25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
petr 10.10.2007 12:35

Proklausovský klapoklidez

Článek pana Žantovského mne utvrzuje v  názoru, že nebezpečím není "eurofilství", ale "klausofilství". Strany se nedokážou shodnout na jménu prezidentského kandidáta - tedy Klause. Opravdu si nemohou vybrat? Nabízí se dvě paralely: kapitalistická - můžete si zvolit jakoukoliv  barvu forkdy, ale jen když to  bude černá; a komunistická: můžete si vybrat jakoukoliv volební kandidátku, ale jen když to bude kandidátní listina  Národní fronty. Strany vládní koalice se mohou jednat s ODS o jakémkoliv prezidentském kandidátovi, ale jen když to bude Václav Klaus.

Karim 8.10.2007 23:29

Naprosty souhlas!!!! A VK je take mimoradne VTIPNY president......

...napriklad kdyz pronasi takove hluboke bonmoty, jako ze zadne niceni prirody neexistuje, ze snowboardisti jsou zakukleni levicaci, ze veskere ekologicke regulace a dane jsou zbytecnym buzerovanim podnikatelu, ze Al Gore je blazen  atd atd. 

Z tohoto ma VK nekolikery uzitek:

1. ziskava oblibu u prostoducheho pivniho naroda, ktery chce slyset, ze vse je v poradku, ze vse jednoduche a ze vedci a ekologove jsou blazni a prosty lid je vysoko vysoko nad nimi.

2.vetsinou rozzuri k nepricetnosti ruzne zelene intose, kteri jej pak napadaji a VK se tim srdecne bavi.

3.Ruzni  prostodusi priznivci bonmotum  VK slepe uveri jako "zasadnim pravdam"  a "tvurcim zpusobem" je rozvadeji jako by slo o nejake teoremy. Nepochybne i temto prostsim dusim se Hradni Pan ve svem soukromi srdecne smeje a jejich prostoduchymi clanecky se srdecne bavi.........   

Richard 8.10.2007 22:09

Klaus je dobrý prezident.

Pane  Žantovský děkuji. Vynikající vyvážený článek. Těch sprosťáren a urážek si nevšímejte.

Petr Brodský 8.10.2007 18:10

Vycpaný šimpanz by zcela určitě nedokázal škodit tak účinně a činorodě jako to dělá Václav Klaus.

Tu definici proevropskosti  jste si pane Žantovský upravil poněkud netypicky. On se k té Vaší proevropskosti opravdu někdo hlásí?

Václav Klaus odmítá snahu vybudovat   Evropskou federaci, odmítá lidská práva, která jsou součástí ústavy našeho státu(což samo o sobě je, vzhledem k tomu, že je úřadujícím presidentem státu, poněkud problematické) a je otevřeným odpůrcem snah o ochranu přírody a netají se svým odporem ke straně Zelených. Takže by bylo absurdní, kdyby ho strana Zelených podporovala. Jeho postoj k věřícím je spíše chladný, není tudíž důvod, proč by ho měli podporovat lidovci. Obdobně se nezdá, že by byl nějak zvlášť užitečný sociálním demokratům. Jediní, kdo kromě ODS na něj vzpomínají s vděčností, jsou komunisté, které jakoprvní pozval na Hrad. Takže proč se divíte, že ho ostatní strany nijak zvlášť nepodporují?

Pete Brich 8.10.2007 19:09

Že prázdný sud nejvíc duní tu nemusíte předvádět, Petře Brodský.

;-D;-D;-D

PB

Petr Brodský 9.10.2007 15:04

A kromě (ne)argumentování ad hominem nemáte nic?

Většina zdejších podčlánkových "diskutérů" je na tom stejně.

global 9.10.2007 19:04

Re: Vycpaný šimpanz by zcela určitě nedokázal škodit tak účinně a činorodě jako to dělá Václav Klaus.

Pane Brodský přečtěte si nějakou knížku od V.K. Možná že jí neporozumíte jako šimpanz ,ale možná že procitnete a upravíte si názor.Když ne,tak se nic neděje.Máte právo na ten svůj šimpanzí:-/

ˇKarel Cikán Sudeťák a Žid 10.10.2007 17:11

Re: Re: Vycpaný šimpanz by zcela určitě nedokázal škodit tak účinně a činorodě jako to dělá Václav Klaus.

Zase žádný argument. Přečtěte si Vy mou knihu. Pro mě je důležitá politika V. Klause, ne jeho knihy. A tu politiku není obtížné   přečíst. On Václav Klaus má opravdu jasné názory, to je nutno mu přiznat.

Psí vrah Čuimil 8.10.2007 17:37

No, je to vážně infámní drzost, když už se jedna partaj rozhodla, kdo má být prezidentem,

že další mají třeba jiný názor, pane Žantovský. To by se v časech jednotné kandidátky Národní fronty opravdu stát nemohlo.

Malý Aston 8.10.2007 17:57

Re: No, je to vážně infámní drzost, když už se jedna partaj rozhodla, kdo má být prezidentem,

Ale nemáte pravdu.Tak ať vystoupí pan Paroubek a řekne,náš kandidát je Franta Opršálek a my ho budeme volit protože je nejlepší.To samé může udělat Čunče a Brusinka.Filip jasně řekl,nebudeme ze sebe dělat šašky.Když bude nejhůře zveřejníme naše kandidáty ať všichni znají že je máme.Tak socky a vaši spojenci z KDU a Zelených nebojte se a řekněte nám svého " Vyvoleného".:-D

Petr Brodský 8.10.2007 18:12

Re: Re: No, je to vážně infámní drzost, když už se jedna partaj rozhodla, kdo má být prezidentem,

I malý Aston by byl lepším presidentem než Klaus, není totiž tak schopný demagog a je tudíž daleko méně nebezpečný.

Psí vrah Čumil 8.10.2007 18:47

Re: Re: No, je to vážně infámní drzost, když už se jedna partaj rozhodla, kdo má být prezidentem,

Vy jste truhlík, Astonku...:-)

ivoš 8.10.2007 23:43

Re: Re: No, je to vážně infámní drzost, když už se jedna partaj rozhodla, kdo má být prezidentem,

Jasně, Filipovci už kandidáta mají. A s nimi je tutovej ;-D

Pete Brich 8.10.2007 17:05

To jsem zvědav, jakého Antiklause zas vytáhnou z klobouku.

Může to být jen nějaký klon Dienstbiera nebo Roka.;-D;-D;-D

PB

F.VÍZEK 88.100.57 8.10.2007 16:58

Hlavně, že jsme zase "sví".

Je zbytečné se děsit!   Onen proevropský "klapoklidez" nad vší pochybnost nezachvátil tak vysoké procento našich občanů jako onen "klapoklidez" za Husákova normalizačního režimu, kdy i po invazi pěti armád do Československa až 99,9% lidí opakovaně dávalo v pseudovolbách  tehdejší státostraně ANO a bouřlivě ve všech městech republiky na 1.máje demonstrovalo, jak "šťastný úděl mají dnes".   V téže době měla KSČ více než půldruhého milionu "dušiček".  Pro srovnání: naše dvě nejsilnější partaje mají nyní hlav plus mínus 20 tisíc. 

Malý Aston 8.10.2007 17:53

Re: Hlavně, že jsme zase "sví".

Musím Vás pane Vízek pochválit.Ta Vaše blondýnka napsala v sobotu " buďte svý"když se loučila na Primě.Je to radost,že Vás ve Vašem věku ještě holky zajímají.:-D

F.VÍZEK 88.100.57 8.10.2007 18:59

Je to důležité?

Přestože jsem matematik, pamatuji, že cokoli se skloňuje podle adjektiva vzoru tvrdého (mladý), má v plurále za všech okolností měkké -i !   Přes šest miliard obyvatel naší planety to ale neřeší!

www racek 8.10.2007 16:13

no můžeme bez problémů jmenovat několik

osobností, které převyšují václava klause v těch jeho zdůrazňovaných silných stránkách

 knížepán schwarzenberg, madléna korbelová, jan švejnar nebo i václav havel jsou rozhodně na úrovni nebo i výše než klaus ... každý z nich v těch hlavních oborech. a žádný není tak profláklý ... a každý může pro prestiž česka udělat velmi mnoho.

i když u pana havla si nejsem jist. zatím vždy předváděl vždy takový národní masochismus ...

Pete Brich 8.10.2007 17:06

Zrovna včera jsem slyšel Madlenku, kterak slušně, ale přece jen udělala

(Y)

PB

Pete Brich 8.10.2007 17:11

Re: no můžeme bez problémů jmenovat několik

Jediný ze jmenovaných, kdo se na to třese je neonovéVV

PB

franta 8.10.2007 15:58

Pane Žantovský

Vyjadřovat se k jakémukoliv kandidátovi na jakoukoliv volenou funkci je v demokratickém státě (kterým doufám ještě pořád jsme) právem každého voliče a každé politické strany. Jestli tomu chcete říkat kádrování, je to jen Váš problém. Spíše mě zaráží že Vy kádrujete voliče a to naopak dělali jenom komunisti ! Každý má právo veřejně říci, že si pana Klause za prezidenta nepřeje a dokonce nemusí ani udávat své důvody.

jirka.s. 8.10.2007 16:29

Re: "Každý má právo veřejně říci, že si pana Klause za prezidenta nepřeje!"

Samozřejmě! Ale jenom sosanský magor tohoto práva využije!

franta 8.10.2007 17:02

Re: Re: "Každý má právo veřejně říci, že si pana Klause za prezidenta nepřeje!"

A jenom vůl se svých práv dobrovolně zříká.

Pete Brich 8.10.2007 17:08

To, že se toho práva nezříká, neznamená, že nemůže být

vůl.:-P

PB

bak 9.10.2007 13:54

Re: Re: "Každý má právo veřejně říci, že si pana Klause za prezidenta nepřeje!"

O tom pan Žantovský vůbec nepochyboval. Každý má ale také samozřejmě také právo říci, jaký hlupák je ten, kdo pana profesora V. Klause za prezidenta nechce.

F.VÍZEK 88.100.57 8.10.2007 17:07

Klaus selhal jako ekonom ...

Lidé z okruhu Václavas Klause a pod jeho vedením "kolíkovali tržní hřiště" v 90. letech tak nešťastně, že největším "úspěchem" privatizace a transformace na český způsob se staly výsledky pánů Krejčíře, Pitra, Koženého, Železného,  Stehlíka... a mnoha dalších a nechtěným "symbolem"  české morálky  a podnikání se staly -  sudy a Orlík.    Smutné, ale je to tak.  Za odměnu se zřejmě Václav Klaus stane na dalších pět let prezidentem...  Zasloužíme si to !

F.VÍZEK 88.100.57 8.10.2007 17:10

Jak to chodí v Česku?

Ukradneš rohlík v supermarketu - jsi blbý zloděj. Uděláš banku a zmizíš - jsi chytrý zloděj. Připravíš stát o pár miliard - jsi šikovný a nevinný.  Toleruješ  vytunelování ekonomiky - jsi prezident. 

kat Mydlář 8.10.2007 18:51

Re: Vízku, pověz co víš o ekonomice ...

Vízku, pověz co víš o ekonomice jako takové, mimo těch pindů co tu stále přemíláš. Abys rozuměl, nemyslím slovo ekonomie, ale obor. :-)

jirka.s. 8.10.2007 18:26

Re: " a mnoha dalších "

Konečně máš pravdu, francku! Také Klausovi vyčítám, že nezakročil alespoň z pozice své funkce proti mnoha dalším, třeba těmto:Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý  

nepolitik 8.10.2007 14:53

Pane Žantovský, výborně napsáno

Nejlépe se mi líbil výrok jednoho u odpůrců Václava Klause, nějakého sociálního ekologa, myslím že se jmenuje Randa a snad je i docentem, který v  ČT24 pronesl vetu. "Já tomu nerozumím, ale rozumím tomu lépe než Václav Klaus." hodnou tesání do kamene. A takový pitomec prý přednáší na univerzitě. Potom se nedivím, že klesá vzdělanost naší mládeže.

Jinak ještě dodávám, že naši eurohujeři plně potvrzují slouhovskou náturu většiny našeho národa.