18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
těchňik 12.11.2009 23:30

vybrat menší škůdce

Když si můžu ve volbách vybrat mezi dvěma ko.kotama (na výběr moc není), tak si vyberu toho, co mi míň škodí. A to socani a jiní bolševici určitě nejsou.

402 13.11.2009 13:37

Re: vybrat menší škůdce

V takovem pripade doufam, ze nebude volit ani ty modre socany.

pepa 12.11.2009 22:40

pamatuji si

super korentního Špidlu v televizní diskuzi s V. Klausem , ale tam vůbec nešlo o nějakou diskuzi. Tam měl špidla ukřičené, až sprosté argumenty, že jsem kroutil hlavou jako V. Klaus.A že jej vůbec nemusím, mě utvrzuje i to, že se může úředníček městského výboru Jindřichova Hradce, bez znalostí  v podstatě všeho dostat takhle vysoko. Ale to pak není jen o něm, to je o více lidech..........;-(

těchňik 12.11.2009 23:34

Re: pamatuji si

Šprdloblb ani nevěděl co to je DéPéHá a jak se to počítá, tak se před hlasováním musel zeptat. A to nám vládlo a pak nás to zatupovalo v Brůseru. Lítal tam po EU parlamentu s motorovou pilou. Mimozemšťan autista.

Vasekpasek 12.11.2009 22:24

...

Na druhou stranu já ale tu argumentační nouzi "pánů" Topolánka, Klause a spol. celkem chápu. Protože když proti vám ve studiu sedí "superkorektní" Vladimír Špidla a s drzým čelem vám tvrdí, že zdroje jsou a přitom vy víte, že nejsou a zároveň víte, že ten "superkorektní" pán to ví taky, tak je to minimálně na pěst. Špidla i Sobotka by si ve slušné zemi za to superkorektní lhaní už ani neškrtli.

Gardnes 12.11.2009 21:27

50 na 50

Část analýzy lze označit za přesnou, ale stejnou za nepřesnou. Především v tom, že oba předsedy z hlediska charakteru, férovosti posuzuje rovnocenně. Paroubkovi sice nelze odnímat enormní nasazení poilitický cit až vychytralost, ale jeho styl nastolil v Česku do té doby nesnesitelné manýry podrazů, newkorektnosti, konspiurací, hrátek. Vulgarizaci politické scény, vzájemnou nedůvěru má na svědomí Paroubek, který si také k tomu vybírá potřebné týpky v poidobě Ratha, Peciny atd., kteří ve slušnějších podmínkách by neměli šanci na uplatnění. Topolánkovy slabiny, podle mého názoru spočívají v malém sebeovládání, nemístném rozčilování a v zoufalé mediální politice vč. utrhování na žurnalisty, vyklizením mediálního prostoru, ve fanfaronství(nestojíte mi za to, abych vám něco vysvětloval),atd. Ovšem v porovnáním s ostastními šéfy stran není Topolánek ten nejslabší, hvězda není ani v žádné z těch desítek pidistran. Asi věrný odraz naší veřejnosti.

zoch 12.11.2009 18:39

No,ano

Opět tři řádky na hlavní straně by stačily a opět s nimi souhlasím.

Kotěhýl 12.11.2009 17:17

Hahaha. Pehe Jelínek a ty, vy jste trojka!

Paroubek je podrazák spolčený s kolotočářskou mafií a chová se tak ke všem. jemu jsou dobří akorát přikyvovači. Je to neomalený bolševik každým coulem a podporu má v mladých hlupcích, kteří se kolem něho nakupili a podporují ho v jeho buranství! Tak vychladni, Josef!

Jirka 12.11.2009 16:57

Oddechl jsem si...

V závěru čánku jste to na poslední chvíli zachánil - "ČSSD je pro mne nevolitelná".

Že jsou Sexymozek i Topol hulváti, o tom není sporu. Že jde oběma jen o možnost rozdělovat kšefty a pikrádat z veřejného, taky.

Jestě, že máme možnost volit knížepána. Taky se rád nají a napije, i jachtičkou se projede - jenže za svý! 

Šoumen 12.11.2009 17:51

Re: Oddechl jsem si...

Knížepán asi za svý, ale Kalousek ? Toť otázka.

Ladislav N 12.11.2009 20:28

Re: za svý....

Sosani za nakradený z cizích kapes....

dhimmi 12.11.2009 16:15

Otázka není proč ČSSD nemá velký náskok,ale

jak to,že se nepotácí někde na hranici 10% volebních preferencí,protože to co předvádí ten odpudivý Bachor(Y) z RaJe je naprosto neuvěřitelné a ještě neuvěřitelnější je to,kolik má tohle sádelnaté individuum dementních fanoušků.Když si představím,že tento hnusák možná bude předsedou vlády,kterou bude sestavovat s práskačem Falmerem(Y) a jeho bandou rudých sviní,tak si říkám:"sním či bdím."?8-o 

AeroKarel 12.11.2009 17:59

Re: Otázka není proč ČSSD nemá velký náskok,ale

Nezapomínejte na DRátha.

Šoumen 12.11.2009 18:11

Re: Otázka není proč ČSSD nemá velký náskok,ale

Vidíš dhimmi, to je ta masáž médií a modrých papalášů, co je uvedena v článku - Bachor, sádelnaté individuum a hnusák, co jsi použil, totiž modří papaláši používají. Ale pro tebe je lepší štíhlý Topolánek s úsměvem do kamer lhář, podvodník a jiné neřesti na jeho štíhlé postavě nejsou totiž vidět.

Nevím netrpíš nějakou depresí nad tím, že jseš obézní? Také třeba Bachor, nebo snad sádelnaté individuum. Běž se léčit, anebo už to nehul.

Sly 12.11.2009 19:19

Ja jsem tyto slova nikdy neslysel od zadneho politika

ani v mediich, pokud nepocitam soukrome blogy a diskuse. Tam take ctu predevsim o modrych strakach, odeesesacich, tunelarich, zlodejich, lharich a podvodnicich (jen tech modrych, ta plejada oranzovych nebo apolitickych se do kramu nehodi), Tupolankovi a jeho penisu, Pruzinskem (to pouzivaji zejmena antisionisticky ladeni soudruzi a pratele, takovym byl napr. soudruh, pozdeji pritel Grulich).

Vrcholem je slovo modrobolsevik, to uzivaji vetsinou pisatele, jejichz nazory se temer kryji s nazory KSCM. Chteji tim asi zastrit neprijemny fakt, ze ve spickach pravicovych stran je minimum byvalych komunistu, kdezto ve spickach CSSD je jich 40 % a programove se CSSD temer nelisi od totalitni KSCM.

Šoumen 13.11.2009 12:35

Re: Ja jsem tyto slova nikdy neslysel od zadneho politika

To si opravdu myslíte že v ODS je méně komunistů, jak 40%, to jste ale naiva. Oni tenkrát věděli a zařídili se podle toho. Vždyť ten sameťák byl v režii STB, KGB a komunistů. Vždyť kvůli tomu vytvořili prognosťák. Hlavně chtěli sami se dostat k moci a odstranit ty různé Jakeše a Štrougaly, a zajistit svým potomkům dobrý život za nakradené peníze, viz třeba mladý Adamec apod.

dhimmi 12.11.2009 20:17

Re: Otázka není proč ČSSD nemá velký náskok,ale

Hochu nešťastná,opravdu si myslíš,že každý komu se hnusí Prase bradavičnaté a jeho věrný druh Falmer,musí být modrý papaláš trpící depresí a ještě k tomu obézní ?;-D

Šoumen 13.11.2009 12:36

Re: Otázka není proč ČSSD nemá velký náskok,ale

Nejsem hoch nešťastná. Nemusím ho taky, ale nevím proč se o něm vyjadřovat takhle, vždyť diskutovat se dá i slušně.

PROKOP BUBEN 12.11.2009 15:27

NO ANO

Přitáhnout do svých řad mladé a přemýšlivé chtějí zřejmě všechny již zavedené partaje.....Zelení se jevili, jako ti, kterým se to podaří.....Myslím si, že jakmile se hned dali mezi vládnoucí, bylo zaděláno na průšvih....Socialisté jsou stranou s bohatou tradicí a myslím, že jejich údělem je býti stálicí bytˇ pulsující.....Horší je to s pseudopravicovou ODS. zvláště když se nedokáže zařadit ani v parlamentu EU.....

fanfán 12.11.2009 21:04

Re: NO ANO

člověče, přitáhnout mladé se vcelku vždycky nějak podaří libovolné partaji. Přitáhnout ale ty přemýšlivé, to je ten vořech. Obecnou a obecně velmi nepříjemnou otázkou za všech režimů a vlád zůstává, kdo z těch papalášů o ty mladé a přemýšlivé vlastně stojí.

oh 12.11.2009 22:26

Re: NO ANO

Prakticky každý. A doufají, že se jim je podaří převychovat na mladé, nadšené a nemyslící. Naštěstí se jim  to moc nedaří.

gerontusinza 12.11.2009 15:20

PANE MOSZi já mám opačný problém......

já mám pravicové smýšlení s výraznými prvky sociálního cítění. Ovšem po tom co předvedl a předvádí  pan Topolánek od Kubiceho zprávy jsou  pro mě pravicoví zloději   zcela nevolitelní..... a to se skutečně dost ovládám..... Takže můj hlas pan Paroubek dostane i když jsem s ním taky nespokojen....... hezký den;-)

brabus 12.11.2009 15:47

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

včem Kubice lhal? Zgarba, Gross, Péta, Doležal, Srba, Krauss............ atd. To není prorůstání organizovaného zločinu do politiky?8-o Začínám Vás milovat za Vaší naivitu;-)

Sly 12.11.2009 16:10

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Zprava obsahovala i hypotezy a domnenky, poznatky z odposlechu atd. Proto taky Paroubek jen hystericky jecel, ze neni zadny pedofil a na jachte pritele Duricka nebyl. Jen poznamenam, ze mit sex se 16letou neni pedofilie ani nic nezakonneho a nemanzelske avantyry politiku jsou u nas vseobecne tolerovany, pak mu tato nepravdiva informace nemohla ublizit.

Nic jineho vyvratit nemohl.

Ivan 12.11.2009 18:53

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Z uvedenýchJedině Srba byl odsouzen. U ostatních se jedná o pomluvy.  Seznam za ODS by byl mnohem, mnohem delší.

Pepek 12.11.2009 16:14

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Pravičák, který volí Paroubka? Jaký prášky na to berete?

Šoumen 12.11.2009 18:01

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Znám pravičáky, kteří říkají : Budu volit ODS se skřípěním zubů, protože nic jiného není možné. Je to omluva sám před sebou. Protože volit lháře a ignoranty si musí před sebou samým obhájit. Oni totiž jsou i jiné možnosti. Tím ovšem nemyslím proradného Kalouska a jeho ODSb - TOP09.

A k článku? Proč ČSSD nevítězí nad ODS výrazněji? Protože zpracovávají průzkumy například v Praze, před Komerční bankou. Ale Česko není jenom Praha a tam se to pak ve volbách ukáže.

Sly 12.11.2009 19:05

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Ignorant je ten, kdo voli stranu, ktere nevadi navrat komunistu k moci.

Ignorant je clovek, ktery pres realnou hrozbu krachu statnich financi chce dotovat milionarum nova auta a zachranovat zisky nemeckych akcionaru automobilek. Clovek, ktery tvrdi, ze to pomuze ceskemu prumyslu je bud ignorant nebo lhar.

Šoumen 13.11.2009 12:44

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Ignorant je i ten, jež pro dobro své, dělá vše pro lobisty a svůj vlastní prospěch a lidé v tomhle státě ho moc nezajímají. Hlavně že se on a jeho klika věrných budou mít dobře. Protože už zase cítí, že se k moci dost dlouho nedostanou. Víte pane ona ta ČSSD a i ODS jsou strany úplně stejné. Ale teď se nám dokonce nabízí profláknutí politici TOP 09, jako jejich nástupci.

Kotěhýl 12.11.2009 17:24

Re: PANE MOSZi já mám opačný problém......

Že ty jelito nedržíš raději čumák. Pravicové smýšlení s výraznými prvky sociálního smýšlení. To co dělá Paroubek se svou eskadrou je svinstvo. Těm jde pouze o hlasy ve volbách. Jinak na lidi se*ou! Čiší z tebe stejný rudoch jako ze všech socanů!