23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Policista, učitel nebo podnikatel?

Byrokrati jsou taky voliči. Je jich skoro 80 tisíc a volby někam jsou skoro furt. Takže služební zákon ano, nová pravidla ano, ale ne pro všechny. Jen pro ty nové. Kdo z politiků by si chtěl vytočit stávajícího byrokrata, ne?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Potměšil 3.3.2014 20:32

Guláš

Autor by si měl ujasnit, zda mu vadí vyhazování zkušených pracovníků kvůli chybějícímu pseudovzdělání, nebo to, že někdo kvůli témuž vyhazován nebude. Papír s bumážkou už je jen třešničkou na tomto pejsko-kočičkovském dortu.

K. Kotyza 3.3.2014 14:48

Papír s bumážkou

Mám jen hloupý byrokratický dotaz. Co je to papír s bumážkou? Vždycky jsem si myslel, že bumážka je právě ten zbytečný papír.

R. Gramblička 3.3.2014 10:59

hm

Současné šikanování učitelů s nedostatečným vzděláním je uměle vytvořený problém, který mají na svědomí různí byrokraté a "experti".

J. Chaloupka 3.3.2014 9:26

Zejména mi chybí služební slib: Slibuji, že budu konat

vždy ve prospěch občana. A porušení tohoto slibu by mělo být důvodem k vyhazovu. Oni vždy tvrdí, kolik "skvělých" úředníků máme. Ale z těch, co s nimi přicházím do styku, mám husí kůži. Někdy hloupost úředníků a úřednic přímo nadnáší.

P. Maleček 3.3.2014 6:01

Politik dělá jen to, co mu volič dovolí

No když s to ti, policisté, učitelé, zdravotníci a další a další profese a i prý odvážní podnikatelé nechají líbit, tak proč by to ti politici nedělali. Viz třeba ty štěnice živnostníci. Ani by nemuseli na barikády. Stačilo by, aby se na pár dní i se svými zaměstnanci přihlásili na pracák - a viděli byste ten rachot.

On ten problém není v politicích, ale v národě uvyklém tupě ohýbat hřbet.