19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč nejsem babišovcem

Úvodem cítím potřebu předeslat, že děti nemohou před jakoukoliv poctivou společností odpovídat za činy svých rodičů. Nicméně Andrej Babiš, syn špičkového komunistického diplomata hájícího tehdejší zpropadený režim přímo na hlavní křižovatce politických zájmů při Shromáždění národů v Ženevě, otce nezapře. Ostatně kariéra synků takto vysoce postavených a nebývale prověřených kádrů bývala

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvořák 26.5.2014 9:10

Když malér tak pořádnej !

Tak jen s Babišem v čele ať už to máme rychle za sebou !

Z. Švrček 26.5.2014 8:44

Re: Autor má naprostou pravdu

A všimněmě si, jak Cabalův článek doplňuje a nerozporuje rovněž zde uvedený článek Hamplův.

P. Lenc 26.5.2014 8:12

Re: Autor má naprostou pravdu

Ano.

J. Boleslav 26.5.2014 8:10

Re: Jinak a vseobecneji... Nekdo ministra financi delat ...

Bureš je na postu MF v jasném střetu zájmů. Jak si představuje šetření státu je jasně vidět třeba na "ambiciózním" návrhu rozpočtu na r. 2015, který navrhuje deficit o 20 G větší než byl v r. 2013. Šetření za všechny peníze.

J. Boleslav 26.5.2014 8:07

Autor má naprostou pravdu

Jen naprostí pomatenci či odporní prospěcháři mohou vidět záchranu zdejší politiky v bolševicko-estébácké stvůře.

M. Nemecek 26.5.2014 7:44

Proč nejsem a nebude...

Ani já nevěřím panu Babišovi a jeho hnutí Ano.On sám,podezřelý jako spolupracovník STB,nijak  nevyvrátil toto nařknutí,naopak podezření se ještě více zhomotňuje v holou pravdu.Lidem,kteří jej volili,je to celkem lhostejné.Pan Babiš udělá konečně v tomto státu pořádek,zamete s veškerou mafií,která zde měla navrh,hlásají.Doufám,že tomu tak bude.Jinak bude firma pana Babiše ještě více skvétat a náš stát bude ještě více u dna.

A. Bocek 26.5.2014 7:34

Je to jako v Rusku

začínají nám vládnout "Silóviki " i  " Oligarchi "

P. Rajman 26.5.2014 6:34

Re: Tak nevěřte, no a co, je to vaše věc.

Veřit popíračům minulosti, je zase vecí tech, co jim veří. Cynismus jako smer byl už za satrých Řeků před více než 2000 lety odhalen jako poza.

P. Rajman 26.5.2014 6:30

Ani já neveřím popírači

minulosti.

T. Pansky 26.5.2014 5:20

Jinak a vseobecneji... Nekdo ministra financi delat ...

... musi.  Karty rozdali volici.  Podstatne je, ze krome cistek na ministerstvu financi, zatim neni videt primy tah na branku v oblasti financovani.  Nekdo muze obdivovat to, ze pan Babis zavedl pujcovani statnich penez na komercni bazi.  To je ve sve podstate absolutni nesmysl, ktery by ve svem extremu mohl dopustit bankrot statu.  Ze tim stat ziska nejake penize navic?  Smesne !  Stat by usetril mnohem vice, pokud bude statni sprava fungovat.  Ale skutecnosti je, ze nevidime podstatne ciny v oblasti financovani statu.  Rozhazovani pokracuje, duchodova reforma je v nedohlednu.  Opet pokracujeme v socialistickem rozhazovani, prestoze nam populace starne, blizi se krach duchodoveho systemu a snizuje se realny prijem obyvatelstva.  Co si vetsina obcanu neuvedomuje, ceska ustava ve sve podstate nema obranu proti statnimu prevratu ve smyslu prebrani moci ve state jedinou stranou nebo uskupenim.   Zaverem: pan Babis je levicovy politik s nejasnou minulosti a levicovym absolutistickym pojetim vlady ve state.  V ruce ma nestabilni ustavu. = vybusna kombinace.

J. Vavrochová 26.5.2014 4:58

Tak nevěřte, no a co, je to vaše věc.

K. Oldřich 26.5.2014 4:53

No dobře

A co má bejt? :o)