19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
-F 18.9.2009 6:51

předčasné volby

Pane Vrbo, hluboce se mýlíte. Dovedete si představit, že by stát a měnu rozděloval někdo jiný? Jedině Václav Klaus měl promyšlenou i tuto variantu. Václav Havel je bohém a mluvka, který o praktickém životě nic neví a filosofováním se ekonomické problémy neřeší. Budoucí enerace ocení Václava Klause a naopak si myslím, že působení Václava Havla budou hodnotit bez nostalgie. Taky jste si hloupě kopl do pana presidenta,jak primitivní ve světle dnešních událostí.  Přečtěte si na novinkách, proč Paroubek shodil volby. Oranžoví hejtmani se báli o peníze, že senát schválí úsporný balíček. protože oranžoví hejtmani potřebují peníze a pravicový senát by schválil Fišerův rozpočet a oni by ostrouhali kolečka, protože rozpočty vytunelovali a bez státních peněz by nedosáhli na evrpské peníze. Vážený pane, místo aby jste podroboval kritice pana presidenta co kdyby jste rozebral chování zbojníků z ČSSD? Bylo by to přínosnější. A nebo jste jeden z těch oranžových užitečný idiotů, který píše na zakázku Lihového domu?(Y)(Y)

mu1 18.9.2009 6:49

Re: ...souhlasím s autorem,

President se nejdříve vehementně snažil (a povedlo se) shodit Topolánkovu vládu (Swipell, Tlustý). Vzniklý zmatek na scéně pak svedl , na koho jiného než na nenáviděny US, ktery ještě patřičně dehostoval, nekolikrát za sebou.Odkud pramení jeho vysoká sebedůvěra i v tak odborně fundovaných věcech jako je ustava a její výklad.Pokud mu radí takovíporadci jako je tento autor, potěšpanbu. Souihlasím, žr Klaus je pro nás neštěstím a zhoubou.

abobr 18.9.2009 6:48

Autor je nejen učitel,

ale i ....

Bambásek 18.9.2009 6:43

Re: mezera v ústavě

největší mezera je v hlavách levicových politiků. Tam je přímo výduť!

Bambásek 18.9.2009 6:41

Re: Nazvat konkrétně.

To o ničem nevypovídá. Paorubek se mohl po*rat, jak tlačil, aby nebyl ješita zvolen! A dnes jsou nejlepší kamarádi!;-D

Bambásek 18.9.2009 6:36

Re: problém dvou výplat

To je pravda. Ne, starost o blahu státu a národa, ale starost o blaho svoje! To jsou pravé příčiny toho, jak se levicoví "starostové", zachovali! Tato pakáž velice ráda chudým rozdává, ale z cizího!8-o

Bruno 18.9.2009 6:32

Re: mezera v ústavě

Je zajimave že jestli se do prahy dostane nějaky moravan vždy se na něj dřív nebo později vyvali nějaka špína na rozdil od slovaku kteři si od Mečiara pomohli a dali na to aby ve statě fungoval nějaky patriotizmus v Praze se pořad hadaji jedni a ti sami  gdo má svitivějši glorii nad hlavou.Autobus vám ujiždi Prezident je už asi kapanek nervozni z toho že nikdo ještě nesložil nějakou odu svatý Vaclave Prezidente X.ty jsi nás zachránil od lichvářu podnikavcu a dal jsi nám víru ve štastnou tržní ekonomiku Bůh ti žehnej.

Bambásek 18.9.2009 6:18

Re: ...souhlasím s autorem,

Ale kdeže! Největším neštětsím jsou primitivní a nenávistní voliči levice. Kdyby těch nebylo, i tisíc Paroubků a Klausů by nic nezmohlo, kdyby se po*rali;-(!

Bambásek 18.9.2009 6:15

Oni ti naši, zasloužilí,

jsou jako sklerotici. jak říkával pan Holcman tu anekdotu. Kdyš se sklerotika ptali jak často na tu nemoc bere léky, odpověděl, v pondělí ráno.., večer a.... v dubnu!;-D

arch.JJ 18.9.2009 4:17

...souhlasím s autorem,

...Klaus je neštěstím pro tuto zemi a to dokonce čím dále tím větším.

Láďa 18.9.2009 4:14

problém dvou výplat

Jak už prošlo několikrát tiskem, při rozpuštění sněmovny přicházeji poslanci o dva platy, protože mezi datem rozpuštěni a novými volbami jsou dva měsíce a rozpuštěná sněmovna nesmí pracovat . To je samozřejmě bolestné, při řádných volbách ti co pokračují v parlamentu žádný dvouměsíční výpadek platu nemají, Proto je potřeba stále hledat nové a nové cesty rozpuštění sněmovny, aby tahle nepříjemná lapálie se dvěma chybějícími výplatami byla už konečně uspokojivě vyřešena.

exulant 18.9.2009 3:50

Re: mezera v ústavě

Sice by mel, ale nemusi. V tom to je.

Tomas Pansky 18.9.2009 2:12

Re: Nazvat konkrétně.

Strejdo, mate naprostou pravdu.  Panu Topolankovi a ODS to mohlo projit, ale ono to neprosto - za vladni spojence si vzal krypto-levici natrenou na zeleno a v jeho strane, jako financni expert, sedel jako trojsky kun dalsi ex-komunista.  top0625top@hotmail.com

tomcat 18.9.2009 1:59

Re: mezera v ústavě

neni-li lhuta dana, ma konat bez zbytecneho odkladu, jak prost

strejda 18.9.2009 1:35

Nazvat konkrétně.

Domníváte-li se, že současný president na svůj úřad nestačí, nejste sám Pak ale také pojmenujte ty politické síly, které ho po 4 letech znovu téměř násilím zvolili. Je to ODS a ta také má největší podíl na dnešní mizérii.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 18.9.2009 1:10

Re: mezera v ústavě

Mezerami v Ustave jsou treba ty neexistence lhut, dokdy musi prezident neco ucinit.

tomcat 18.9.2009 0:12

mezera v ústavě

Za mezeru v ústavě se považuje situace, kdy na ní daný předpis vůbec nemyslí, prostě je v ní jakoby díra. To ovšem není tento případ, ústava znala a dnes je již bohatší o jeden další způsob rozpuštění sněmovny. Je chybou a lajdáctvím politiků, že nešli nebo nechtěli jít cestou, kterou jim ukazovala ústava