29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Premiérova fantazie a ministerská realita

Kdy jindy než ve svátečním období ocenit premiéra-vizionáře, který překračuje mantinely všední agendy a uvažuje i o věcech, které měli jeho předchůdci za nemožné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 29.12.2017 11:19

Babiše nikdo z vlády neopravuje - v tu ránu by skončil.

Dodnes se směju, jak v tv Stropnický, nyní min. zahraničí nastínil své představy jak to bude. Načež si vzal slovo Babiš a nekompromisně prohlásil, že zahraniční politiku bude dělat on a Stropnický tam je jen na vykonávání jeho příkazů. Načež Stropnický ve studiu neverbálně pod stůl zajel.

A takhle to je s celou vládou. Babiš rozdá příkazy a příště, kdo je nesplní, ve vládě nebude. A šmitec.

Prostě správa státu jako firmy - Babiš jen plní co slíbil. Otázkou je jak to skončí - každopádně pro řadového občana blbě.

V. Čermák 29.12.2017 14:18

Re: Babiše nikdo z vlády neopravuje - v tu ránu by skončil.

Vy jste nějaký mluvka řadových občanů? Babiš plní, co slíbil a proč ho lidi volili. Teď je potřeba počkat, jak proběhnou činy. A řadoví občané si to jistě POTOM vyhodnotí sami a vaše rady k tomu určitě nebudou potřebovat....

P. Maleček 29.12.2017 16:57

Re: Babiše nikdo z vlády neopravuje - v tu ránu by skončil.

Řadoví občané po pár letech Babišovy despocie toho moc nevyhodnotí. Při jakémkoliv náznaku Babišovy kritiky dostanou tvrdě po papuli. Nezbude jim než nad Babišovým panováním nadšeně hýkat. Byť se budou mít jak dnes ti chudáci ve Venezuele.

J. Svoboda 29.12.2017 16:57

Re: Babiše nikdo z vlády neopravuje - v tu ránu by skončil.

Všici kradnů, je to kampaň, účelovka, tuneláři z tradičních stran a koaliční potenciál je fuč. Do toho přísaha na zdraví svých dětí a vnoučat, že o Čapím hnízdě nic neví, korunové dluhopisy, které prodal sám sobě, aby odklonil daně za skoro 2 mld + prohraný soud o agenství STB. Spousta lidí už podklady pro hodnocení má.