29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Procházka 29.3.2010 22:23

Proč je ........

Pane Zahradil,Nečas je skutečně dobrý a jistě udělá dobrou práci pro ODS.Co mě ale vadí,že vy zůstáváte venku ,přestože je vás v ODS a doma velice potřeba.Vy dva máte úroveň politiků a je třeba abyste to stádo zkultůrnili a dopomohli k vítězství ODS.

O. Strýček 29.3.2010 20:51

Pravda zvítězí !

Nečas je vzdělanec Masarykova typu , což se nyní v našem království příliš nenosí . U  obyvatelstva decimovaného fašisty a posléze komunisty stačí podobně jako dříve u primitivních afrických kmenů vytáhnout , přislíbit nějaké to zrcátko , lízátko a naivní volič je polapen .( politika KSČSSD ) , Snad v těchto volbách dostanou spojené síly KSČSSD  stopku a rozum  voličů zvítězí nad lží a nenávistí !

F. Eliáš 29.3.2010 19:34

Nečas je pro voliče

právě tak málo viditelný, jako je neviditelný pan Zahradil. To je mi stokrát sympatičtější pan Langer.

J. Potměšil 29.3.2010 13:19

Polibek smrti

Nečas je vskutku celkem sympatický, ale nevím, zda chvála právě od Zahradila není spíše polibkem smrti a vodou na mlýn pro ty, kdo tvrdí, že ODS je pořád stejná, resp. stejně nestravitelná.

G. Novotný 29.3.2010 12:16

Klasické vrtichvostění

Pan Zahradil cítí jiný vítr, celý příspěvek vyvolává dojem, že chce vyvolat zdání naprostéloajálnosti k panu Nečasovi.

J. Láníček 29.3.2010 12:04

Tak tu máme dalšího nového svěžího vánka !

Něco podobného jako je Kalousek. Zjevil se najednou pan čistý a slušný, který si s Topolánkem nikdy nezadal a s tou špatnou politikou ODS nemá nic společného. Ale  například s tou slušností to nebude až tak žhavé. Dobře vzpomínám, jakým způsobem tituloval na různých ideových konferencích ODS opoziční politiky. Postupně to byli Špidla, Gross a pak samozřejmě Paroubek. Nečas se předháněl hlavně  s Topolánkem, Langerem a Bendlem, kdo vymyslí zhovadilejší otitulování výše jmenovaných - a celý sál tleskal a smál se tomu - zkrátka jeden větší slušňák než druhý. Mezi nimi samozřejmě nějaký pan Zahradil, který byl vyslán svou rodnou stranou škodit EU přímo zevnitř. Ovšem za docela slušný peníz. Aspoň jsem se tedy nikde nedočetl, že by ty peníze dával na nějakou dobročinnost - třeba na snížení státního dluhu, nebo pomoc chudým. Ti si to ovšem nezaslouží, protože ODS si váží jen schopných a úspěšných !

P. Čech 29.3.2010 10:15

Pane Zahradile

Nebyl jste jediný, kdo měl možnost dlouhou (až příliš) dobu sledovat v politice pana Nečase. Tuto možnost měli všichni občané.A právě proto si myslím, že pokud chce ODS něčeho dosáhnout a zastavit odliv voličů, musí udělat jedinou věc. Odvolat ze všech funkcí nejen pana Nečase, ale i Vás a celé vedení strany vč. všech poslanců , kteří jsou v současné době v parlamentu. Tito totiž docela jasně prokázali, že jsou špatnými zástupci občanů a kromě politického hašteření s naprosto stejnými politiky z jiných stran nic smysluplného nepředvedli a nedokázali. Myslím si, že jediná osoba, která je schopná ODS opět postavit na nohy je pan Evžen Tošenovský, který, když nic jiného, tak něco dokázal. Politici typu pánů Topolánka, Klause,Langera, Tluchoře, ale i Paroubka, Škromacha, obou pánů Sobotků a mnoho dalších se jej bojí a to je deviza, kterou by měla ODS využít. S Vámi, panem Nečasem a ostatními současnými vrcholovými politiky Vaší strany to ODS nikam nedotáhne a strana postupně odejde, stejně jako odešla ODA, nebo US.

E. Kůrka 29.3.2010 10:36

Re: Pane Čechu

Vy si nevidíte ani na špičku nosu, poněvadž Vám tam sedí Tošenovský (proti němuž vůbec nic nemám).

P. Čech 29.3.2010 10:55

Re: Pane Čechu

Pane Kůrko, popovídáme si o tom po příštích a následujících volbách. Uvidíte, že na má slova dojde.

R. John 29.3.2010 11:53

Re: Pane Zahradile

Máte pravdu pane Čechu, vidím to stejně. Psal jsemto tu před dvěma lety, když jsem projezdil na kole Nízký Jeseník  s Ostravskem, čekal jsem "sudety v 46", ale nestačil jsem koukat. Tenkrát jsem shodou okolností projížděl týden před odjezdem na Moravu Podblanicko, ta změna byla do očí bijící. Tehdá jsme si říkali, škoda že to "Evžen" nevzal, když mu nabízeli předsednictví. Ale asi věděl moc dobře, s kým by musel spolupracovat, respektive s kým se dohadovat ve vlastní straně a hodil na ně kakec. Dobře udělal. Když vidím Bendla, Jančíka, Tluchoře a tu starostku , rychlostudentku, na jejíž jméno si nemohu vzpomenout, dělá se mě špatně, skoro stejně, jako když vidím Roka s Falmrem,a to je co říci.  

K. Kužel 29.3.2010 10:07

Užitečný a důležitý článek

Zvláště napíše-li ho rival. Díky za něj.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

E. Kůrka 29.3.2010 10:33

Re: Užitečný a důležitý článek

Též souhlasím.