23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Plocek 14.4.2011 23:12

POLITIKA: Proč má ČSSD podpořit VV

To jestli si p. Bárta chce pomoci k dalším "požitkům" je v tuto chíli zcela vedlejší. Hlavní je náznak snahy alespoň trochu omezit činnost českých "čistých " politiků, podnikatelů, kteří již neví, jak tento stát a jeho obyvatelstvo okrádat (což je slušný výraz). A jestli již naznačil některými činy tuto snahu, není divu, že výše uvedení politici musí pochopitelně čistým způsobem bránit svá teritoria a to na příč politickými stranami. Občanu je z toho všeho na zvracení.  Druhým problémem je manažerské chování Bárty, spočínající v šikanováníi svých kolegů,  česky řečeno vyžadováním discipliny  a plnění přejatých povinností, což se také našincům (a to nejenom v politice) nelíbí. Demokracie pochopitelně umožňuje každému konat po svém. A tak potěš pánbů český občane. Protože koho při případných volbách volit???   Uvědomují si všichni politici jak krásně a hodně nahrávají bolševikům????

B. Rybák 14.4.2011 14:12

Škoda,

že pan Bárta svá moudra nevložil do knihy, abychom si je mohli všichni před volbami přečíst. Jistý A.H. to udělal a kam až to dotáh. On to ale napsal v kriminále, takže to chce asi trochu trpělivosti. Za sledování politiků musel v USA odstoupit prezident. U nás se pan Bárta i díky tomu a díky korumpování jiných politiků do politiky dostane a přesto, že v tom pokračuje, je mnohými (jistě zadarmo) slaven.

Připojit k Bártovu byznysu ještě pana Sobotku (miliardu za 1 Kč pro ČSOB) s panem Tvrdíkem (s tehdy cca 20 miliardami vyhozenými za Grippeny)a Grossovsko-Paroubkovskou mafii (na jistě bezúplatné lákání zahraničních, nezdaněných, ba i námi darováním pozemků, či dotací podporovaných montoven), to vše chráněné Standovou mord-partou a ostřílenými hochy z ABL, to by tedy byla výhra.

P. Čulík 14.4.2011 8:41

Výborný nápad s tím rozpuštěním,

ČSSD by měla jít příkladem a rozpustit se také a pykat za své „zločiny“. Také by ještě mohli vypustit bratry Palase, Grosse a podobná kvítka.

F. Eliáš 14.4.2011 8:28

Zní to pravdivě

Je-li situace taková, jak je popsána, pak by vrcholový politik, ale jen ten, který má v těle kousek cti, měl neprodleně spáchat sebevraždu.

J. Chládek 14.4.2011 7:39

Zeměžluč

Díky - to se dá podepsat. Máte to u mně.