24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomáš fuk 7.6.2006 22:12

pane profesore

Pane profesore,Vy jako socialně demokratrický poslanec,by jste mohl už odpustit kapacitám     z prognostického ústavu,že v době kdy Vy jste úpěl v 70.letech dvacátého století pod  diktaturou socialistických profesionálních revolucionářů a jejich obročníků,oni pracovali na analýzách zpráv vědecko -technického pokroku získaných v západních zemích právě pro tyto socialistické obročníky a dovedli z toho šikovně profitovat.Pane profesore ovšem nechápu proč jste se spolčil zrovna s těmi co těmto socialistickým obročníkům připravovali recepce,žranice               a zábavu.Teď máte svoji chybu napravit podpořte vládu těch kteří nebyli v prognostickém ústavu ani u plotny.:-)

Majkl Džeksn 7.6.2006 19:23

Nemohl by ten již kmetovitý pan Jičínský jít

na normální výměnek? Mně je těchhle přeškolených komunistů rádobylevicových hodně blivno a tenhle mi zvlášť leží v žaludku. Z jeho dikce přesně čiší ten "konstruktivní přístup" oproti té nenávistné ODS a její klace.

AeroKarel 7.6.2006 15:22

" Arogantní pravicová politika ODS "

Člen ČSSD a mluví o arogantní politice? To je ovšem řeč o provaze v domě oběšencově.

Zbytek za komentář ani nestačí. Už by soudruh profesor měl jít do penze a vzpomínat na celoživotní "úspěchy". Zkazil toho dost!

nup 7.6.2006 17:56

Re: " Arogantní pravicová politika ODS "

Selektivní paměť je strašná choroba.

Jaka 7.6.2006 14:53

Čtu-li jmého Jičínský, neudělá se mi volno !

To jsou ta jména starých bolševiků, kteří se podepsali na tvorbě dnešní ústavy a vlídnosti vůči komunistickým syčákům. Ti patří do jednoho balíku s Křečkem, Rycheckým a dalším. Ti jsou nasáklí vírou v lepší zítřky až do poslední buňky

Ghost 7.6.2006 14:17

obcane chteji zmenu

obcane chteji zmenu - koalice o ktere se ted jedna (ods+kdu+sz) ziskali o 200k vice hlasu - to ze to nestaci ani na 1 mandat navic neni vuli obcanu ale volebnim systemem prepocitavani hlasu.

Proto by to cssd mela respektovat a takovou koalici umoznit.

Ale to bychom od bolsevika chteli moc.

Olejnik 7.6.2006 14:01

Nevěřte Jičínskému, on je jen Paroubkova hlásná trouba!!!!!!!!!!!

To, co zde Jičínský hlásá, dělá jen na rozkaz od Paroubka.  Ten totiž potřebuje čas, aby napravil svou porážku a mohl rozvrátit protivníka, tj. přetáhnout jeho poslance. Nové, rychlé volby by ho mohly   odrovnat ještě víc, dělá totiž jednu kravinu za druhou.  Zvlášte po jeho povolebním chování, kde blbec ukázal, co si dělá z  usnesení strany, že ČSSD "nepůjde s komunisty".  

Ano, příčinou dnešní mizerné situace je právě Paroubek. Strana čekala lepší výsledky a on ji miísto toho dostal do patu - vždyť ani jeho vláda s komunisty by neměla většinu na prosazování zákonů. Jejich síla spadla ze 111 na 100  a popularita strany v národě značně klesla. Pro ČSSD je  P. jen dlouhodobé minus - odpor v národě je už takhle vysoký a bude-li P. vládnout dál, brzo ho budou nenávidět všichni, i jeho strana, jejíž ideály zradil. 

Komunisté na tom vydělají a z koalice ČSSDKSČM - budou-li vládnout - se brzo stane jedna strana, jako v roce 1948 a kdo tam povládne, je jasné:-D Jen ti Rusové budou chybět. 

Věřím, že většina členů ČSSD ještě není Paroubkovými  patolízaly jako zde nebožtík Jičínský a spol. Zvedněte své hlasy, nečekejte až bude P. jako Mussolini pověšen hlavou dolů. Všichni sociálfašisti tak končí, ale cena pro národ je vysoká. Už teď je pro stranu  jako železná koule na  nohou.  Čas pracuje proti němu a vaše děti se  budou stydět, že jste prodali demokracii ubokému kariéristovi. Protože neshodí -li ho jeho strana, komunisté budou první, co se o to pak postarají, aby mohli vládnout bez něj: "Mouřenín posloužil, mouřenín může jít."

I-Worm 7.6.2006 14:34

Zdá se, že věříte

že se někdo dá přetáhnout. Myslím, že takoví pitomci to snad nejsou (nemluvím o morálce). Nebo myslíte, že při první schůzi nějaký Kott neunese to štěstí a bude slavit příliš divoce?

Olejnik 7.6.2006 16:22

Re: Zdá se, že věříte

Já neříkal, že přetáhne poslance z jiné strany, ale že se o to pokusí - však už se snažil rozvrátit Zelené. Může na to dát těch 60 miliónů, co dostali od Krejčíře.:-D

Zebra 7.6.2006 15:06

A ku.va, sociálfašisti ! Probuďte se člověče, tuhle linii povolil Stalin opustit už v jednačtyřicátým (minulýho století) !

Čumil 7.6.2006 13:35

Hm, pardon. Levičák Jičínský konstatuje, že:

1.Vůle po změně není volbami jednoznačně vyjádřena, ač si to pan prezident předčasně přál. Kdyby tomu tak bylo, nemusel by se Topolánek lopotit se sháněním podpory své kioalice

2. Navzdory opotřebovanosti a mnoha aférám dosáhli socani nejlepšího volebního výsledku ve své historii v ČR. A že je to Paroubkova zásluha.

3. Že se na volební scéně projevují rysy bipartismu, které odnesla KDU-ČSL i KSČM.

4. Že úspěch zelených spočívá dle jeho mínění ve sběru nespokojených protestních hlasů, ale že její další účinkování v Topolánkově koalici věští zdroj problémů.

5. Že Klaus nejednal jako nadstranický prezident, ale jako čestný předseda nejmenované strany – což J. přesvědčivě dokládá.- 6. Že volební pat je obtížný, ale že z něho nevyplývá, že mají být nové volby, protože vyšší počet volících klade na politiky vyšší zodpovědnost, před níž by neměli utíkat. - Až potud je jeho pohled absolutně věcný. Nejmenuje Paroubkův povolební úlet, stejně jako straníci opačného zaměření nejmenují úlety páně Topolánkovy. Varuje před předčasným jmenováním Topolánka předsedou vlády, což je rozumné, protože nebude-li mít T. dobře zajištěné zázemí, padne při první příležitosti. To zázemí si  bude muset Topolánek totiž předem dobře vyjednat. Co je špatně?

AeroKarel 7.6.2006 15:24

Re: Hm, pardon. Levičák Jičínský konstatuje, že:

Nic. Od socana exkomouše nic jiného čekat nelze.

Čumil 7.6.2006 15:47

Re: Re: Hm, pardon. Levičák Jičínský konstatuje, že:

Takže Jičínský má recht. No to od vás ale opravdu rád slyším, AeroKarle!

Xaver X.X. 7.6.2006 16:00

Čumile, taky mi to vyrazilo dech... :-)

Čumil 7.6.2006 16:12

Re: Čumile, taky mi to vyrazilo dech... :-)

Mně ani ne, Xavere. Tady se zjevně reaguje jenom na jméno, ale vůbec ne na text. :-)

di 7.6.2006 13:19

16:00 dnes

dnes v 16:00 hod. na Václaváku!

www.free.cz

Dušan 7.6.2006 13:05

Tyto neobolševické bláboly

je opravdu zbytečné komentovat, jejich autora a jeho minulost (bohužel i současnost) rovněž tak.

malstok 7.6.2006 12:01

Správný straník

Tak jako bolševičtí politici sloužili komunismu, až je vynesli nohama napřed, tak pan, pardon soudruh Jičinský bude sloužit socialismu až do konce života. V senilitě se už člověk opakuje a tak jediná nová myšlenka asi bude, že potřebuje vyměnit Pampersku.

Lešek Stefan 7.6.2006 11:42

žabomyší spory

Výsledek voleb je nepodstatný, vládne se v Bruselu. Ta půlka národa, která si myslí, že bude válcovat druhou (třepala se na ušetřené kačky z rovné daně) se hold bude muset dělit. Souhlasím s autorem, že veřejnoprávní sdělovací prostředky protlačovaly stranu zelených (viz zelená kravata p.Moravce v povolební diskuzi). Přesto je možné se dohodnout jako v Německu.

Ivo 7.6.2006 10:13

Je to pako

Sleduji občas vystoupení pana Jičínského na NP. Opět nezklamal. 

Malý Aston 7.6.2006 11:41

Re: Je to pako

Souhlasím nezklamal.On tu demokracii v ČSSD fakt miluje.:-D

o-leg 7.6.2006 10:10

soudruh Jičínský

Vážení diskutéři! Přestaňte se prosím navážet do souduha Jičínského. Je to chorý a slabomyslný člověk, v 77 na něj zřejmě útočí demence, senilita, soudruh Alzheimer. Připočtěme přirozenou blbost podporovanou stupidní výchovou, trochu křížení komunistických předků a nadměrná konzumace levicové literatury. Dlouhodobé působení v PS ČR mu jistě na zdraví nepřidalo. Kdybyste to ráčili vzít na vědomí, copak to není dostatečná omluva pro ty soudružské blbosti?!

čtvrtý 7.6.2006 13:49

Re: soudruh Jičínský

Zase jste se odhalil jako neslušný člověk. Úcta ke stáří a moudrosti je přesně to, co mladým pravicovým chlapcům chybí. Nemusíte s p. Jičínským sdílet názory. Věřím, že v přímém souboji by Vás lehce porazil. Tak se uchylujete k vulgaritě. Fuj

Ladislav N. :-))) 7.6.2006 14:30

Re: Úcta ke stáří a moudrosti...

Nezdá se mi, že by z pana Jičínského čišelo moudro, a stáří není žádná zásluha. Tenhle člověk se svými nápady a zvednutou rukou při hlasování podílel na celé řadě lumpáren, které ČSSD protlačila parlamentem. K úctě není důvod, zvláště vnucuje-li se nám takový komunstický dědek násilím do života i do pozornosti... :-/

Mílinka 7.6.2006 17:32

Re: soudruh Jičínský

Plně s vámi souhlasím. Pan (dříve a pravděpodbně zase bude soudruh) Jičínský si nezaslouží hrubé nadávky. On za to, co píše, asi opravdu nemůže. To se projevují jen vzpomínky na mládí a krásné časy.

tom 7.6.2006 9:54

to se mi snad zdá

VKlaus by neměl pospíchat snovou vládou a nechat tam tak 4 roky tu stávající,čili Paroubka Socani opravdu už chtějí zrušit demokracii a neuznat vítěze vooleb?Pan JIčínský ještě nestačil do ústavy spolu s komunisty namontovat paragraf o vedoucí úloze ČSSD v čele s Paroubkem.Ta jeho komunistická drzost nemá hranic.Ten odklad je důležitý,aby Paruubek mohl zamést ty provalené průšvihy a zabezpečit svoje věrné různými lukrativními posty a rozházet peníze ze státního rozpočtu.Akce Ploc byl jen začátek uvidíme co nám ještě tyto kom.individua přichystají.Mají 40letou praxi

Potůček 7.6.2006 9:23

Tyhle kydy patří do Haló novin!

Neff bojuje proti kuřákům, místo aby vyměnil hospodu za rozkvetlou louku, a tady neustále publikuje bolševického dinosaura. Je bezohledný jak ke kuřákům, tak ke čtenářům, kteří se při spatření jména Jičínský  vystavují nebezpečí infarktu či nekontrolovatelné zuřivosti.  

Emil 7.6.2006 8:57

Máte zapotřebí na stará kolena toto říkat ?

Váš rozbor je opravdu úžasný. Čpí z něj oficálně nařízený Paroubkův způsob komunikace. Já nic, já jsem ten spravedlivý, ostatní , kteří nechtějí říkat to co já, jsou arogantní a suroví. Napadáte ODS za arogantní politiku. Současná politika ČSSD Vám skutečně nepřipadá arogantní vůči lidem ? Populisticky nadsazené předvolební sociální výpomoci pro občany, to je ta největší lumpárna, co může být. Z moci své funkce zneužívat státní peníze pro koryto pár pseudokomunistickcýh chytráků . Je nearogantní, když je Vám jedno další zadlužování státu?Váš věk ukazuje, že je Vám naprosto jedno, jak v budoucnosti dopadnou pozdější občané tohoto státu. Napadáte Klause, že pověřil Topolánka a že mluvil dříve, než byly oficiálně vyhlášeny výsledky voleb. Proč se nezmiňujete o goebelsovsky provedeném projevu pana Paroubka, který před zveřejněním se chlubil nejen  spoluprací s komunisty, ale s tím, že v součtu má 101 hlasů, což byla lež. Jestli se považujete za slušného člověka, nekritizujte falešně a jednostranně, tak jak to Paroubek demagogicky dělá už od svého sezení na pražské radnici. Myslím si, že takto dezinformovat veškeré obyvatele ČR už nemáte zapotřebí.

Gandalf 7.6.2006 12:33

Re: Máte zapotřebí na stará kolena toto říkat ?

"Jestli se považujete za slušného člověka" Kontrolni otazka: Vy si snad opravdu myslite, ze soudruh muze byt slusny clovek?

MF 7.6.2006 8:43

Mlč.

Tohle staré komunistické strašidlo by už mělo konečně zmlknout.