28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 6.4.2010 19:05

Vážení pánové,

kterým bije srdce na tom pravém místě. Když tak sleduji ty vaše řeči, jedno mě naprosto uklidňuje - že horší sestava než ta Topolánkovsko - Kalouskovská sestava mistrů světa pro boj se všemi druhy světových krizí - se tady vyskytnout po příštích volbách už nemůže. Něco takového je možné jen jednou za století. To bych se zas měl těšit na podobnou grupu podvodníků, korupčníků a vyděračů, kterým nebyla žádná špatnost svatá, jen když se udrželi u koryt ? Nový svěží vánek Nečas, osoba prý naprosto špatnostmi nedotčená, a reinkarnovaný Kalousek s "prý" noblesním panem knížetem v zádech, mají být těmi pravými, kteří tuto zemi mají zachránit před nejhorším ?! Jako  pohádka pro děti na prvním stupni základních škol, dobré ! A pro ty naše  inteligentní elitáře - také dobré ! Těm velmi lahodně znějí Kalouskovy songy o dalším ožebračení chudáků, aby byli povolnější makat za ještě horších podmínek, a pochopitelně i za horší peníze. A ten nový zákoník (tedy už spíš nezákoník) práce, po kterém by se zaměstnavatelé mohli lidí zbavovat neprosto lehce a zadarmo jako smetí - to už musí být úplná balada pro jejich uši ! Takže ani snad neděkujeme, ale hlavně si dejte odchod -  a na co nejdelší dobu !

F. Kusák 6.4.2010 12:30

ODS

Je to velká legrace s tím, co se děje v ODS. Připomíná mně to staré, pro někoho dobré časy v KSČ, kdy jsme vždy čekali na dramatické změny, ale maximálně se vyměnil papaláš a jelo se dál. Ti starší si vzpomenou na kulturní revoluci v Číně a bandu čtyř. ODS se prostě nemění, pouze strach o ztrátu pozic v mocenských strukturách je donutil udělat kosmetickou změničku. A Jiří Paroubek, to je to samé, pouze s tím, že má hlavu omotanou oranžovým hadrem. Za léta vlivu si určití pánové vybudovali své posty a jsou ochotni se dohodnout pouze s povolenou opozicí. Komunisty neberu, chutná jim moc stejně jako ostatním. Nebo si tzv. levicový volič myslí, že pánové Dolejš, Filip nebo Randsdorf aj. jsou proletáři. Jediné, co jakž takž funguje je změna. Velká a zásadní. A nebojme se. Stát neřídí politici, ale úředníci. To koneckopnců vidíme dnes na  současné vládě. A kdyby měla politický mandát, byla by pravděpodobně tou nejlepší, kterou jsme kdy měli.   

M. Starý 6.4.2010 9:28

Tolik péče o ODS

1) To, že údajně ODS ovládli kmotři, je hlavně vina Topolánka jako předsedy ODS, že si nedokázal udržet ve straně pořádek.

2) Pokud někdo byl vnímám jako "tajemný" muž v pozadí byl to Topolánkův "poradce" p. Dalík.

3) Kdyby Topolánek neodstoupil, byly by noviny a diskuse plné článků "rozhořčených" nad nereformovatelností ODS.

4) Proč mediím nevadí, že Paroubek se v sobotním vydání tištěného práva otevřeně vyjádřil pro spolupráci s KSČ(M) tak jako je to dnes v krajích?

V. Kain 6.4.2010 8:15

Poslední kapky

Lidé -voliči si to musejí vychutnat a poznat na vlastní kůži,že ty billboardy ČSSD jsou jenom obyčejné lži.I když by vyhrál Paroubek,tak mu ze srdce přeji aby ve sněmovně zažil to co sám od 2006 do pádu koalice sám a s chutí prováděl.Žádný nesmysl,který bude chtět prosadit s komunisty nesmí projít a když projde,tak musí být řádně okleštěn a znicotněn.Ať třeba vzteky praskne.Vždycky platilo na hrubý pytel hrubá záplata.

R. Sedláček 6.4.2010 7:47

Na rozdíl od Matlase

Si nemyslím, že je autor omezenec a článek jsou plky. Mám pocit, že je v něm velmi mnoho pravdy. Lidové noviny již představily jména, která jsou určena k odstřelu a do pozice střelce staví Topolánka. Jenže LN se staly bulvárem. Fakt, že "kmotři" mají prsty v likvidaci Topolánka je již nyní jasný a jasné je taky proč. To všechno článek postihuje.

Aféry

J. Bakulová 6.4.2010 5:28

Souhlasím

s vámi. Taky letos ODS volby nevyhraje

T. Pansky 6.4.2010 4:21

Pana Haase jsem si vzdy vazil pro jeho rozhled. Tento clanek ...

... prinasi nekolik otazniku - chce pan Haas dolozit existenci "kmotru" a korupci v ODS?  ODS zacina mit devastujici povest mafianske organizace a tehle povesti se bude velmi tezko zbavovat.  Devastujici dopad nemusi mit okamzite ucinky.  Pokud tahle nalepka pretrva, potom to muze byt zacatek konce vlady ODS na pravici.  Je to skoda?  Nejsem si jisty.  Dnes je politika ODS velmi tezko definovatelna: existuji v ni post-Klausovske nacionalisticke prvky misici se s velko-koalicnimi (vladnout za jakoukoliv cenu - jak to ODS predvadela se Zelenymi a ted s CSSD - proc ne, ma na to pravo, ale obcane stale jeste maji v rukou volebni listky).  Tesim se na dalsi vyvoj a serii politickych piruet.  Inu, nahromadene bahno zacina vyhnivat  ... top0625top@hotmail.com

J. Matlas 6.4.2010 1:32

Plky.

Strčte si toho burana a lháře za klobouk, žvanile. I když máte v něčem i trochu pravdu omezenče.