16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Právnická sebevražda ministryně spravedlnosti

Obrovským zklamáním je první větší televizní vystoupení (Události, komentáře, ČT24, 12. 2. 2014) nové ministryně spravedlnosti Heleny Válkové. Předcházela ji totiž pověst racionálně uvažující právničky. Leč učí se zřejmě rychle.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 15.2.2014 7:35

Re:

bravo.

P. Lenc 15.2.2014 8:37

Re:

Připojuji se, tleskám.

P. Vítek 15.2.2014 11:22

Re:

Pekne!Jeste dodavam,ze kdyby se Klausovi podarilo dotahnout rychle odstatneni,tak by ani vetsiny ani mensiny nemely nad cim vladnout.Jen nad tim,co by si kazdy sam v tvrde konkurenci vydelal.

Zaseklo se to cele v puli cesty-stare struktury zprivatizovaly,znechutily masam kapitalismus ated vytvorily to co chtely -kockopsa-silnou centralni moc,ktera je ochrani pred konkurenci.Kdyby se stihnul Klausuv plan(v dobe kdy ho podporovaly),tak by dnes musely opravdu "makat" a ne jen bojovat se sobe podobnymi typky o dotace a (o odirani lidi inflaci a fotovoltaikou napr)

M. Kopřiva 15.2.2014 1:35

Pan autor je, myslím, profesně...

...prý jakýsi brnkač na nějaký nástroj. Nic víc !!  Nechť se tedy drží raději tohodle. "Každý, kdo má v hlavě oči, uši a hlavně mozek, dnes již samozřejmě ví, že Ivo Ištvan je regulérní blázen a jeho služební ratlík Robert Šlachta mstivý křivák." a " Zbláznila se ta nebohá žena? "

Pane Štěpánku, jen již dále nezveřejňujte, co tedy máte v hlavě Vy ? Slušnost Vás minula, inteligence asi nic moc, co s Vámi ?

M. Moravcová 15.2.2014 7:33

Re: Pan autor je, myslím, profesně...

A co s vámi, i nádivku byste zkazil.

P. Vítek 15.2.2014 11:52

Re: Pan autor je, myslím, profesně...

Napsano v 1:35.Dobry ,uz mate vy komousi zase spatne spani-po tom,co vam ted na chvili otrnulo.Uz jste zase podelani na strazi?

Jste jedna slizka mlzici chobotnice,spojujici perfektne vsechny blbce a hovada sveta proti slusnym,schopnym a podnikavym lidem.Vy se tou svou zavisti jednou udusite!Ale lidi maji PAMET-kdo byl kdo- a az budete lezet pos.rani v LDNce,tak uz vam ty zboznovane vykolaborovane prachy nepomuzou.Preji vam 96 let.

I. Procházková 15.2.2014 1:12

Likvidace demokracie

Ta nebohá žena se nezbláznila, je to zřejmě politické zadání. Všechno je to lumpárna, připravená k pozvolné likvidaci demokracie; možná pak někomu dovolí semtam podnikat, ale to bude tak všechno. Korunu všemu nasadila páteční volba ombudsmana, ale k tomu se radši nebudu vyjadřovat. Jen lituju, že nejsem mladší, to bych uvažovala o emigraci, nejlépe do Austrálie nebo na Nový Zéland. Souhlasím s autorem článku, je to moc dobře napsané.

M. Kopřiva 15.2.2014 1:44

Re: Likvidace demokracie

Bože, celá Martička Semelová.

P. Boublíková 15.2.2014 5:29

Re: Likvidace demokracie

Stoprocentní souhlas, Šabatovou z kuřimské kauzy dali všemu korunu.

J. Boleslav 15.2.2014 8:22

Re: Likvidace demokracie

Naprosto s Vámi souhlasím. Jen ten boj o demokracii a svobodu bych nevzdával, emigrace nic neřeší. :-)

I. Procházková 15.2.2014 12:21

Re: Likvidace demokracie

Však já taky emigrovat nehodlám, jako vetchá stařenka si to nemůžu dovolit.:-) Boj o demokracii a svobodu se nesmí vzdát, ale jak to udělat, aby to mělo nějaký efekt ... lidi do ulic? K tomu zřejmě není mezi občany vůle - to bylo jasné hned po volbách. Je velké procento lidí, kterým tohle vyhovuje, bohužel. Spoléhat právě na volby se proto nedá, vždy je větší procento těch, kteří volí levici nebo extrémisty. Občas na mě z toho padne depka.;-(