23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Předejdou sociální demokraté bolestným ztrátám?

Předseda ČSSD Jan Hamáček v rozhovoru pro deník Právo uvedl, že jeho stranu čekají v podzimních volbách bolestné ztráty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 2.9.2018 19:13

Corbyn jako naděje levice?

To je naprosto šílená představa ... je to levicový extrémista par excelence, magor a příznivec masové imigrace moslemínů a černoušků ...

J. Kozák 2.9.2018 18:43

Jedině

Jyrka Šuplik Kapsička, bývalý šéf tradiáš-comanda a Lihového domu, může zasvětit bratra Hamáčka do osvědčených intrik, po vládě toužících socanů. Ani bych se nedivil, kdyby opět načechrala své oranžové krovky "Tančící vzducholoď" Volfová se svým novým objevem Dráthem.

K. Janyška 2.9.2018 17:53

JDĚTE DO HÁJE S PŘÍBĚHY, MANIPULÁTOŘI.

Hlupáci a zločinci, kteří s tím přišli, nechtějí, aby se lidé dověděli něco o principech, na kterých ve skutečnosti vyrostl a stojí lidský svět, a to bez pověr a mýtů, a zmanipulovanými tzv. příběhy, vnucují lidem to, co potřebují. Hlavně však zcela zastíní onu podstatu, kterou jsem popsal. Každý vidí, jak kdejakou blbost ve zprávách potvrzuje jakýsi Franta Novák nebo jiný aktér svým příběhem. Samozřejmě redaktory zmanipulovaným a narafičeným tak, aby potvrzoval jejich pravdu, která je však vždy určena předem.

Toho, kdo chce vědět více, informuji o tom, že existují informační směrnice EU, kterou ovládají různí Sorosové, kteří se z lidského světa snaží udělat poslušné lidské stádo, které jim bude sloužit... Dzp.

J. Ráž 2.9.2018 15:06

ČSSD musí říct co chce

Chce jít dál Dientsbierovskou cestou demagogického prosazování Dientsbierovskou nfamentální podoby lidských práv? Osloví jen pár levicových liberálů a akademických levičáků. Ti však většinou dnes volí Fialovu středovou liberálně demokratickou ODS

Jestli chce ČSSD jít dál cestou vytyčenou zprofanovanými dynodsaury jako je Poche nebo pražské vedení strany, což prosazuje Hamáček? V regionech pohoří! Chtějí socialisté nastolit jednorázová populistická témata, jak to nevrhuje ministryně Maláčová? Lidé z fabrik se jim vysmějí! Atd....atd.

Bez moderního a odvážného levicového programu, např. co nabídl Bernie Sanders, nemají šanci na návrat.

Jsem pravičák a stejně jako mi vadí, že u nás nemáme autentickou pravicovou stranu, mi stejně vadí, že jedinou levicovou stranou je KSČM.

Mimochodem:Kdyby establishment Demokratů neupřednostnil kreaturu Clintonovou, myslím, že by Trump nevyhrál, protože Sanders by přetáhl k Demokratům dělníky a mladé intelektuály, pro které byla Clintonová symbolem propojení politiky a byznysu a proto ji nevolili .

Š. Hašek 2.9.2018 11:07

Nějak se domnívám,

že současný poslanec bruseleparlamentu, zvolený za ČSSD (???), nemůže být v žádném případě ministrem zahraničí ČR.

Potěšilo mě, že president republiky jim na to neskočil. Ať už to jsou nějaké hrátky, mně je to jedno. Poche je skoro krystalický quisling.

V. Klepetko 2.9.2018 9:30

Mediálně to dnes vypadá takto:

"ČSSD = Poche"

Takže asi nepředejdou...

J. Fridrich 2.9.2018 6:39

K Pochemu, Hamáčkovi - tedy k socdemákům celkově, je škoda

K Pochemu, Hamáčkovi - tedy k socdemákům celkově, je škoda dalších slov.. Co je krásné a příjemné je to, že oni na své likvidaci pracují nádherně sami.

Š. Hašek 2.9.2018 11:02

Re: K Pochemu, Hamáčkovi - tedy k socdemákům celkově, je škoda

Souhlasím.

"Problémek" je v tom, že "asi to nebude chybka ČSSD" (tak konstruktivní stranu jsme tu nikdá neměli), ale drzé nerepektování zákonů/ničeho ze strany zcela nedemokratického/nehodnotového okolí, rozuměj premiéra a presidenta, počasí, sucha, kůrovce a ..... Putina.

Tedy podle televize, aby mi bylo dobře rozuměno!!!

Š. Hašek 1.9.2018 22:36

Hamáček,

Hamáček? Znáte ho někdo???

J. Jurax 2.9.2018 19:06

Jo.

Z Černých baronů ... :-)

J. Jurax 2.9.2018 19:12

Corbyn jako naděje levice?

To je naprosto šílená představa ... je to levicový extrémista par excelence, magor a příznivec masové imigrace moslemínů a černoušků ...

J. Jurax 2.9.2018 19:14

Pardon, patří jinam ...

V. Čermák 1.9.2018 18:41

Pan polytolog nám nastínil perspektivy ČSSD,

ale pak je tady to Poche....

L. Písařík 1.9.2018 17:44

A kdy dojde

na Lidový dům ?

Š. Hašek 1.9.2018 22:38

Re: A kdy dojde

Nedojde. Asi nikdy.

Protože se řeší jisté dámské kabelky. Nora168 i Moravec z nich stále mají malý orgas....

I. Širůček 3.9.2018 9:50

Re: A kdy dojde

A co teprve, kdyby se přišlo na to, co bylo v těch kabelkách! To by byl teprve "fičák"!

V. Pavelka 1.9.2018 10:56

No

Koho zajímá co se děje uvnitř čssd ? Kdo zaplatí 300 milionový dluh . Program této partaje je rozdávání až k ůplnému zničení rozpočtu a normálních tržních vztahů !

I. Širůček 3.9.2018 9:49

Re: No - a proč by ho vlastně platili?

Vezmou to rázně, pravicově podnikatelsky! Po bolestných ztrátách zkrachují, udělají bankrot a po vzoru Kalouska (=možná ještě před tím bakrotem) založí novou stranu.

P. Lenc 1.9.2018 10:36

Ano Jelínku,

Corbyn je opravdu "politik staré školy".Té komunisticko nacistické.Vy jako "politolog" nevíte o jeho antisemitismu a kamarádstvím s tím nejhorším islámským svinstvem?A jeho slibech jak všechno bude zadarmo? Ne?Pokud ne, tak jděte ty šplechty vykládat do ČT, tam vám budou rádi naslouchat."Politologu"...

P. Harabaska 1.9.2018 12:01

Re: Ano Jelínku,

Zemanovi lze vyčítat to, že by chtěl - prý - zlikvidovat novináře. Mnohem záslužnější by ale bylo, kdyby zlikvidoval přemnoživší se politology. Už je jich prostě příliš mnoho a pořád kecají, kecají, kecají . . . . .

Š. Hašek 2.9.2018 14:02

Re: Ano Jelínku,

Presidentu Zemanovi, tedy z mého hlediska, nelze nic vyčítat. Nikoho nelikviduje. Pouze (místy lidovým, zdravým jazykem) říká, že zdravě vyrůstající jedinec potřebuje asi tak 30% novinářů, 20% zpráv z televize a asi tak 8% politologů (neboť 92% jsou agitpropagandisté, kteří svůj moderátorem zkontrolovaný a ulepený názor vydávají za pravdu Aristotelovu).

Občan jest formován geny, ..... babičkou, volným časem ......, četbou, .... kouřením tajně v sedmé třídě, ....... kamarády, ...................... , první láskou, ..... potom tedy tahle akční trojka (televize, noviny, bruseleškolení) jsou fakt na nic. Tedy pro mě.

P. Harabaska 2.9.2018 18:17

Re: Ano Jelínku,

Jako byste mluvil mým jazykem.

J. Vaníček 1.9.2018 9:00

Doufám, že nepředejdou ztrátám

Jejich hlavním uměním je dělat dluhy a přerozdělovat skupinám, o kterých si myslí, že by je mohli volit. A rozhodovat, nalézt si všude a mít příjmy jako "kapitalisté". Na lidi kašlou. To se nám to hoduje, když nám lidi půjčují. Evropští socialisté - specialisté na dluhy a potlačování svobody.

Horší je, že mizí i klasická pravicová politika - základem je rodina, práce, píle a slušnost, spoléhání na sebe. Samozřejmě i podpora těm, co se o sebe nemohou postarat. Podpora vzdělání - skutečná, ne experimentování. Pravice u nás je podobnou bídou. Jejich politikou a "posláním" je boj - s politickými oponenty, Ruskem, Babišem, Zemanem. To nemůže být hlavním programem. Koho má pravice u nás ve vedení? Jsou to lidé kteří by dobře vedli stát? Těžko. A tak máme SPD, Ano, Piráty a Zemana a obavy co bude dál.

Š. Hašek 2.9.2018 14:08

Re: Doufám, že nepředejdou ztrátám

Tak nějak souhlas. A s triem rodina, práce, píle a slušnost samozřejmě bezvýhradný souhlas.

Jen jsem to dlouho od těch "zachránců listopadových hodnot" neslyšel, Vůbec neslyšel.

Ti mají trio: brusele, láskakomunismus, manželství muže 1 a muže 2.

J. Malá 1.9.2018 8:51

...

poté, co předvádí Hamáček s Pochem určitě ne. Je jasné, že tam něco pořádně smrdí. Je otázka, co ví Poche na Hamáčka, že se ho tak křečovitě drží... Strana se tím stává totálně nedůvěryhodná. Nu, kdo chce kam...

D. Polanský 1.9.2018 8:24

Vcelku je jedno, zda

předejdou nebo nepředejdou. Stran je jako hnoje.

J. Vaníček 1.9.2018 9:01

Re: Vcelku je jedno, zda

Je to tak.

S. Sidlichovsky 1.9.2018 7:28

UK labouristé

Britští labouristé dokonale zkompromitovali levicovou politiku. Jeremy Corbyn . pokud nebude v dohlednu nahrazen - bude hrobařem britské levice. Ze strany nyní odchází Frank Field - grandee strany - na protest proti antisemitismu Corbynova vedení. Další poslanci zvažují ho následovat.

Corbyn: "Chavez nám ukázal, že exustuje jiný a lepší způsob, jak to dělat. Jmenuje se sociální spravedlnost". V tak rekordně krátkém čase ještě nikdo jiný naftovou supervelmoc do bankrotu nepřivedl.

Jeho dlouholeté přátelství s vrahy z IRA je v britském tisku dostatečně zdokumentováno, stejně tak i s teroristy z Hamásu.

S. Sidlichovsky 1.9.2018 7:42

Re: UK labouristé

Nahlédněte prosím do Corbynova Labour programu, seznam toho, co vše bude zdarma, je nekonečný. Na to patrně mnoho dušiček přiláká. Ale pokud by- i vzhledem k rozvalu konzervativců - volby snad vyhrál, pak se z něj bude Británie "léčit" dekády.