29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fo-ol 12.1.2008 15:43

jesteze

jesteze topolanek dokazal ods vykormidlovat z tadytech vod, jinak by nam dneska vladli paroubek s grebenickem...

hobis 11.1.2008 15:45

Pomuze Svejnar Paroubkovi

Zasadne nechapu a i protestuji proti tomu,aby cesky president,at je to kdokoliv se ucastnil verejne debaty s kdejakym privandrovanym pitomcem.Pokud bude prima volba predidenta budu zasadne volit L.Bilou.

Ondřej 10.1.2008 19:18

Paroubek je velmi odpudivá figura, ale nebude pitomec

Pan Paroubek je mnohem mazanější než si jeho sociálně demokratické ovečky asi myslí. Nevěřím tomu, že chce pana Švejnara jako presidenta. K čemu by mu to bylo? V příštích prezidenských volbách, byl-li by pan Švejnar úspěšný president, by měl velmi těžkého soupeře a těžko by se od něj emancipoval.  Paroubek začíná svojí presdenskou kampaň už teď. Začal přepřažením manželek. ( Za 5 let už každý bude vidět jen "frajera" s mladou a spokojenou ženou) a nastrčení Švejnara svým spolustraníkům jen stínuje. Nedělá si iluze, že by byl zvolen kdokoliv jiný než Václav Klaus. A to mu vyhovuje. Neustále se k němu vymezuje, v příštích presidenských volbách však Klaus už kandidovat nebude, ani z ústavy nemůže. Ale pana Švejnara je mně líto. Nechat ze sebe dělat takovou kafku!

Jarda74 10.1.2008 22:14

Re: Paroubek je velmi odpudivá figura, ale nebude pitomec

Dost bych polemizoval o tom,že by paroubek byl mazanější.Po volbách se taky říkalo,jak ten paroubek je schopnej a že si určitě najde nějakýho konstruktivního poslance a bude premiér apd.Jenže zatim si nevyjednal ani předsedu sněmovny.V podstatě jen novináři skáčou na to jeho chvástání jak je nejchytřejší a Topolánek je trouba ,potom,ale nechápu proč ten hlupák Topolánek toho chytrýho a geniálního paroubka ve všem převeze jak malýho kluka:-)

Petr 10.1.2008 16:57

U autorů

tohoto typu mi vadí jejich "věštecké schopnosti", vědí co si kdo myslí, co kdo chce, vědí to líp než ten  koho si vzali do úst- prostě účelově matoucí články za peníze. že pane Zahradil

Mjr Terazky 10.1.2008 17:34

Velký bojovník proto vstupu ČR do EU, teď z EU mile žije....prostě ODS charakter...

Kamjdu 10.1.2008 17:44

Re: U autorů

R^V

Starý J. 10.1.2008 18:33

Re: U autorů

Proč "věštěcké schopnosti"? Proč tomu tak říkáte? Autor jen napsal SVŮJ NÁZOR. K Vašemu vzteku jiný, než máte Vy! Vy máte také svůj názor a jste schopen zde psát, jak podle Vašeho názoru se to bude dál vyvíjet, jak se budeme mít exkluzivně se Švejnarem a bídně s Klausem. Takže jste rovněž s "věštěckými schopnostmi". Já zas nejsem absolutně schopen pochopit, jak může někdo kritizovat na jiných, co sám činí! Stejně jako Kamjdu, co Vám dal srdce na důkaz souhlasu! Jste vůbec schopni chápat Vy, že názory jsou rozdílné, i diametrálně a že nemáte "hledat třísku v oku bratra svého, máte-li sami v něm trám!" Váš souputník Kamjdu se odvažuje zde urážet  a naznačovat dokonce negramotnost lidí s jiným názorem. O tom, jak rozdílné (vzděláním) má voliče levice a jaké pravice, snad jasně vypovídají statistiky! (To je jen odplata za urážky zdejších levičáků, kteří ani nemají odvahu, se k svému politickému názoru přiznat, i když jejich příspěvky mluví naprosto jasnou řečí!)

čtenář LN 10.1.2008 18:37

Re: Zahradil (ODS)

No, on pan Zahradil je trochu "divnej patron". Před lety tvrdil v Českém rozhlase, že za pád Klausovy vlády jsou odpovědné (či mají v něm prsty) zahraniční tajné služby... ;-D

Co chcete věřit takovému troubovi?

huhu 10.1.2008 20:16

Re: Re: Zahradil (ODS)

vy o "Sarajevu" víte něco víc ? 8-o

chytrý horák 11.1.2008 0:38

Re: Re: Zahradil (ODS)

Tajné služby? No to je ale nesmysl že, přece jejich intriky máte dobře zmapované,  jako ostatně každý normální patron, že?

Schumacher 10.1.2008 16:45

Není podstatné, zda Švejnar pomůže Paroubkovi.

Protože podstatné je, že nepomůže nám. Stejně jako Klaus. Jeden nebo druhý, bezprostřední význam pro náš život nemá ani jeden z nich. Čím vyšší míra spokojenosti v osobním životě, tím menší důraz na to kdo je v jaké funkci. A na politiku vůbec.

NP 10.1.2008 20:52

Re: Není podstatné, zda Švejnar pomůže Paroubkovi.

Myslíte, že p. Paroubek odchází? Na svatební fotografii nevypadal nespokojeně. Nebo jsem jen blbě koukal.:-D

Defurak 10.1.2008 16:30

Někdo dole napsal toto

Jest zajímavé, že na tomto diskuzním fóru platí pro většinu diskutujících tato nepřímá úměra: Čím větší zastánce kapitalismu, tím méně se mu zamlouvá konkurence v "souboji" o prezidentskou funkci.

A má stoprocentní pravdu !!!!

ivoš 10.1.2008 16:36

Re: Někdo dole napsal toto

Ale to nejsou zastánci "kapitalismu", to jsou zastánci Klause "se vším všudy". A to je sakra rozdíl:-D!

Schumacher 10.1.2008 16:46

Samozřejmě, že má stoprocentní pravdu. Protože jako dospěl do stádia monopolního kapitalismu.

A stal se imperialistou ;-D

hulvát 10.1.2008 16:57

Re: Samozřejmě, že má stoprocentní pravdu. Protože jako dospěl do stádia monopolního kapitalismu.

Byl jste zřejmě pilný student marxáku.:-P

Nika 10.1.2008 16:18

Vidím,

že desítky rudých nálepkovačů vůbec nebylo schopno článek pochopit a zmohly se tak pouze na argumenty ad hominem....

Taky vypovídající...

Malý Aston 10.1.2008 16:16

K článku!

Ano jen to bude naopak. Paroubek pomůže panu Švejnarovi k nezvolení.:-D

xxx Kubeš 10.1.2008 17:02

Re: K článku!

Doufejme.

Kamjdu 10.1.2008 15:35

Žádný konstruktivní náhled.

Zahradil? Podivná existence. Je to směs cynismu, povýšenectví a tuposti. Pobuřuje mě, že máme tolik nemravných lidí ve státních službách, co si dobře žijí z našich společných prostředků. Slušného člověka tam téměř nepotkáme.

westík 10.1.2008 15:46

Re: Žádný konstruktivní náhled.

Kamjdu: Zahradil je Váš příbuzný a připravil Vás o dědictví ? Já jen ,že jste o něm tak dobře informovaný. Pokud o jeho charakteru nevíte nic a jen si vymyšlíte, tak jděte do p.............:-P

karel 10.1.2008 15:46

Re: Žádný konstruktivní náhled.

Zřejmě jste, Kamjdu, velice slušný. Že se nesnažíte nahradit ty nemravné, co si žijí z našich společných prostředků! P.S. Nikomu to neříkejte, ale vidíte daleko?

Kamjdu 10.1.2008 16:19

Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

Dokažte mi vy oba nájemní kašpárkové, že nemám pravdu. Jak můžete tvrdit, že se o to nesnažím, aby darebáci byli vytlačeny z odpovědných míst, vždyť mě neznáte? Nebo vám mé příspěvky nic nenapovídají? Co si asi o vás normální lidé myslejí? Ani nevíte, jak té své věci špatně sloužíte.

hulvát 10.1.2008 17:02

Re: Žádný konstruktivní náhled!

Tvoje příspěvky vypovídají přesně o tom kam jdeš.;-D

jirka.s. 10.1.2008 17:43

Re: Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

No, tvé příspěvky nejenže vypovídají o tom, kam bys společně s komouši nejraději šel (společné prostředky atd.), ale i o tvém vzdělání! Obzvláště tvá čeština je extrémně vybroušená! ( "darebáci byli vytlačeny", "lidé myslejí" ! Můžeš být ubezpečen, že tvé příspěvky nejenže mi o tobě  hodně napovídají, ale říkají mi vlastně vše! Tvou snahu "o vytlačení darebáků z odpovědných míst" si také dovedu docela dobře představit! Kolipak anonymů jsi už asi tak sepsal? ;-D

Kamjdu 10.1.2008 18:08

Re: Re: Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

Když nejste schopni sestavit pravdivou a působivou myšlenku, tak ponižujete diskutéry poukazem na pravopis. Váš cynismus, nebo natvrdlost se projevuje také tím, že automaticky své odpůrce dáváte dohromady s komunisty (na to na fórech poukazovalo již mnoho diskutérů). Přitom vás lidé čím dál více vnímají jako podivný klon komunistů minulého režimu, tedy klon, který je společnosti ještě daleko škodlivější. Nijak se nespletu, když vás vidím jako houf darebáků.

Starý J. 10.1.2008 18:20

Re: Re: Re: Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

Můžete nás klidně tak vidět. Buďte si jist, že vy jste také nějak viděni. Dobře určitě ně. To že Vy nás nějak vidíte (nebo Vaši soukmenovci) ještě neznamená, že vidíte dobře! Nebo Vám snad už někdo dal patent na rozum a pravdu? A tomu co píšete říkáte "působivá myšlenka"? Vždyť Vy, stejně jako Paroubek se vlastně chválíte sám  (dost odporným způsobem) a nečekáte, až Vás někdo uzná a pochválí! Vždyť máte naprosto přesné vlastnosti, které vidíte a kritizujete u jiných. Sebereflexe Vám nebylo dáno ani za nehet, Vy geniále!

Starý J. 10.1.2008 18:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

P.S.Píšete -  Lidé Vás stále více vnímají jako podivný klon....

Vy jste lidé? Pak se nedivte, že "Vás jiní lidé" (podle Vaší metodiky mluvit za "lidi") vnímají ne jako klon komunistů, ale komunistu pravého, nebezpečného!

NP 10.1.2008 20:56

Re: Re: Re: Žádný konstruktivní náhled.

Až mne poznáte....... Já dovedu přinutit člověka až k pláči. Jste také tak strašný?;-€