24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Promění opozice šanci na vyšachování Babiše?

Pročítání volebních modelů byla dlouhé měsíce, ba roky nuda. Připomínaly pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících: vysoké zisky hnutí ANO a paběrkování ostatních stran.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 19.11.2020 9:12

Fiala ani neví, čí je, natož aby věděl, co chce. Zkuste se ho na to schválně zeptat. ;-D

L. Písařík 19.11.2020 11:06

Dobrá myšlénka, ale snad si nemyslíte, že by byl ve stavu, který popisujete, vyrazit ze sebe něco jiného než Antibabiš, antibabiš, babiš.

H. Lukešová 19.11.2020 0:14

ČSSD si musí uvědomit, že jí její současná neomarxistická orientace ničí. Hlavní neomarxistickou stranu "cool" atraktivní stranou pro nejmladší voliče jsou jednoznačně Piráti, jednoznačně ze 100%, no a v neomarxismu jim sekundují Starostové a TOPka. Takže na neomarxistické scéně je zoufale obsazeno. Není potřeba další neomarxistická strana. S takovou ať ČSSD skončí.

ČSSD by se měla vrátit ke svým prvotním kořenům a to hájení chudších lidí, dělníků, živnostníků a lidí s méně životního štěstí. Právě tito lidé, kteří již v ČSSD nemají žádné zastání volí ANO nebo opovrhovanou SPD. ČSSD si za své preference může jednoznačně sama.

F. Navrátil 19.11.2020 8:15

Bída současné sociální demokracie spočívá v tom, že utekla od svých tradičních voličů jako uličník od rozbitého okna a vrhla se do náruče městských liberálů.