Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Jana V.
10. 2. 2006 9:22
Re: Re: NESOUHLAS
A ještě jeden malý dotaz: co to je, prosím "oficiální názor"?
0
0
možnosti
Doktor
10. 2. 2006 2:45
Re: souhlas
Ano, třeba na případu poslance Krause Paroubek toto demonstroval.
0
0
možnosti
BROK TATRNOHA
10. 2. 2006 4:42
Re: souhlas
Souhlasím. Hrůza mne a děs mnou třese, když šíří kolem sebe ty tuny neskutečného blábolu.
Asi jsme národ idiotů. Nebo komunisti až za hrob. Ideální čas emigrovat. Jistě, že má pan Rokoska také pravdu, ale částečnou. Jak by však reagoval, kdyby nám věřitel dal nůž na krk a řekl :" Koukej teď zaplatit svůj podíl na státním dluhu!" Jak to například dnes chtějí distributoři léčiv a mají na to právo. Já jsem ten dluh neuděl, makám a platím poctivě daně. A dost možná, že mne to přestane bavit a nechám se platit Škromachem nebo Filipem. Možná, že se nechám zaměstnat do znárodněných podniků ,budu v odborech a dělat, jako že dělám a flákat se na chatě. Myslete pozitivně,pane Rokosko, huhu má recht.
0
0
možnosti
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz