24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pertinax 23.11.2006 22:25

Má pan Čunek gule jako pan Topolánek?

Ten je také ze Vsetína.

Gein 23.11.2006 19:27

Ještě aby se nevyšvihl,

když rozdal 40 miliónů z veřejných rozpočtů jakýmsi neplatičům nájemného, kteří měli být vyhozeni na ulici. Čunek je místo toho ubytoval v nových bytech, které ovšem postavil za peníze nás všech. Jediné, za co zaslouží pochvalu je, že tyto byty alespoň postavil velmi úsporně.

AeroKarel 23.11.2006 18:45

Re: Re: Vosáhlo je opravdu mimořádně hloupé

Klid, tento komentátor je vyhlášeně blbej ...... Od něj to berte jako pochvalu!

AeroKarel 23.11.2006 18:43

Je vidět,

jak mnoho dosáhne ctnostné rozhořčení toho, který slyší trávu růst, Rychlíka, Uhla a podobných. Noviny a TV se toho chytí a hrdina je stvořen. Jinak by po něm pes neštěkl.

Jakub Vosáhlo 23.11.2006 16:57

Re: Vosáhlo je opravdu mimořádně hloupé

Víte co, Ringo? Příště si nejdřív zjistěte, o čem ten text je, než ho začnete komentovat. Ten text byl úplně o něčem jiném, bláboly, které mi podsouváte jsem nikdy nenapsal a k situaci ve Vsetíně jsem se ani jinak nevyjadřoval. Tady v komentářích jsem dokonce napsal, že v té věci s panem Čunkem spíše sympatizuji. Takže netuším, co má tenhle komentář znamenat.

Quin 23.11.2006 16:37

Re: Re: Pane Vosáhlo,

Promiňte, jestli jsem byl příkrý. Já jen myslím, že k tomu, co předvádějí téměř všichni lídři našich politických stran není třeba žádné velké vzdělání či odborná kvalifikace. Vždyť kolikrát od voleb měnili postoj pánové Paroubek, Kasal, Kalousek a mnozí další, myslíte, že by tohle Čunek nedovedl? Problék jistě nastane, když dojde k řešení odborných problémů, ale buďme klidní, to ještě zdaleka nehrozí. 

F. Čech 23.11.2006 16:35

Vosáhlo je opravdu mimořádně hloupé

Výrok pana Čunka o vředu byl jeho chybou, protože místo domu hrůzy - gheta uprostřed města Vsetína ho Čunkovi početní nepřátelé Kasal, Kalousek a ostatní hrobaři KDU, vztáhli na romskou komunitu, kterou pan Čunek určitě nemyslel. Tento výrok umožnil dezinterpretaci a tím Čunka vážně poškodil milé Vosáhlo! Dále hloupé Vosáhlo tvrdí, že Čubek vytvořil gheto. To už je vážněší. To už je od Vosáhla vědomá lež. Čunek gheto naopak  zmenšil o deset nejproblematičtějších rodin, kterým nabídl byty odděleně, vždy v jedné vesnici jedna romská rodina a tím jim umožnil adaptaci na většinovou populaci. .  A to je pravý opak gheta, milé přihlouplé Vosáhlo. Najděte si výraz gheto v Naučném slovníku milé Vosáhlo a pak ho teprve užívejte. Zbývajícím 33 romským rodinám nabídl místo zdevastovaných bytů v rozpadajícím se pavlačáku nové byty s vybavení jako 1. kategorie. Obě džentlmenské nabídky byly přijaty. Mimochodem jediná "bílá rodina" ze zbouraného pavlačáku žádnou podobnou nabídku nedostala a šla na ulici. Tato diskriminace bílých byla jediným "prohřeškem obětavého a starostlivého starosty Čunka. Vy tohle všechno ale možná dobře víte milé Vosáhlo a možná jen chcete zmást lidi, kteří o tom mnoho nevědí. V tom  případě jste ale milé Vosáhlo bezcharakterní demegog!

Stredocech 23.11.2006 16:28

Re: Re: Re: Nepodceňujte Čunka

Právě ti poctiví Cikáni nejvíce doplácejí na ty nepoctivé.

Stredocech 23.11.2006 16:22

Když se podíváme na naši vládu, parlament, senát atd.

kolik tam máme politiků, které skoro nikdo nezná, a najednou jsou z nich třeba ministři.

A co hůře, kolik "profláknutých" osob zastávalo nebo zastává vysoké posty. A ještě pořád tam mnozí z nich jsou...

erik 23.11.2006 15:38

Re: To je ovšem váš kardinální problém. Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

ale na to se prece musis zeptat kisaki/pozn.precti si na co jsem reagoval a proc?/cagobelo

gerontusinza 23.11.2006 14:17

To je ovšem váš kardinální problém. Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

Pokud ale si myslíte že to co jste vjmenoval, že všemu rozumí, tak proč by proboha potřebovali poradce a asistenty. Pokud se díváte na předsedu partaje jako na pánaboha, znalce a stvořitele, je mě líto, budete vždy silně zklamán. Hezký den.

Pešek 23.11.2006 13:25

Re: Re: Pane Vosáhlo,

Nechte na něm, vždyť už je dospělý, kdy zahájí svou kampaň, stejně bude jen pro ty, kdo ho budou volit, ne tedy pro Vás ani pro mne.

Pešek 23.11.2006 13:21

Re: Re: Re: Mládí vpřed

Že prezentujete svůj názor, proti tomu nic nemám, ale nejsem si jist, zda je správné Vaše  přesvědčení o nutnosti této prezentace takto veřejně. Než něco napíšete, zkuste se zamyslet nad tím, jestli náhodou není Váš článek schopen někomu nespravedlivě ublížit. Pokud se zaštítíte dobrým úmyslem upozornit na riziko, zkuste ho odstranit tak, že vstoupíte k lidovcům a pana Čunka jako předseda převálcujete. 

Ladislav 23.11.2006 13:08

Re: Pane Ladislave, v této souvislosti

Kdo plati dane a podili se na chodu spolecnosti ma pravo volit. Ale zaroven ma kazdy pravo zit ve spolecnosti ktera je mu blizka. To znamena pokud se nekdo citi spokojeny jen mezi lidmi sve kultury nebo etnika nesmi mu nikdo nasilim nebo ekonomickym tlakem vnucovat jako sousedy nositele kultury odlisne. Pokud jsou Cesi xenofobni tak maji pravo zit v etnicky homogennim state. A co se tyce cikanu ti by urcite take byli spokojenejsi ve vlastnim zemi. Je nestesti ze zatim zadny takovy stat neexistuje.

Jakub Vosáhlo 23.11.2006 12:59

Re: Re: Re: pan Cunek je pobidkou pro ostatni politiky

O tom se nepřu, ale tenhle průlom by se mu nejspíš podařil, i kdyby nekandidoval na lidoveckého předsedu.

erik 23.11.2006 12:57

Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

ehm-vystudovat neco jeste neznamena ze ma rozhodnuti budou spravna/anebo jinak obvykle studovanost znamena urcitou absenci zdraveho selskeho rozumu/-jestli se mnou nesouhlasite,tak se podivejte  v retrospektru 15let zpet-a dnes vidite vysledek snazeni vystudovanych.

Ladislav 23.11.2006 12:56

Re: Re: pan Cunek je pobidkou pro ostatni politiky

Kdyz starosta mesta Slany vystehoval cikany kteri nicili mesto pryc byl malem ukrizovan multikulti aktivisty. To je neco co se uz snad nebude opakovat, i diky panu Cunkovi.

Jakub Vosáhlo 23.11.2006 12:56

Re: Re: Mládí vpřed

Lidovec nejsem a nevidím důvod, proč by mi to mělo bránit vyjádřit svůj názor na jejich předsednického kandidáta. Stejně jako mi nevadí, když pan Paroubek, který nemá nic společného s ODS, komentuje volbu jejího předsedy.

Douša Josef 23.11.2006 12:53

Re: Mládí vpřed

Já mám pocit, že pan Vosáhlo je lidovec a tudíž má právo do toho mluvit a nemusí stejně mluvit o tom, co by kdyby - Gross.

Snad se nemýlím a z článku to tak vyplývá. Alespoň pro mě.

Jakub Vosáhlo 23.11.2006 12:48

Re: Pane Vosáhlo,

Pan Čunek oficiálně oznámil svou kandidaturu na funkci předsedy strany a pokud nějakou představu o budoucím směřování KDU má, mohl jí při této velmi vhodné příležitosti představit. Ale on zůstal jen u nic neříkajících frází, o kterých jsem se zmiňoval v článku. To příliš nesvědčí o tom, že by tyto názory měl.

frisco 23.11.2006 12:41

Konečně lidovec

Pan Čunek je skutečný zástupce lidové strany  -  vzdělaný, čestný, přímý, zásadový, se schopností přijímat i nepopulistická řešení, morální, ....  prostě správný lidovec. V jeho tahu na nejvyšší místo v této vskutku lidové straně ho podporují právě tak zásadoví spolubratři jako je Svoboda , Juránek,...    Doufejme, že pod tímto novým vůdcem  potáhnou bratříci, tam kam nikdy nechtěli, tedy do pekel.

kisaka 23.11.2006 12:37

Re: Již a především

Pěkně napsáno,souhlas!

kisaka 23.11.2006 12:34

Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

O paní Parkanové,panu Kasalovi,Kalouskovi alespoň vím,že něco vystudovali,že rozumí ekonomii,právům,zahraniční politice či zemědělství.Že rozumí směrnicím EU,zákonům ČR a podobně.O panu Čunkovi nevím zhola nic.Jsem volič KDU-Čsl.

Quin 23.11.2006 12:27

Pane Vosáhlo,

jakým právem děláte z tzv. vysoké politiky posvátnou krávu? Vždyť 90% těch lidí, kteří se pohybují v chodbách parlamentů a stranických sekretariátů jen dokazují, že k jejich postům jim nepomohl vysoký intelekt a zásadovost, ale lokty a schopnost lavírování v názorech a vyjádřeních. Už to, že se ptáte, zda nový předseda KDU půjde  s ODS nebo ČSSD z něj dělá jen loutku. Netvrďte, že 8 let starostování 30 tis. města nestačí na předsednictví jakési straničky. To, že Čunek zatím neprojevil jasné názory na " velké" politické problémy, znamená jen to, že to zatím nepotřeboval. A netvrďte, že by nedokázal žvanit a převracet, jako pánové Kasal a Kalousek, totiž to jediné zatím ta strana dokázala.

gerontusinza 23.11.2006 12:25

Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

Čím vás fascinuje třeba pan Kasal, paní Parkanová a ostatní? Jen tím, že se o nich mluví? Hm, to je však všechno co dokázali. Nic nezajistili, nic nevytvořili (spíš naopak). Toto je naopak 1. politik KDU-ČSL, který DOKÁZAL něco víc, než mlátit  prázdnou slámu. Ale jinak hezký den.

Pešek 23.11.2006 12:18

Mládí vpřed

Vážený pane Vosáhlo.

Když čtu Vaše horlení nad tím, jestli vůbec je pan Čunek hoden vstoupit tak vysoko, jak jen je předsedování "čtvrté největší strany"(kolik má %?), ptal jsem se v duchu, kde jste byl, když vstupoval do politiky upřímný Standa? No byl jste ještě malý chlapec, škoda, mohli jsme se vyvarovat všeho, co potom přišlo, chyběl jste nám.

Myslím, že za panem Čunkem je vidět kus práce, za Vámi, když se pasujete na hodnotitele je co prosím? Máte schopnost se zhluboka zamýšlet, ale prosím velmi:

pokud nejste lidovec, NECHTE LIDOVCE,AŤ SI VOLÍ ZA PŘEDSEDU, KOHO CHTĚJÍ. JE TO JEJICH VOLBA, JEJICH ODPOVĚDNOST! To jestli bude oním jazýčkem Čunek, není ani jeho záležitost, ale záležitost jiných politiků, kteří měřeno Vašimi měřítky jsou vhodnějšími kandidáty.

gerontusinza 23.11.2006 12:17

Nesouhlasím proto, že s "gadžem" by bylo naloženo tak, že by ho nenechali ani vyspat na Hlavním nádražíRe: Hm, nesouhlasíte, ale uznáváte.

Ale dovedu si představit, co by následovalo, kdyby je vykopl na ulici jako většinového občana. Jen doufám, že se tady občanský systém uplatní i na tyto lidi v budoucnost. Ano něco to stojí, nyní. A jaké to bude v budoucnosti? To budeme možná vidět už za rok. Jinak za způsob bydlení prezentovaný ve vybavených "buňkách" bych se nestyděl. Nežijou si špantně tito nezaměstnaní a invalidní důchodci. Přiznám se že  kožené sedačky jsem ještě "nepotřeboval". A to si vydělám  velmi slušně.

Douša Josef 23.11.2006 12:11

JH, nejen já

ale myslím že i ostatní čekají na Vaše podrobné, vyčerpávající a vysvětlující informace o návštěvě 'Cunka u Paroubka! Nebuďte lakomec a podělte se. Vašim informacím uvěříme!

I.M. 23.11.2006 11:56

Re: Re: Čtenář

Máte pravdu, s tím rasistou beru zpět a omlouvám se. Na druhé straně nesouhlasím s tím, že raketový vzestup by byl v politice něco neobvyklého - spíše mi to připadá skoro norma nehodná toho, aby se jí člověk zvlášť podivoval. Ono nakonec konce kariér jsou taky raketové a třeba i nezaslouženě.  Mějte se a zdravím.