25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
To jsem jelen 19.7.2007 23:47

Vazena pani Jaklova

Je mi smutno z promeny Ladika ve sluzbach Vseznalka, Takovy skvely kluk to byval.

Blabol 19.7.2007 20:56

Stejně jako autor jsem přesvědčen, že

se koalice nakonec o reformách dohodne a vláda nepadne. Vždyť každý trochu soudný, řekl bych, že průměrně inteligentní člověk, vidí, jak se ODS připravovala na vládnutí. Vládnutí v představě ODS se rovná obsazení, co největšího počtu rozhodujících pozic. Jen hlupáci dnes věří ODS, která ústy svého předsedy charakterizuje svoji Modrou šanci jako nerealizovatelnou. Ale dnes se tomu člověk nemůže divit, vždyť volič ODS se rekrutuje ze zakomplexovaných, takřka nevéprávných, skupin obyvatelstva. Zatímco členové ODS a jejich přátelé obsazují lukrativní místa (bez výběrových řízení) jejich volič je spokojen, protože se s členy ODS ztotožňuje. Aź jednou volič ODS přijde na to, že byl balamucen, opět výrazně vzrostou prefernece KSČM. To proto, že mentalita voliče ODS je v podstatě stejná , jako voliče KSČM.

býrgrmajstr 19.7.2007 21:26

Re: Stejně jako autor jsem přesvědčen, že

ále na nic nepříjdou. Dycinky můžeme říct,že za všechno můžou socani a trochu je postrašíme komunismem a máme to v kabeli.

Ladislav N. :-))) 19.7.2007 21:31

Re: Stejně jako autor jsem přesvědčen, že

Vono je dneska vedro, co? Rv;-D

Blabol 19.7.2007 21:40

Jelikož jste zřejmě volič ODS, zajděte si na sociálku

třeba Vám koupí klimatizaci. Jako člen ODS máte reálnou šanci.;-D

bohuš 19.7.2007 22:19

Re: I vy popleto.

Vy jste si určitě spletl řádky. Ten blabol měl být v řádku kde je napsáno nadpis příspěvku.

zm 19.7.2007 20:19

no jaksi

nevidím žádný posun k lepšímu.Peníze se rozhazují naprosto stejně, republika uživí půl Slovenska a Ukrajiny , ale ne naší armádu nezaměstnaných, schodek roste utěšeně dál ( já vím i za 5 let budou modří zaslepenci vykřikovat, že za to může osmiletá vláda socanů) a jako bonus se do vlády dostali zelení zaslepenci, takže za pár let budeme s láskou vzpomínat, jak jsme za bolševiků mohli svítit 24 hodin denně. No a jako poslední hřebík do rakve by to mohla završit Olympiáda s plánovaným rozkradem tak 40 %, no ale žádnej strach, Kubice to vyšetří, tedy pokud mu předplatí Blesk. No a plánovaná reforma to nevím jestli se jí mám ;-D;-D;-Dnebo ;-(;-(;-(.

snow 19.7.2007 22:19

Re: no jaksi

vzdyt sam pises ze se u nas uzivi pul slovenska a ukrajiny ale cesi jsou na podpore. Co s tim? Zrusit podpory aby ti kdo nepracuji nezili z penez tech co drou? To by preci bylo asocialni, podporovat line, hloupe a chude je v predstavach vetsiny povinnost statu, tery na to vyrazi penize z nas normalnich.

jirka.s. 19.7.2007 18:00

Vedra mají skutečně neblahý vliv !!!

Zmožen 35° vedry jsem teprve teď zjistil, že náš všeobecně známý magor Žulový Aston se zřejmě již stydí sám za sebe a tak se již několik dní zde prezentuje coby nick "ŽA". Omlouvám se za své pochybení i za poměrně slušné vyjadřování k jeho novému nicku! Příště se to již nestane! Slibuji!

PRASI DENT 19.7.2007 18:04

Re: Vedra mají skutečně neblahý vliv !!!

 Zalez SYČÁKU zchladit svou kLausmodrou palici do své žumpy, která už přetéká tvými výplody......

František I. 19.7.2007 18:08

Re: Re: Vedra mají skutečně neblahý vliv !!!

Helemese, Prase dentální si zachochtlo a uplivlo tresť svých myšlének...krásné!;-D

PRASI DENT 19.7.2007 18:17

Re: Re: Re: Vedra mají skutečně neblahý vliv !!!

 TYS tu ještě scházel Ferenc- hop kLausovi na vějičku......

jirka.s. 19.7.2007 18:18

Re: Re: Re: Myšlének?

Ale pane Františku! Jste znám svou slušností, ale někdy skutečně takovýto eufemismus není na místě! Já mám rád, když se cokoliv nazývá tím správným jménem! Má-li zaprasenej dement v palici výkaly, já osobně vždy použiji daleko výstižnější slovo! HOV/NO !!!

Takto mne to totiž naučila dělnická třída, do které mne i přes můj kategorický nesouhlas přiřadila komunistická strana!

vk 20.7.2007 11:31

Re: Re: Re: Re: Myšlének?

Jiříku, Jiříku jak je vidět nic ses nenaučil od dělnické třídy v minulosti a neznáš nic ani v současnosti. Škoda dalších slov........

Frant. Lukeš 19.7.2007 17:42

O těch reformách

      Autorka říká "Chystané reeformy......... budou znamenat zásah do našich peněženek". V tom má tedy pravdu. Jen by měla také uvést, že v peněžěnkách občanů s nízkými a středními příjmy (o důchodcích nemluvě) těch peněz bude zcela nepochybně méně - navzdory utěšování vlády, že v důsledku daňových změn i u těchto lidí úhrný efekt reformy bude kladný - zatím co u lidí s vyššími příjmy bude efekt nepochybně pozitivní (např. u lidí z vedení ČEZu, nebylo řečeno jaký je jejich počet, jen to, že v letošním roce získají na odměnách asi půl miliardy Kč, by podle navrhované vládní reformy vzrostl počet korun v jejich peněženkách asi o 80 mil. Kč ve srovnání se současným daňovým výběrem). Tohle by tedy vláda měla lidem srozumitelně vysvětlit. Všichni si uvědomují, že pokud má dojít k reformě, která státní pokladně ušetří prokazatelně desítky miliard Kč (proti současnému stavu), pak tyto peníze musí někdo "zaplatit". A protože lidé s vysokými příjmy prokazatelně získají, kdo tedy asi úspory zaplatí? Snadno odpověditelná otázka.

František I. 19.7.2007 18:06

Re: O těch reformách

Svatá slova, jen je do kamene tesat. Ale radil bych přidat doušku-když už ti občánci s nízkými a středními příjmy prožrali 800 miliard, a nyní se strašně diví, že za to musí platit. A zřejmě, jistě by Lukeš chtěl dodat v ráci tradice: "Tak to těm zbohatlíkům ukradneme. Přece je nenecháme mlaskat." Navíc dává jako příklad milovaný ČEZ. Pokud vím, pana generálního si dosadili sockomuši a z jeho preberent jistě profituje i Paroubkostrana. (O tom se dost mlčí, ale stálo by za hřích zkontrolovat předminulé sponzory sockomunistických zlodějíčků? Pravda, je u nás dosti neobvyklé, aby jednotlivec bral se všemi výhodami dohromady tolik, kolik nás stojí senát se vším všudy včetně platů senátorům, úhrad jejich zahraničních cest a přehršli úředníků kolem. Ale když udělali socánci z ČEZu akciovou společnost, nesmí se divit, že akciovka pracuje jako každá normální firma - přináší akcionářům, tedy milovanému státu, zisky o jakých se mu u žádné jiné firmy ani nezdá. Takže stát slupne i trošičku větší odměny pro vedení. Co kdyby se tam místo sockomouška dostal ODSák?

Rubín 19.7.2007 17:38

Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Příznivci ODS poukazují na "hrozný" stav ekonomiky, který současná vláda převzala od vlády ČSSD.  Člověk  neveřícně kroutí hlavou. Po Klausových úsporných balíčcích a následnému propadu ekon. růstu, vlády ČSSD dostaly naše hospodářství na současnou úroveň.  Nyní  experti ODS přiznávají, že reformu, jak je předkládána, nelze uskutečnit. To je jedna z příčin zvyšování preferencí ČSSD. Příčiny mají jednoho společného jmenovatele - neúpřimnost, lži, arogance ODS.

František I. 19.7.2007 18:13

Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Nebohý to myšlenkami nedotčený Rubínku, ona byla tehdy jistá situace, že? Nepamatujete? Asi ne. A čím to, že Klausovy balíčky dodnes nikdo, tím více socani, nezrušil? Tehdy jsme měli necelých 200 miliard dluhů, dnes i s balíčky téměř 850. Ale to je sockomoušským tupounkům těžké vysvětlovat. Nedej bože, že by to pochopili. Z toho by měl Paroubek žaludeční potíže. A mozkoprázdnému bývalému ministru financí Sobotkovi by možná zbělel vlas. Možná i dva. Víc jich prý nemá....

Rubín 19.7.2007 20:19

Re: Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Pane ministře vy jste vůl. Takovou sekeru jakou zatnul do soc. bankovnictví profesor Klaus už nikdo u nás nezopakuje. Vítě chytráku. Nechte se nejdříve poučit než napíšete další paskvil.

alfons 19.7.2007 20:29

Re: Re: Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Václav si vypujčil 200 Kč a Jirka si vypujčil 800 Kč. Bude víc splácet Václav nebo Jirka? Pane Rubíne pokuste se to vyřešit.

alfons 19.7.2007 20:37

Re: Re: Re: Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Pane Rubíne čas Vám vypršel. Víc bude splácet Václav, on totiž dluhy platí. Jirka dluhy neplatí, protože dluhy se platit nemusí. On má takovou zásadu. On je totiž zásadový člověk.

Iva 19.7.2007 21:40

Re: Re: Re: Re: Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

A vy jste zase vůl,který snad ani neví co se děje. Experti z ODS totiž teď zjistli.že se daně nemohou snížit protože na to není. Ti co poslechli Klause ,že peníze leží na ulici jsou dávno za vodou a je jim jedno kdo tu vládne, protože na rozdíl oíd pomatených hlupáků vědí,že se tu již nic nemůže změnit a o peníze nepříjdou. Pouze takový nešmajetní blbečci s 3O tis, příjmiy,kteří se domnívají,že jsou bohatí se do krve perou za podle nich pravicovou stranu.

Sebaus 19.7.2007 22:12

Re: Re: Re: Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Takova drobnost, jako ze Vaclav predtim rozprodal pul baraku, je patrne pod Vasi rozlisovaci schopnosti. Zeeeee!? :-D:-D:-D

Kopřiva 21.7.2007 17:43

Re: Omluví se ODS za ekonom. krizi z poloviny devadesátých let 20. stol.?

Čožpak už jste přišli všichni levičáci o paměť?Já si dobře pamatují,jak v rádiu hlásili,že jsme vytavili13,5mil. tun surového železa,vytěžili X tun koksovatelného uhlí,atd.oto vše se muselo předělat.Odborníci předpovídali,že to bude trvat nejméně 25let.Vzpomínám si jak celá levice zásadně odmítala prodej bank.Prosím proto o trochu seriozností.

Richard III. 19.7.2007 16:54

Žádné pekvapení

Jsme v plném běhu volebního období navíc ve chvíli očekávání novinek zvaných reforma. Není divu, že preference ODS poklesly, v této situaci klesají vždy a každému. Jde nyní o to, zda se navrátí do původních hodnot. A tady můžeme být optimisty: navrátí.

Švecka 19.7.2007 18:37

Re: Žádné pekvapení

Kéž by to byla pravda, z představy, že by tady vládl pan Paroubek mne jímá hrůza.

Quick 19.7.2007 16:41

A co ten radar a Čunek?

Autorka nadhodila 3 kauzy a řeší jednu?

Psí vrah Čumil 19.7.2007 17:00

Re: A co ten radar a Čunek?

To se "vykomunikuje..." :-)

Blabol 19.7.2007 16:06

Co chcete po premiérovi a vládě

když jediným jejich cílem bylo vládnout. Touha po korytech se jaksi neslučuje s povinností dobře vládnout. Ale vzhledem k myšlenkovému potenciálu elektorátu ODS je jedno, co ODS dělá. Volič ODS své straně odpustí vše, stejně jako komunisté té své. I v tom je podobnost modrého a červeného voliče.

PRASI DENT 19.7.2007 16:36

Re: Co chcete po premiérovi a vládě

JE skutečností, že čas trávený v opozici, dokonce s NULOVOU TOLERANCÍ, kLAUSOSTRANA připravující se k převzetí moci pomocí svých STÍNŮ, předvádí neuvěřitelné kopance a veletoče.....O halasně proklamovaném boji proti korupci a nastolení solidního jednání a konání, ani nemluvě......