, proč to "nikomu" nevadí.Asi je stále mnoho takových Janoryn, kteří "srží" palce Dalíkovi.Zřejmě se jím líbí žít v takové žumpě.Jen drobná výhrada.Pan Havel to nejen sliboval, on si to i velmi přál.

jiří 18.3.2009 17:01

přátelé a šéfové

Nezbývá než panu premiérovi připomenout známou pravdu. Za kolegy, šéfy a rodinu s nimiž je člověk nucen se stýkat dotyčný nemůže. Přátele si však vybírá sám a pokud i vybere špatně a ještě se k nim stále hlásí je nepoučitelný hlupák.

Malý Aston 18.3.2009 14:39

Neblbněte,je to jen divadélko!

Tak si vzpomínám když se řešil Standa a jeho igelitka s miliony.To bylo řevu v poslanecké sněmovně a nic.Dnes tam zase naopak vyskakovali ti druzí. Pěkně si pohovořili,pak si zašli na oběd,tam se pochválí jak jim to jde a zase jsou kámoši.Nedělejte si starosti,přeci si poslanci nerozpustí svá dobrá a zahřátá místečka.Je krize a oni mají své jisté.:-D

Vocílka 18.3.2009 15:17

Re: Neblbněte,je to jen divadélko!

Ovšem tehdy byla ODS úspěšnější - podařilo se Grose odstavit.

Bianca 18.3.2009 13:13

Vazeny pane Bartoni,

Vas vyklad podstaty konani pana Dalika je jeste naivnejsi, nez zavery pana Dolezala o kousek vyse. Odpovim Vam stejne jako jemu. Konani pana Dalika lze vyjadrit podstatne jednoduseji - moudrosti nasich predku - s jidlem roste chut a zadny strom neroste do nebe.  Jeste se Vas zeptam - Kdo nechal pana Dalika takto vyrust?

ja 18.3.2009 11:44

To chce klid.

Prostě Bártek je jen lakmusový papírek, že u nás nefunguje žádná mafie. Až bude zahynut při autonehodě, pak to bude znamenat, že tu nějaká mafie existuje.

Ono totiž každá mafie vzniká tak, že je potřeba udělat věc prospěšnou, ale mimo právní rámec.

jirka.s. 18.3.2009 12:55

Re: "Až bude zahynut při autonehodě..."

No, zatím snad pan Bártek může být klidný! Nikdo ještě neviděl, že by ho Bufo bufo políbil! Ale samozřejmě, co dosud nebylo, může být! ;-)

Honza II 18.3.2009 13:11

Re: "Až bude zahynut při autonehodě..."

Pak by to byl důkaz,že takhle mafiánsky Dalík pracuje už minimálně 5 let a jeho neomezená a Topolánkem "kontrolovaná"moc už začíná být ne k užitku,ale ke škodě našich špiček v ODS.

Sid 18.3.2009 11:40

Souhlas!

Ocekavam, ze se premier od Dalika verejne distancuje!

Jinak s celym clankem souhlas krome poslednich dvou vet. Zakaz nahravat si rozhovory s kymkoliv a zakaz jejich zverejnovani neni dobry napad. Je treba, aby se nasi "predstavitele" chovali tak mravne, aby nahravani jejich rozhovoru nebyl zadny problem.

woka 18.3.2009 12:27

Re: Souhlas!

já sice nejsem žádný důležitý představitel ničeho kromě sebe, ale tajné nahrávání mých rozhovorů by mi tedy setsakra vadilo, i kdyby byly jen o tom, co budu zítra vařit k večeři!!! 

Eva D. 18.3.2009 16:36

Re: Souhlas!

přesně tak!

TP 18.3.2009 11:34

Dalík

Prosťáček je novinář. Jak to bude vyvracet, že nechtěl po Dalíkovi peníze? Proč se ho na to nikdo nezeptá?  Už se těším na rozhovor.

Sam Křepelka 18.3.2009 12:20

Re: Dalík

Nemusí nic vyvracet. Sám dalík včera večer svá slova odvolal.

arlon 18.3.2009 11:31

Support your local Barton

Dalík(Y)Rv

Helena 18.3.2009 11:21

Bohužel

nevěřím tomu, že Dalík je naivní. Je to arogantní spratek, který si myslí, že může vše a nikdo na něj nemůže. A ví, že ať udělá co udělá, nic se mu nestane.Tomu, že jeho přesvědčení má reálné kořeny svědčí i reakce jeho ochránce Topolánka po všech jeho akcích. Mnohdy přemýšlím, proč se Topolánek tak chová a nenapadají mě vůbec žádné příjemné věci. Buď na něj ten hajzlík něco má, nebo je to jeho nemanželskej synek. Nejsem dnešní a už jsem v životě viděla hodně stárnoucích plejbojů, kteří se chtěli vyrovnat mladým suverénním frajírkům Dalíkova typu, kteří parazitovali na jejich postavení. Ale aby je chránili i v momentě, kdy tito paraziti svým chováním podkopávají jejich vlastní existenci, to fakt ne. Pro mě je ale smutná představa, že až bude díky panu Topolánkovi u příštích voleb ODS vystaven účet, ze kterého snad už konečně pochopí, že žádný strom neroste do nebe, nastoupí na jeho místo žabák Paroubek se svými nohsledy (Drath a spol.)     

Beldor 18.3.2009 11:27

Re: Bohužel

Ja to nechapu.Co udelal dalik nezakonneho, amoralniho?Chova se jako normalni lobista.V USA je zaregistrovani nekolik desitek tisic lobistu kterym nikdo nebrani nekoho navstevovat a presvedcovat.U nas je to ale podle nasich zblblych novinaru amoralni.Vsechno se ma asi domlouvat pres stranicke lidry.Jo jo Amerika a zapadni evropa je proste se svou demokracii 100let za opicem a ma se od nas co ucit;-D;-D;-DRv

LOJZA 18.3.2009 11:33

Re: Bohužel

Vážený, pochybuji, že by v USA někdo otevřeně z pověření prezidenta loboval (orodoval) u masmedií za zloděje se zdůvodněním, že ten zloděj je pro prezidenta strašně důležitý, neboť se o něj opírá jeho bytí a nebytí. Nepište nesmysly, když neznáte USA a zatím jste byl leda tak v Chuchli.

j 18.3.2009 12:37

Re: Bohužel

Lojza odborník z východu:-D

Beldor 18.3.2009 14:03

Re: Bohužel

Tak vy pochybujete?;-D;-DTo je samozrejmne kravina, obama ma velke mnozstvi lobistu stejne jako mel bush.To jestli je lobovani pro nekoho koho zrovna vy nemate rad spatne je pouze vas nazor.Taky bylo spatne ze dalik dojednaval hlasy pro klause,co?Klaus byt taky zly ,co?Kdyz nevite jak to ve svete chodi tak se tady neztrapnujte...Rv