25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jasan 27.3.2009 19:42

Topolanek Lisabonsky

proste zradil program strany,  cast clenu a volicu....  bylo jen otazkou casu, kdy pohar pretece...

franta tyčka 27.3.2009 18:42

Jen se rvěte, nadávejte si

Jestli to není co si jakákoli vláda přeje.

Cyril 27.3.2009 14:14

Marat et al.

Každý mámé práva ,ale i povinnosti.Jisté je , že ČR ztrácí   ve světě  .Čtěte  názory  občanů z jiných zemí .ACo píší o občanu Klausovi na př. v New York Times  25.3.2009.:Evropu čeká seznámení s obrazoborcem Klausem//http://www.novinky.cz/zahranicí/evropa/155143-evropu-ceka -seznameni-s-o.../.Buďme hrdi na naše předky, učme se  poznávat dějiny.Ano, historii vzniku československé státnosti .Vznik Československa. Že to mnozí neví, za toto vděčíme dnešním mocipánům,ale ti  zapadnou v  propališti dějin. Přetrvává  a vítězí pravda  a může k tomu přispět velmoc t i s k a ostatní media .A nebijte Topolánka , pochází z Valašska.Moje maminka a ostatní lidé  na Valašsku říkalia říkajíé. Pán Bůh vysoko a Praha daleko.Valaši , Židé a Cigáni byli vždy  biti .Zdraví Vás a pěkný weekend přeje Cyril, ogar /chlapec/ z Valašska. 

claudius 27.3.2009 14:02

Bartoň zase dělá hrubky a neučí se!

Jak může napsat,že Melčák s Pohankou opustili parlament?Je třeba si to aspoň po sobě přečíst,protože potom vám nikdo nic nesbaští,když sekáte v každém druhém článku nějakou věcnou chybu!

Věra 27.3.2009 15:47

Re: Bartoň zase dělá hrubky a neučí se!

Měl i bychom jako za komoušů volit jen jednu stranu byla by spokojenost,,jaképak Sarajevo neschopnost všech těch která jsme tam poslali ,já volila ODS dnes držím hubu a jen říkám koho?Víte snad někdo kdo už potřebuje lidi a ne hlasy?Prosím o diskusi pana Bartoně koho bude volit aby neodešël myslím ne fysicky ze strany kterou budu volit a nebo koho nevyhodí ale myslím že máme to co si zasloužíme.Hezký den!>-

Honza 27.3.2009 11:11

Poslední odstavec

má spíše ukázat velké přání pana Bartoně - :-D

karel-smichov 27.3.2009 10:37

odměna pro ODS

Přísloví praví : Učiń čertu dobře,-peklem se ti odmění 8-o Sami si vykoledovali ,problém

 mohly  se  přetrhnout jen aby byl zvolen p.Klaus na Hrad .;-€ Každý je strůjcem svého

štěstí, 8-o Já bych ho nikdy nevolil! NAZDAR   >-

Pešek 27.3.2009 11:49

Re: odměna pro ODS

Radši Bobo, karle-smichov?  ;-D

Jan 27.3.2009 9:37

Celý článek je založen na velkém omylu, který zní:

Cituji:"..... Klaus jmenuje vládu sobě milých oblíbenců a nechá jí vládnout i bez důvěry až do řádného termínu voleb v roce 2010."

Nuže, pane Bartoni, asi jste nedočetl ústavu: Vláda, jmenovaná prezidentem musí do 30 dnů od jmenování požádat parlament o důvěru. Buď ji získá a pak ať vládne, nebo ji nezíská a následují další dva pokusy o sestavení vlády. Nebudou-li úspěšné, rozpustí president Poslaneckou sněmovnu.

Nebo by někdo musel změnit ústavu a pak vyvstává otázka, je-li v Parlamentu nějaká ústavní většina...

Ignác 27.3.2009 10:20

Re: Celý článek je založen na velkém omylu, který zní:

Když vláda jmenovaná prezidentem důvěru nedostane, je jen na p. prezidentovi jak rychle jmenuje nového premiéra (alespoň Václav Klaus si tak ústavu evidentně vykládá, protože nemá nikde stanovený termín, do kdy to musí udělat). Pokud ho nejmenuje do konce volebního období, druhý pokus o sestavení vlády už prostě nebude. Mezitím vládne v demisi vláda která nezískala důvěru. Takže p. Bartoň ústavu asi dočetl, spíš vy jste nedomyslel co je i při stávajícím znění ústavy taky možné.

ok 27.3.2009 11:12

milovník ruského jazyka v akci?

Něco tak nedemokratického ovšem v českých poměrech nemůže projít, to by si lidé nenechali líbit. Obzvlášť když uvážíme současnou Klausovu pověst milovníka ruského jazyka a nepřítele všeho západoevropského. Postkomunisté typu Šlauch jsou sice stále v podhradí, ale tady by šlo o demokracii, a věřím, že by to bylo hodně ostré.

Češi respektují demokraticky zvolené nádražáky atd. , ale nedemokraticky nastolenou vládu přátel Ruska - tu by smetli.

Láďa 27.3.2009 11:36

Re: milovník ruského jazyka v akci?

Pokud je uvedený postup v souladu s ústavou, pak na něm nevidím nic nedemokratického. Nedemokratické by ovšem naopak bylo násilné svržení takové vlády.

Pešek 27.3.2009 11:48

Re: milovník ruského jazyka v akci?

Povídejte, jak by si to lidé nenechali líbit? Češi nejsou zvyklí na demonstrace v takovém rozsahu, aby donutili prezidenta odstoupit nebo alespoň jmenovat dalšího premiéra.

Marat 27.3.2009 12:14

Re: milovník ruského jazyka v akci?

Češí lidé si nechají líbit všechno. I kopání do zadku, pokud je do zadku bude kopat s usměvem ten, kdo s úměvem jím za ty kopance dá slíb že jím dá nějakou cetku zadarmo.

jitka 27.3.2009 8:53

příběh M.T.

Vážený pane Bartoňi, velmi s Vámi souhlasím. Naše situace je opravdu hrozná, dle informací z PS je dost toho v režii Ruska, na to by se také mělo upozornit!

ok 27.3.2009 11:15

Re: příběh M.T.

Je docela možné, že to načasování souvisí především s návštěvou Obamy - uvidíme, kdo se k němu osobně dostane - rusofil Klaus? Rusofil Šlouf? Jiní soudruzi?

No... 27.3.2009 8:35

viditelnymacek.cz ukázka...

Mirek Topolánek označil biliony dolarů, které chce prezident Obama

nasypat do americké ekonomiky, za "cestu do pekel". Většina evropských

a spousta amerických politiků si to myslí taky, jen to tak jasně a

stručně neřekla: jsou totiž už zcela zblblí "politickou korektností".

fox 27.3.2009 8:40

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Jo,Valach říká co si myslí.Není to politické,ale je to sympatické.Má určitě větší zkušenosti,než celý Obama.

Vašek 27.3.2009 9:04

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Asi má i o moc vyšší  IQ.

Valach 27.3.2009 14:32

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Čuněk a Topolánek jsou extra valaši.

Cyril 27.3.2009 15:21

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Také pravopis patří do základní školy . Učí se , že  Hanák se píše  s velkým H , je to občaan regionu  Haná , podobně je to s občany  regionu  Valašska.!!P.S.Sleduji ČT 24 a zaslechl jsem politologa z Německa občana  ,mluvící m česky , napomíná jiné , ale sám říká  b e j t  .Zajímavé .A součsně se dívám na videa z New York Times , občas  také něco přečtu a zase  upozorňuji: je zajímavé,  jak spisovně  a s přesnými údaje píše na př.Frenstat Journal .Uvádí přílety  do Mošnova , jaká je teplota , kolik stojí  pobyt .Zajímavé.Zdravím "viditelnymacek.cz. Ale občan Macek , ktzerý dal facku  občanu Rathovi , je ze Šumperka. Občan  Čunek se  alespoň snažil pomoci cigánům a také občanům Vsetína . Udělejte si výlet do Valašského království a ptejte se občanů Vsetína . Zdraví Cyril.!!

toogood 27.3.2009 14:55

zcela spravne

a v evropskem tisku se na adresu Topolankova projevu krome obrovske vlny "spravedlive rozhorcene" kritiky kupodivu objevil i presne tento nazor. Mozna ze ta EU jeste neni kompletne socialisticka a politicky korektni jak se v posledni dobe zda.

js 27.3.2009 8:26

Topolánek jen sklízí úrodu,

z toho, co zasel - loni protlačil pomocí soudruha Šloufa, vydírání a výhrůžek (Snítilý, Melčák, Pohanka) a "pozitivní motivace" (lidovci) toho ruského lokaje a nedovzdělaného absolventa VŠE konce 50. let Klause na Hrad. A ten mu "za odměnu" podrazil sesli.

Celá ta situace má alespoň jeden pozitivní efekt: alespoň každý vidí, jak ubohou stranou je současná ODS, kde se mezi sebou navzájem podrážejí a vyřízují si mezi sebou účty jako zbabělí haranti. Nepředpokládám, že by genetický odpad, který celý život zbaběle volil komunisty a dnes volí buď modré komunisty z ODS nebo ty rudé z KSČM, změnil názor, ale třeba se konečně probudí ta slušná mlčící většina. A pošle protizápadní proruské strany ODS a KSČM i s dědkem Klausem konečně do (Y)

Mirek F. 27.3.2009 8:41

Re: Topolánek jen sklízí úrodu,

Možná by bylo zajímavé zjistit, koho ta slušná mlčící většina volila před rokem 1989, pak bychom byli moudřejší.

Harry 27.3.2009 11:02

Re: Topolánek jen sklízí úrodu,

"koho ta slušná mlčící většina volila " Inu asi nikoho, zustala doma. A umoznila neslusne nemlcici mensine aby si navolala koho potrebuje. Kdo zustal doma - dal svuj hlas tomu, kdo se zvedl od TV a sel.

kopec 28.3.2009 10:10

Re: Topolánek jen sklízí úrodu,

no problem je v tom souctu.Pred rokem 1989 byla ve volbach prumerna ucast 99,94%. to by ta mlcici vetsina obsahovala cca 0,06%z celkoveho poctu obcanu.

karel-smichov 27.3.2009 10:42

Re: Topolánek jen sklízí úrodu,

  js : SOUHLAS  100%  !!

kritik 27.3.2009 8:18

jejda jejda

autor si asi myslí, že místo M+ P jsou ve sněmovně jiní poslanci viz:

poté, co jeho vznik umožnili Melčák a Pohanka odchodem z poslanecké sněmovny

nešpatné řízení EU - připomenu, že už na podzim Klaus říkal, že je to o ceremonii a dál - akce Gaza - náš podíl 0, vystoupení Topolánka v Evropském parlamentu - trapas, Entropa - trapas, Evropě to osladíme - trapas (ale nám to teď zhořklo) - jaký  klad autor vidí?

Jan Daniel 27.3.2009 12:49

Re: jejda jejda

Dost naivní pohled na politiku pane kolego. Entropa či Evropě to osladíme jsou mediální vycpávky pro prostý lid, v reálné politice nehrají žádnou roli. Akce Gaza byla plně v režii Egypta a Izraele za patronace USA. Všichni ostatní byli jen zdvořile trpěnými diváky, včetně kašpárka Sarkozyho. Představa, že tam bude EU hrát nějakou úlohu je směšná. Projev EP se velmi povedl a řada lidí ho ocenila akorát se to bojí vyslovit přímo a nahlas.

JK 27.3.2009 8:17

Velmi souhlasím

jenom bych přihodil úvahu, že to není Sarajevo naruby, ale druhé Sarajevo, kde Klaus je na straně atentátníků. Připadá mi to,  jako když se zjistilo, že úchylové, kteří zneužívají děti, byli sami v dětství zneužíváni. Tak to prostě posílají dál.