28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Propaganda jak za komunismu

V Praze dnes končí událost. Think tank Evropské hodnoty pořádal mezinárodní konferenci STRATCOM SUMMIT 2017. Tento – podle zveřejněných platebních výkazů svých exponentů – ochotnicky placený think tank pořádal konferenci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 21.5.2017 6:20

Re: Rusko má islámské kořeny a islámské cíle.

No, osobité a alternativní pojetí dějin Ruska? Z pohledu toho co nás učí naše školství, dosud nevymaněné z panslovanského překrucování určitě.

Když však hledáte vysvětlení mentality Rusů a toho co Rusko ve své vnitřní i zahraniční politice předvádí, tak u despoticko - násilnického a expanzionistického islámu skončíte, ať chcete nebo nechcete.

J. Jurax 21.5.2017 2:58

Re: Hysterické záchvaty ....

K čemu slouží základna v Kosovu netuším. Ale je tam.

To vložení se do občanské války v Libyi není přepadení. Budiž. Vložení se Ruska do občanské války na Ukrajině je přepadení?

Srbsko je jistě kapitola sama pro sebe. Nechci rozebírat konflikt chorvatsko-srbský ani Bosnu a Hercegovinu. Mám jen dojem, že všechny strany konfliktu si zařádily.

Kosovo je ale něco jiného - tam se utkávali hrdlořezi albánští s hrdlořezy srbskými, přičemž ti albánští to iniciovali. Daytonské mírové dohody potvrdily Kosovo jako nedílnou součást Srbska, načež UCK (i jiné skupiny s ním později splynuvší) zahájilo guerillu; a pak už se to vezlo. No a Západ si posléze vybral jako hodné chlapce hrdlořezy albánské a ty srbské humanitárně zbombardoval nejen v Kosovu, ale bombardoval i Srbsko; ono Srbsko bylo tradičně protégé Ruska, jenže to tehdy nemělo sílu se ohradit. No a Daytonské dohody přestaly být dohodami, neboť se nehodily (tolik k platnosti dohod obecně).

A taky Kosovo je loutkový stát mafií ovládaný, jenž vyváží akorát kriminalitu a možná lidské orgány a jinak je závislý na humanitární pomoci, bez níž by tam pomřeli hlady, a tudíž povolný; to by Srbsko, kdyby bylo podpořeno místo Albánců, nebylo. Zásah Západu byl promyšlený asi tak jako invaze do Iráku nebo "vložení se" do Libye.

J. Kanioková 21.5.2017 1:14

Re:

29.12.2011 - video Sýrie - „pokojní demonstranti“ střelba na autobus plný civilistů - https://www.youtube.com/watch?v=d-i9GpNUG8U&feature=player_embedded

Libye Hotovo Následující je Sýrie - http://www.moonofalabama.org/2011/10/libya-done-next-is-syria.html

Viděl někdo ty syrské „dezertéry“ -http://www.moonofalabama.org/2011/11/western-media-are-pushing-the-tale-of-syrian-army-defectors-attacking-syrian-security-forces-note-that-the-only-sources-for.html

Revoluce úder na dům: Jásira Qash`ur, mé ženy bratrance, zabit v parní komoře - http://www.joshualandis.com/blog/the-revolution-strikes-home-yasir-qashur-my-wifes-cousin-killed-in-banyas/

M. Prokop 21.5.2017 1:04

Re: Čí oběti ?

A Asad je jeden z nich. Třeba je to pro vás ha ha ha.

M. Prokop 21.5.2017 1:03

Re: Hysterické záchvaty ....

První, druhý a třetí odstavec, ano.

S tím přepadením Libye je to trochu složitější. Dotyčné státy se vložily do Libyjské občanské války, to jo. Nepřepadly Libyi. Sýrii "nepřepadly" a vypadá to tam lépe?

Srbsko je kapitolka sama pro sebe. Srby vedená armáda přepadla Slovinsko, posléze Chorvatsko. Srbské polovojenské jednotky řádily v BiH i Kosovu. Někdo to zarazit musel a EU se k tomu měla co lačný k sraní.

Základna v Kosovu je z vojenského hlediska nesmysl. Kolem je dost států, více než ochotných nějakou základnu USA hostit. Sloužila a slouží převážně k humanitárním akcím. Nebo víte o nějaké militární?

Poslední odstavec ano. Nečiním si iluze, jen je mi lépe na té americké straně.

M. Prokop 21.5.2017 0:53

Re: agent fsb schneider opět dostal hysterický záchvat,

On má v podstatě pravdu, nechápu jen, proč ji musí podávat tak pitomým (ne)způsobem.

M. Prokop 21.5.2017 0:52

Re: Ta protiruská propaganda

Název "okupační vejce" se objevoval jen velmi krátkou dobu po srpnu 1968.

P. Klíma 20.5.2017 23:38

Krátká řeč, ozdoba světa .

Pak vás možná bude někdo číst.

P. Han 20.5.2017 23:13

Re: Ta protiruská propaganda

V Jindřichově Hradci v bufáči na autobusáku měli svého času velký nápis Jezte ruská vejce - vejce našich přátel. Pak jim to nevím proč soudruzi zakázali. :-)))

P. Han 20.5.2017 23:10

Re: Slov je mnoho

Tak už ten shitlist aplikujte a pana Shneidera nečtěte. Začněte s málem a postupně to rozvíjejte. A můžete to rovnou poslat Evropským hodnotám.

O. Uživatel 20.5.2017 23:05

Uživatel požádal o vymazání
J. Jurax 20.5.2017 21:49

Re: Rusko má islámské kořeny a islámské cíle.

Pane Malečku, Vaše pojetí dějin Ruska je velmi osobité, takové alternativní.

A pojetí vzniku pravoslaví je bezesporu objevně alternativně inteligentní.

Jinak - muslimů je v Rusku podle sčítání v roce 2002 14,5 miliónu; neoficiální odhady pro přítomnost hovoří o cca 20 miliónech, ovšem z národů a etnik žijích tam po tisíciletí plus přišelci z bývalých sovětských republik nyní samostatných.

Zato v EU je muslimů cca 19 miliónů přivandrovalých převážně v posledních šedesáti letech.

J. Jurax 20.5.2017 21:30

Re: agent fsb schneider opět dostal hysterický záchvat,

No, jak Vás tady čtu, hysterický záchvat postihl hlavně Vás, pane Machu ...

J. Jurax 20.5.2017 21:29

Hysterické záchvaty ....

Rusko podporuje masového vraha Asada, jenž je ovšem legálně demokraticky (tedy na blízkovýchodní arabské poměry) voleným prezidentem. Inu, rebelové - ať už jacíkoliv - by tam ruskou základnu asi netolerovali, kdyby vyhráli. No dobře.

Rebelové nejrůznějšího typu, vrahové neméně masoví, jsou pravda podporování leckýms; mezi jiným jisté typy rebelů i Západem. Jiní Jordánskem, Íránem, Saúdskou Arábií. Ovšem těch 400 000 mrtvých Syřanů a miliony uprchlíků snažících se dostat do Evropy mají Asád s rebely přinejmenším napůl.

Rusko je nebezpečné - přepadlo Ukrajinu. Budiž.

Francie, Británie i USA jsou nebezpečné taky - přepadli Libyi. A předtím Srbsko - tam ovšem šlo o humanitární bombardování ve prospěch kosovských hrdlořezů. A USA z toho získaly základnu v Kosovu. To by jim asi Srbové nepovolili ... :-)

Svět není černobílý a státy se neřídí kodexem Rychlých šípů, nýbrž svými zájmy podle toho, jak široká ramena na prosazování těch zájmů mají. Vše nadto jsou jen propagandistické kecy, jež mají ty zájmy a jejich prosazování v očích davu zušlechtit. Není dobře si činit přílišné iluze o žádné světové straně.

P. Mach 20.5.2017 21:26

Re: Masový vrah Asad.

Pozdravuj puťkovo tlustý střevo kaňoková.

J. Kanioková 20.5.2017 21:26

Čí oběti ?

těch vrahů je tam bezpočet..

P. Mach 20.5.2017 21:26

vlivový agent fsb schneider opět dostal hysterický záchvat,

Sereš si do držky, krásenský. Na Ukrajině žádný puč neproběhl. To, že se janukovyč lekl demonstrací způsobených tím, jak rozkrádal a devastoval Ukrajinu a ze strachu před soudem utekl do rusácka je jeho vlastní problém. Na Ukrajině proběhly následně regulérní volby. V rusácku se nic takového jako regulérní volby od té doby co se puťka dostal k lizu nekonalo. Zatýkání a vraždění probíhalo a probíhá v rusácku nikoli na Ukrajině, spletl sis země volksrusácký vylízanče. Samozřejmě žádné regiony se nebránily, to co se začalo dít na východní Ukrajině bylo vraždění a devastace zcela v režii ruských polovojenských jednotek vyzbrojených a vyslaných na východní Ukrajinu kremlem. Stejně tak se na Krymu nekonalo žádné referendum. TU komedii zorganizovanou za pomoci kalašnikovů, po té co byl Krym okupován rusáckem, by mohlo nazývat referendem jen dementní hovado. Je zcela jasné, kdo sestřelil let MH17, byli to rusácké polovojenské jednotky, ještě se tím chlubili na internetu. Stejně tak je jasné, vylízanče, že asad je zodpovědný za genocidu v Sýrii a uprchlickou vlnu, teroristickou organizaci hizballáh podporuje a akorát rusácko a irán. Ty seš totiž tak dementní, že si pleteš palestinskou samosprávu s teroristy z hizballáhu.

To jsou jasné fakta, která, ty smrade, neokecáš.

J. Jurax 20.5.2017 21:04

Re: Ta protiruská propaganda

Jojo - ondyno jsem v jednom bufetu viděl v nabídce ruská vejce.

A táži se - jak to že se tohle ještě smí? Vejce pojmenované podle Putinovy říše zla?

L. Novák 20.5.2017 21:03

Re: Falešná analogie pana Scheidera

Propaganda EU se té bolševické v mnohém velmi podobá. Viz např. "globálně-oteplovací" propaganda tvrdící často úplné nesmysly, kterou přejímají další média s odkazem na zdroje EU. Několikrát v poslední době jsem zde odkazoval na typické vzorky této zcela lživé a manipulativní propagandy...

M. Prokop 20.5.2017 20:53

Re: Masový vrah Asad... ha ha ha

Oběti byly méně veselé.

M. Prokop 20.5.2017 20:52

Re: vlivový agent fsb schneider opět dostal hysterický záchvat,

Tak lžete bez důvodu, mně je to celkem jedno.

J. Friedlaender 20.5.2017 20:35

Slov je mnoho

a čas na to nestačí. Řešením může být vytvoření vlastního shitlistu, tj. seznamu autorů, jejichž čtení je nejen ztrátou času, ale i škodí na zdraví. Pan Schneider má na tom mém garantované místo.

V. Kain 20.5.2017 19:36

Re: Ta protiruská propaganda

Oni by si na Trumpa našli něco jiného když by nebylo Ruska.Premiér Sobotka na konferenci těch pomatených gaunerů pronesl zdravici.To je ale podlý padouch.

J. Krásenský 20.5.2017 19:36

Re: vlivový agent fsb schneider opět dostal hysterický záchvat,

Nemám důvod nic okecávat. Vyrovnejte se s tím jak umíte.

Š. Hašek 20.5.2017 19:06

Re: Ta protiruská propaganda

Putinovo Rusko furt/stále ovlivňuje i gastroekonomické chování některých (nevzdělaných) občanů eu.

Máme doma ve špajzu ruské potraviny (jmenovitě okurky, kaviár, .......). Jednou za čas i dobrá vodka nezaškodí.

Může se kupovat ruské zboží, nebo jen Nestlé?? Či jiné bruselské. Povinně??

J. Kanioková 20.5.2017 19:00

Ta "konference"... to se člověku dělá stydno za

naše bezpáteřní politiky, hnus ! Ale to není všechno -

také - Muslimská konference v Praze: Islámská propaganda je víc než dodržování lidských práv - http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/79526/muslimska-konference-v-praze-islamska-propaganda-je-vic-nez-dodrzovani-lidskych-prav.html

To je na defenestraci !

Š. Hašek 20.5.2017 19:00

Re: Může mi někdo objasnit ty "evropské hodnoty"?

Přesné, pane Pražáku.

O vysvětlení tohoto pojmu (tj. tzv. evropské hodnoty) bych požádal například "trojku": Halík, Horáček, Drahoš. Pořadí jsem zvolil náhodně.

J. Kanioková 20.5.2017 18:53

Souhlas

Polská premiérka nepřijímá islamizaci. https://twitter.com/V_of_Europe/status/864909976078344192

Pochod - polští vlastenci proti islamizaci https://twitter.com/SaveTWest/status/864568149089419264

Evropská sebevražda? Kniha tvrdí že elity povzbuzují masovou imigraci, protože jsme ztratili víru v křesťanské hodnoty https://twitter.com/SaveTWest/status/865911361003560961

J. Kanioková 20.5.2017 18:50

:))))))))))

J. Kanioková 20.5.2017 18:43

Masový vrah Asad... ha ha ha