28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mgr. Milda 24.11.2009 13:35

Re: Klausovy spisy.

Ta hradní ješiva má mnoho členů, namátkou Vajgl, Jakl, Hájek (je on ten Hájek, co se jeho taťka ještě jmenoval Kerpeles?), pár strejců, co při senátních volbách propadli, dokonce i madam Bobo prý radila, vidíme, že Klaus soustředil kolem sebe výkvět česko- haličské společnosti.

Eva D. 24.11.2009 15:19

Re: Klausovy spisy.

A co jste tím chtěl říci, kromě toho, že všude vidíte haličské židy? 8-oRv

vojcek 24.11.2009 12:16

.

"Projevu k této slavnostní příležitosti tradičně využil k šíření svých

ojedinělých klimatologických názorů, které svojí kuriózností můžou z

drtivé většiny za to, že je i v zahraničí stále známější. "

Tak přesně v tomhle místě jsem přestal článek číst. Na Klausovi je rozhodně co kritizovat, ale musí se to umět. Jenže teď to dělá každý blbec, jako třeba autor článku.

Eso 24.11.2009 12:37

Re: Vojcek

Vlastní škoda, že jste přestal číst, "vojcku". Nadávat na něco, co ani nečtete umí opravdu každý blbec, ale přečíst článek celý a potom argumentovat, to je jiná. 

Martin Vlk 24.11.2009 12:07

Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Zhruba tohle nám chtěl sděli zakomlexovaný aktivista jménem Krejčí. Možná by měl nalistovat o pár příspěvků výše něco o tom slavném globálním oteplování. Aby věděl, jak moc jsou tady ty jeho slinty srandovní.

Pamětník 2 24.11.2009 12:29

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Martine Vlku.proč je pan Krejčí zakomplexovaný aktivista? Že poznamenal větu,kde se Klausovi místo poděkování za přednášku o globálním oteplování,někdo opovážil oponovat?Proč zlatým protiargumentem není  rozumné slovo,ale člověk jiného názoru je označen za hlupáka se srandovními slinty?Bohužel toto je vlastrnost převzaá od minulého režimu a je velmi smutné,že jí nechce,nebo neumí pochopit ani Klaus.Z jakého důvodu nevím,protože to není jen otázka jeho úvah o globálním oteplování,ale reakce na každou jeho zaručeně objektivní pravdu.Myslím,že těch srandovních slintů.by se našlo u spousty dalších méně i vysoce postavených lidí.Začněme už vnímat demokracii demokraticky a ne socialisticky či panovnicky.

emil 24.11.2009 12:42

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

A naopak, když má Klaus svůj názor, tak je to ostuda Česka a tím nepřímo je označován za hlupáka . A jestli jste si nevšiml, to dělá pan Krejčí. Když se zastáváte, uvědomte si, že právo na stejné argumenty mají obě strany, ne jen Krejčí ! Skutečně objektivní pravdu podle vás (je to napsáno ve vašem příspěvku) Klaus nemá, tím pádem jen Krejčí ? Vaše neskonalé bláboly dokazují, že opravdu bychom měli vnímat více demokraticky a ne socialisticky, jak si nyní plno rádoby ekologů otírá pusu o Klause.

Pamětník 2 24.11.2009 13:16

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Emile,nepíši o ostudě Česka ,stejně tak neoznačuji Klause za hlupáka.Můj"blábol" podle Vás je ten,že Klaus ještě svou jakoukoliv chybu.nejen z oblasti ekologiie ale ze všech oborů činnosti neuznal.Jen se ptám.je stejný občan demokratického státu,který nemusí mít vždy pravdu,nebo prezidentský monarcha s absolutní pravdou o kterého se nemá právo nejen nikdo otřít,ale ani dotknout?Podle Vás každý,kdo s jeho názorem nesouhlasí je darebák.

Martin Vlk 24.11.2009 14:48

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Celkem nemám k panu Emilovi co dodat.

Podobnou jednostrannou slepotu jako Krejčí poslední dobou provozuje i pan Neff. Tedy podle pravidla, že cokoliv Klaus řekne / neřekne nebo udělá / neudělá případně napíše / nenapíše je prostě blbě, alebrž Klaus arcilotr největší a z pekla pocházející jest. 

Takže jak už jsem napsal dříve, je druh lidí, kterým kdyby Klaus podepsal Lisabonskou smlouvu předtím, než vůbec byla napsána, chodil sadit stromky na Šumavu, Kjótský protokol prosazoval i za pomocí tanků, na zadek si nechal vytetoval globální oteplování je jidiná správná víra" a ještě k tomu denně snesl zlaté vejce, pořád to bude málo.

Pamětník 2 24.11.2009 18:03

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Diskuse o Klausovi,která vznikla na základě článku p. Krejčího,jde pořád mimo.Tady nejde o oblíbenost prezidenta,ale jeho styl práce. Není pravda,že se nikomu nezavděčí,ale jeho doménou je to,že není schopen uznat nic,co udělal špatně.Nebo si snad někdo pamatuje,že bylo něco co neobháijil a druhému nepohaněl?Mne nepřesvědčil,že u něj nepřevládají panovnické vlastnosti nad prezidentskými a občanskými.A nepotřebuji k tomi nic pane Vlku o čem píšete.Rozhodně se na Klause nedívám jako na lotra,ale ani na vzorovou modlu.Pokud bych mohlpoužít poněkud nekulturní výraz,tak si myslím,že rád čůrá proti větru.

JM 24.11.2009 11:54

OTEPLENÍ DŮLEŽITANI UHLIČITÍ - BLBEČCI MEZINÁRODNÍ.

OTEPLENÍ DŮLEŽITANI UHLIČITÍ jsou pohrobky poručíků větru a dešti. Z prachu, bláta a ostudy zvedli po svých předcích prapory a na pozvedlé fángle si vetkli smělejší cíl, než řízení počasí - řízení klimatu Země.     Nämlich stejně a  podobně,  jako v historii u jejich předků v minulém století,  jde dílem o téma pavědců,  o téma doblbovacích demagogů a o tučný byznys až na obvyklém prvním místě.     U nás, v zemědělské rodině, si pamatuji použité pro poručíky větru a dešti v polovině minulého století - blbečci mezinárodní.  

šakal 24.11.2009 12:19

...Chi, chi, chi, chi...

...Dobrý! :-)

BuBu 24.11.2009 11:35

Krejčí . . . Krejčí . . .

. . . chce to studenou sprchu na hlavu !!! Ááááále pořádnou !!!!! . . . . neboť mozek je naprosto zapařený . . . . . a tudíž neschopný normálně pracovat !!!

Eso 24.11.2009 12:01

Re: Krejčí . . . Krejčí . . .

A co takhle nezapařený protiargument, místo nadávek ? Začněte s něčím jednoduchým. 

Astonova Vila 24.11.2009 11:24

Špína, zášť, nenávist, zatemněný rozum

- stručná charakteristika pana Krejčího. Nefér, nespravedlivé, zavádějící, hloupé, podpásové - a hlavně směšné, když si uvědomíme, že nějaký Krejčí je pod Klausovou rozlišovací úrovní. Tohle bych čekal od zaorálka nebo háló novin, ne od Psa.

JIrka 24.11.2009 11:36

Re: Špína, zášť, nenávist, zatemněný rozum

Musím zareagovat. Pan Krejčí má pravdu a to právě ve všem. Dělá si to náš pan prezident sám. Vytírá si totiž s námi všemi  .... V prvním jeho volebním období se choval tak, aby nikde nenarazil a byl znovu zvolen. Stálo ho to mnoho sebezapření a sil. Teď, když mu již o nic nejde, snaží se z toho vytřískat co to jde. Ještě čekám na to, jakou strategii zvolí, aby se mohl vrátit do ODS. To bude pak řádit jak černá ruka. Myslím si, že u občanů, kteří nemají intriky rádi to prohrává.

Vodička-sapér 24.11.2009 11:08

Zážitky na zahr.cestách českých prezidentů.

Petr  Krejčí, jak jinak, využil i cesty, přátelské návštěvy,  českého prezidenta do Peru a napsal na něj pomlouvačný, ubohý, dá se říci, provokační článek.On jiné už ani nepíše. V.Klaus si na této cestě píše deník a dává nám do něj nahlédnout.Mě zaujala malá zmínka o mistrovství českého armádního pilota, kterou předvedl při přistání na letišti v horách,rád si přečtu i jiné jeho osobní dojmy z této daleké cesty. Na státní návštěvy do vzdálených zemí jezdil i V.Havel.Jeho dobrodružné cizokrajné zážitky z těchto  cest, na př., počkání na M. Jagerra na letišti v Australii, zraňující pády Thajsko , Taiwan, hledání manželky po hotelových pokojích a její klopýtnutí  na chodníku v USA, předčasně ukončené návštěvy  pro náhlá onemocnění Kuvajt, Francie,  Indie,  nebyly většinou , ač by byl o ně obrovský čtenářský zájem, bohužel, zatím, nikde publikovány. Nestaly se rovněž   ani tvůrčím námětem pro nějaká Havlova dramata.Zkrátka, já si raději přečtu cestovní deník od V. Klause, než  slinty od nějaké, bůhví kým sponzorované O, P.Krejčího,který  kudy chodí, sprostě pomlouvá dem. zvoleného, hlavního představitele českého státu.   

Vodička-sapér 24.11.2009 11:21

Re: Zážitky na zahr.cestách českých prezidentů.

Eso 24.11.2009 11:46

Re: Pro Vodičku.

" Vodičko " !! Klaus není DEMOKRATICKY zvolený prezident. Je produktem kuplířů, převážně z ODS, z kterých mnozí, tuším, dnes vidí svůj podíl a " honí si svého bycha ". Pozdě. Je produktem mnohoúrovňové partnerské politické zrady souputnic Zubovová - Jakubková.

Mysliteli Vodičko, to zaujetí p. Prezidenta nad přistáním ČESKÉHO pilota je k popukání. Je to totiž něco, co se od každého pilota PŘEDPOKLÁDÁ (!!!!) i když by si mnozí jistě dovedli představit co kdyby se to právě tentokráte se to nepovedlo.       

Vodička-sapér 24.11.2009 12:19

Re: Pro Vodičku.

Eso -trumfe, udělit orezidenntskou pochvalu za jakoukoliv i profesionální dobrou práci, není žádným hříchem. Čeho jste produktem Vy, čí zrady role dědičné, krerých že to kuplířů? Pukat si račte jak je Vám libo, já myslitel , děkuji,   si dám nyní oběd , máme uzené s bramborovou kaší.

jarda 24.11.2009 13:20

Re: Pro ESO

ESO- prezident je demokraticky zvolen, to je mimo vší pochybnost, to že někteří by to teď chtěli znovu kšeftovat atd. je jiná věc. A ještě něco - i američtí prezidenti se chovají v prvním a druhém období trochu odlišně- nejsou to prostě stejná období. Je tak těžko to pochopit?

Eso 24.11.2009 13:28

Re: Pro ESO

Jardo, je to naprosto nepochopitelné, i když legální. Nemáme ale, bohužel, ani americký volební system, takže Ameriku ponechte Američanům. 

B.Mr@tiscali.cz 24.11.2009 11:04

Chudák Krejčí

Nějak mu to ,ubožáčkovi mdlého rozumu, nevyšlo.  Právě když se provalí, jak  lžou a podvádějí obchodníci s deštěm, kritizovat Klause za  skepticismus ohledně změn klimatu (a zejména role člověka v něm). Jedno ovšem nechápu. Proč jeho slabomyslné bláboly jsou na NP. Snad proto, aby Aston vyvážil svůj úvodník? Nebo proto, aby v každém vydání byl nějaký paličský článek proti Klausovi? To si ale měl vybrat jiného autora. Sofistikovanějšího, který bude kritizovat s relevantními argumenty. Nikoliv  primitiva, který splácá něco jen tak dohromady, aniž by věděl, o čem vlastně píše.

idol 24.11.2009 10:59

Klaus je Česká tragikomedie!

Díky za článek!!

Michal 24.11.2009 11:20

Re: Klaus je Česká tragikomedie!

A klimatoextrémismus je zase světová tragikomedie! :)

takyimunolog 24.11.2009 10:53

A té ostudě

zdaleka není konec, pan president má před sebou ještě tři roky v úřadě.

REX 24.11.2009 10:53

Nevychovanec

Nestačí,  že náš nevychovanec a buran, se předvádí a kritizuje  své hostitele, ale kudy chodí a jezdí neopomene pomluvit EU. Řešením je  seškrtat mu rozpočet tak, aby zbytek v úřadu musel prosedět v Lánech. Co se týká úrovně jeho zápisků z cest, ty dosahují asi tak  úrovně jeho mluvené  angličtiny. Tedy katastrofa. Jako prvňák jsem o prázdninách čítával u babičky knížečku z první republiky "Zorka na prázdninách" od jakési Fringily (pseudonym). Jedná se o podobný styl.

emil 24.11.2009 12:46

Re: Nevychovanec

Hlupák se ozval. Jak je snadné kritizovat prezidenta. Fakt jsi REX, úžasný hrdina. Papír snese vše, i hovádka typu REX.

3směsi 24.11.2009 10:45

P.Klause nemám ráda.

Panebože, "Zápisky z cest", p.Klaus si myslí, že je Čapek říznutý Zikmundem a Hanzelkou, jenže samozřejmě lepší než všichni tři dohromady. Že je oceán veliký a další objevy by lépe popsala moje tříletá vnučka.Při jeho kulturních výlevech, třeba jakože nesnáší Hrabala, Menzela,atd. si vždycky vzpomenu na diktátory, kteří určovali, co se lidem má líbit, pamatuji na Chruščova, jak ukazoval jak je pěkný obraz úderníka a chtěl ostatní díla vyhazovat z galerií. Taky si vzpomínám na obraz Brežněva v Petrohradské galerii od stropu až na zem, cca 4m. To by se p.Klausovi určitě taky líbilo, z a t í m  si netroufá. Volička ODS.

3směsi 24.11.2009 11:19

Re: P.Klause nemám ráda.

Vzpoměla jsem si, že ten Brežněv visel v Treťjakovské galerii. A Páně Klausův billboard na Letné se k tomu hodně přibližoval - je to nebezpečný člověk (podle mého názoru), ještě že máme tu demokracii a EU, což znamená možnost mít se kam odvolat.