23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Potíže českých politiků s loajalitou

Když Tomáš G. Masaryk zahájil lobbistické úsilí o uznání státu Čechů a Slováků, mnozí západní státníci mu předhazovali, že je idealista a mezi svými spoluobčany spíše výjimka zapálená pro věc národní samostatnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 31.10.2019 8:46

Pane Jelínku, zvát na hrad takové, jako jste například vy, který nepromešká sebemenší příležitost, jak se otřít o prezidenta, by byla od prezidenta hloupost sama.

Takovéto nuly by svoji účast využily jen pro své zviditelnění, jako třeba provokativním odchodem během slavnosti. Podobná extempore nejsou tedy zapotřebí a není o ně zájem. :-)

P. Lenc 31.10.2019 9:49

Jistě pane Vlčku.Já mám soudruha Jelínka rád jako třísku za nehtem, ale dívat se na tu nejen tělesnou trosku, což by nebylo tak zlé, holt člověka v určitém věku tělo zrazuje, ale dívat se na totální mentální degradaci člověka který je hlavou státu je opravdu tristní.Ten člověk již žije jen z nenávisti, ta doba, kdy jsem ho sice neměl rád, ale tehdejší inteligence se mu nedala upřít je dávno pryč.To ovšem vy vidět nechcete.

J. Vlček 31.10.2019 12:46

Pane Lenci, ten člověk, jak vy říkáte, se jen chabě brání, proti nenávisti takových, jako jste vy, a to zdaleka nejste ještě ten nejhorší.

O tom, že mu hlava pracuje jako málokomu, není pochybností. Však proto také vyhrál volby. A že musel porazit "nějaké hlavy", že.

Zajímavé je, že to co je dnes vytýkáno jemu, bylo tolerováno a přehlíženo u prezidenta Havla. Ten se holt choval vždy důstojně, když se proháněl s Bárou Štěpánovou po hradních chodbách na koloběžce, lital tam se šavlí v ruce jako cvok, to bylo všechno O.K. Nakonec nebyl o nic menší troska, než současný prezident, a také mu to nikdo nevyčítal.

P. Lenc 31.10.2019 13:45

Jste to co jste.

J. Vlček 31.10.2019 14:01

Pane Lenci, vy snad ne? Co si budeme vyčítat. Přestože se v mnoha věcech shodujem, jsou věci, na které máme názory rozdílné. Tak to je, necháme si prostě každý ty své.

Š. Hašek 31.10.2019 19:33

Asi tak, pane Vlčku.

Václav Havel "již má svatozář". No, já ji nevidím.

Nechť žije sjednocovač Halík. Zkráceno.

P. Flener 31.10.2019 10:14

Vlček je určitě bezcenný jedinec, kterého je možné použít na výzkum mozku. Myslím tím řezat mu hlavu na plátky a medicínsky zkoumat, jak je vůbec taková degenerace možná. Totéž by mohlo zdraví lidstva prospět, kdyby podstoupil Zeman.