29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 30.7.2010 18:07

Mrknu, kde se čílí nejvíc modrogvardějců,

a hned je mi jasné, že se zde asi ťalo do živého. Sice napsáno jednostranně, ale co tam stojí, to je téměř všechno pravda. Nejlepší jsou tady ti zanícení sebedestruenti, z takových musí mít Kalousek obrovskou radost. Když ten velmistr ekonomických dovedností vidí, jak se na tu jeho škrtací mašinérii těšíte, a ještě byste chtěli přidat, musí být nesmírně povzbuzen ve své bohulibé činnosti. Prý je to stejně zatím jenom rozcvička, to hlavní má teprve přijít, takže se pořádně rozradostníte až o něco později. Když ten bývalý bratr v kristu vidí, s jakým kladným ohlasem se ty jeho nápady setkávají, určitě jej to povzbudí k ještě většímu úsilí a především utvrdí v tom, že se vydal správnou cestou. Čest vaší památce !

J. Slanina 30.7.2010 18:43

Re: Mrknu, kde se čílí nejvíc modrogvardějců,

Hele lampeduso, že von ti ten Kalousek brousil starou? Takhle nassranej už já nejsem dneska ani na soudruha majora Břízu.

V. Dostál 30.7.2010 16:59

I méně bystrému

pozorovateli české politické scény je dnes již zřejmé, že koalice se především domluvila, že se domluví a pro příznivce KSČM a ČSSD překvapivě drží slovo. Pro obdivovatele Jiřího Paroubka je současný vývoj jistě velkým zklamáním. A nějaká vláda s ČSSD? Tou současnou rozklíženou troskou? Absurdní pro každého 

P. Vaníček 30.7.2010 16:29

S. svazáku Dluhoši,

čím se jinak živíte? Rukama ne a podle toho výplodu tak to s tou hlavou taky nebude nic moc.

J. Anděl 30.7.2010 15:45

Jo!

Tenhle článek je hustej. Fakt jo.

No, taky názor. Tohle se mi na světě líbí a fascinuje mě. Že každý z nás má svůj vlastní vesmír, který se s vesmíry ostatních prolíná jen částečně.

J. Kejkrt 30.7.2010 15:11

Takřka vše, co bych poznamenal, je tu už napsáno.

Proto k autorovi pouze podotknu, že obvinit současnou vládu z dělání politiky vytvářející z ČR asociální stát s revolučně naladěnými občany je trochu mimo mísu.

ano, někteří naši zhýčkaní občané mají už bolavou čelist z čekání na pečené holuby s otevřenou hubou. Jestli z nich ale prýští "revoluční nálady", to nevím.

V každém případě bych autorovi a jeho názorovým souputníkům doporučil, aby se podívali na "sociálnost" okolních ekonomik a také ekonomik, které dnes ve světovém měřítku nejlépe prosperují a rostou.

Pokud jim zbyla špetička zdravého úsudku, nechají si podobně pitomá žvásty na divadélko v rámci vánoční besídky.

F. Eliáš 30.7.2010 11:49

Autor je naivní hlupáček

Co lze více říci, vždyť s tím jeho mudrováním nelze ani polemizovat. Jako by ani nežil v této zemi. Znal jsem jednoho Dluhoše, inteligentní lékař, ale tento jmenovec???

O. Kurz 30.7.2010 10:21

Autore, už to vaše jméno mi bylo podezřelé

A nezklamal jste. Zachtělo se vám oranžovo-rudého teroru za asistence VV. Myslím, že po zkušenosti z vlády Paroubka s komunisty 05,06 se už žádný takový subjekt nenajde. Tímto způsobem by VV byla v roce 14 naprosto nevolitelná.

M. Matoušek 30.7.2010 13:12

Re: Autore, už to vaše jméno mi bylo podezřelé

Pravda,po sametu tu krátce teror nebyl toho druhu,jako před ním.Byl vystřídán terorem mafiánské korupce.Teror hospodářský,který dovolil beztrestně rozkrást a vytunelovat cokoliv,dokonce i demokracii /viz soudní mafie/.A tak zůstala rozlomená Československá republika a přes tisíc dvěstě miliard dluhu.A titíž lidé,kteří dluhy zavinili je chtějí nyní zlikvidovat vyssátím skupn lidí s nejnižšími příjmy.

M. Honzek 30.7.2010 9:35

VeVerky

zapomněly na své předvolební sliby pět minut po vyhlášení oficiálních výsledků voleb. Pak už začal běh ke korýtkům.

M. Prokop 30.7.2010 8:28

Zase jeden,

co těžce nese, že politika "oranžového z nebe" (tedy z našich kapes trošku zpět nám přes oranžovorudou přerozdělovnu) neuspěla.

A proti korupci mohla ČSSD bojovat, dokud vládla. Ale to raději korupčnila s Gripeny, Pandury, biolihem, Setuzou, D 47 ..........

M. Matoušek 30.7.2010 13:08

Re: Zase jeden,

Ve všech těchto kauzách je stejným způsobem,ne-li více,namočena ODS a Kalouskovo křídlo.Jenže,to si Vy a Vám podobní nepřiznáte.

M. Vondráček 30.7.2010 8:28

boj proti korupci

Jest pravdou, že pánové Paroubek, Kraus, Rath, Palas atd. by mohli být dobrými bojovníky proti korupci. Dokonale vědí , jak to chodí...

M. Matoušek 30.7.2010 13:15

Re: boj proti korupci

Ano,to vědí.Jenže jim jakákoliv opatření proti korupci nikdy neprošla parlamentem,kde vždy byla proti O D S.

J. Kejkrt 30.7.2010 15:03

Re: boj proti korupci

Plácáte nesmysly.

ČSSD měla po dlouhá léta parlamentní většinu. Jestli víte, co ta slova znamenají. Proti vůli ODA prosadili socani spoustu zákonů, i přes senát a Klausovo veto. Tak proč ne zákony proti korupci?

Protože sami nechtěli.

J. Novak 30.7.2010 6:10

Pravda

VV uz stacily timto zpusobem, kdy nereflektuji ani na jejich volebni program, ani na clenskou zakladnu, nastvat nejenom volice, ale i tech par clenu tak, ze se mozna budou v podzimnich volbach dost divit a nejdele za 4 roky se odporouci za ODA, Zelenymy apod.

M. Prokop 30.7.2010 8:30

Re: Pravda

Žádná škoda, po pravdě řečeno.

M. Matoušek 30.7.2010 13:16

Re: Pravda

Napsal jste to přesně.Čekám totéž,pomalý konec VV jako přišel  konec vyžírek Zelených.

T. Pansky 30.7.2010 0:50

Pane Dluhosi, po docteni vaseho nazoru me napadlo neco o padani z visne ...

...  VV by totiz musela spadnou z visne a to primo na hlavu.  CSSD se diky retoru sveho sefa stala naprosto izolovanou a kazdou normalni stranu hrozilo od CSSD to same, co CSSD delala KDU-CSL.  Ze bychom tak rychle zapominali?  Takze VV na vybirani moc nemela.  "Odchod z pravicove koalice" byla jen retoricka cviceni.  Jinak mam stale problem nalezt podstatu VV - z ceho vychazi?  Je to levicova nebo pravicova strana?  Na cem stoji (na proslovech o korupci - to by asi bylo malo)?   top0625top@hotmail.com

J. vavruška 30.7.2010 6:45

Jaká strana je VV?

Podle mě bolševická:

1) podstatným znakem jejích nejdůležitějších návrhů je přerozdělování: vy, občané, jste blbí, stát to umí nejlíp. Diskuse by mohla být dlouhá, ale zatímco je potřeba snížit výdaje vlády a dluh, hlavní body programu VV předpokládají utrácet více peněz.

2) Existuje jen jediná možná verze pravdy, a tu má ministr. Proto zastavil John všechny investice na Poště: John ví přece mnohem líp než pošťáci (míněno IT a projektanti) co je potřeba udělat, aby ČP zkvalitňovala svoje služby. Bárta ví přece nejlíp, jak se mělo řídit ČD Cargo, a proto nechá jejího ex-ředitele Bazalu zavřít (co na tom, že John vůbec nevidí do účetnictví ČDC, nerozumí tomu byznysu, nezná konkrétní situaci a nenese žádnou odpovědnost). Soudruh Kim-Čong-Il ví nejlíp, jak se měla udělat měnová reforma, a proto když se nepovedla, dal zastřelit její vykonavatele... podobnost čistě náhodná.

3) Pokrytectví: na jedné straně řečičky o potírání korupce, přímé demokracii, internetové ankety s bombastickým krytím PR kampaně, na druhé straně Bártova ABL kouzelnicky vydělává miliony na tunelování Prahy... Jako za komoušů: na fasádě kecy o rovnosti a spravedlnosti, v zákulisí hrabání a koryta.

Závěr: VV je taková mnohem chytřejší ČSSD.

M. Prokop 30.7.2010 8:49

Re: Jaká strana je VV?

Spíš ryze populistická.

Asi jako ČSSD s Puchejřem.

M. Matoušek 30.7.2010 13:20

Re: Pane Dluhosi, po docteni vaseho nazoru me napadlo neco o padani z visne ...

A že se ODS díky svému hulvátskému rétorovi Topolánkovi nedostala do izolace?Správně píšete že VV stojí jen na proslovech o korupci.Co také čekat od redaktora,který dělá předsedu strany,jejímž podle jeho vyjádření se nestačil stát registrovaným členem.Od redaktora,který přivedl na ministerstvo polovinu manažerů jediné firmy,který vyráběl předražený časopis pro V Z P ?

J. Blažek 30.7.2010 0:42

Je to tak !

V článku je perfektní zhodnocení situace. Konečně někdo klepl hřebík na hlavičku!

M. Prokop 30.7.2010 8:48

Re: Je to tak !

Jo, přesně tohle myšlení přivedlo (naštěstí) ČSSD do opozice.

No a kdyby se VV dali k socánkům, museli by tam být také komunistové, bez nich by to nešlo.

A ač jsou voliči VV poněkud jednodušší, to by na ně bylo asi moc.

Takže rychlý sešup do zapomnění.

V. Kusý 30.7.2010 8:51

Re: Je to tak !

Možná by byl lepší hřebíček do hlavičky.