16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pete 26.6.2007 11:43

Paní Bobošíková

by ráda vstoupila do kterékoli strany, kde by měla naději na zisk poslaneckého křesla... 

Ivan 25.6.2007 15:36

To je jeden z mála "normálních" příspěvků.

Podle pravidel propagandy je třeba i na Neviditelném psu uveřejnit občas článek, který obsahuje pravdivou analýzu. ODS je stranou bezcharakterních darebáků.

clay 25.6.2007 0:05

Program Bobošíkové

je komentování ODS?;-D;-D;-D;-D

X. 25.6.2007 0:01

Djoooo Bobošíková,

Na její názory vcelku kašlu, blafe jako každá ženská. Ale dostat takhle temperamentní babu do postele, to by bylo rodeo!

Lucie 25.6.2007 17:20

Re: Djoooo Bobošíková,

Přemýšlíš mozkem nebo něčím jiným?

IS 24.6.2007 23:54

Bobošková presidentkou a tečka !

Bobošíková je jedinou osobností v ČR, která je schopna se  bez rozpaků utkat s Klausem i na TV scéně . Vlastně mi připadalo, že se Klaus vyhýbal  s diskutovat v jejich pořadech. Příznam se ale, že v tom může být značný podíl ženské solidarity. 

Vodák 24.6.2007 18:56

vstup

Paní Bobošíková, není tak jisté, že by ODS o Vaše členství stála. Myslím, že by to zrovna nebylo pro tuto stranu nejšťastnější.

Herakleitos 24.6.2007 20:57

Re: vstup

Hňupů je tam dost o čemž nás denně přesvědčují, tak proč ne!

vládík 24.6.2007 16:11

Poní EU poslankyně

Jak vy prosazujete program strany, za kterou jste byla zvolena (byl-li jaký)? Cíle (byly-li jaké) umíte prosadit bez kompromisů (pokud je vůbec prosazujete)? Jinými slovy: u vás úvahy o "znečitelnění" politiky jakékoliv strany opravdu sedí.

breburda 24.6.2007 17:31

Re: Poní EU poslankyně

souhlasR^

Pavel 24.6.2007 15:28

Naše malá Bobo

sem bude psát pořád, a to, co si většina lidí o ní myslí, je jí fuk . Nebo se jí  dokonce líbí jak jí lidé nadávají, kdo ví?  I když je její inspirace převážně pohnojena hlavně jejím narcissismem a krátkou pamětí, je přesto pozoruhodné, jak ještě navíc podceňuje inteligenci lidí. 

IS 24.6.2007 23:55

Re: Bobo píše do Metra, zde využívají jejího laskavého svolení k otištění článku.

Haf 24.6.2007 15:23

Láska a peníze ?

Ke komu ? K vlasti ? Ke "své" straně ? K EU ?

No přece k penězům !

Hobbo 24.6.2007 11:24

Bobosikova

Kdo dosazuje do EP takovy MAGORY jako je BOBOSIKOVA,a kdo je odtamtad odvolava?>-!

SuP 24.6.2007 14:53

Re: Bobosikova

Jednak ten, kdo NECHODÍ volit, jednak ten, kdo volí z klobouku bez vlastního názoru. Mně tam ještě víc vadí komunista, i když vzdělanej. jen to podporuje jejich všeobecnou drzost.

Ccecil 24.6.2007 7:30

Nikoliv podle činů paní Bobošíková, to přísloví zní jinak a je k tomu důvod...

Strom po ovoci poznáš. A váš strom nese proklatě trpké ovoce, seč kvetl krásně a mnohé pošetilce nalákal. Tedy, je jedno co kdo delkaruje a jak mlží a jak krásně mluví, ale je opravdu důležité, jaký je výsledek zapříčiněný jeho činy. Co se tak trochu ohlédnout za sebe?

IS 24.6.2007 8:16

Re: A jaké je to ovoce čéče, svěř se přece?

JAP 24.6.2007 6:19

NEJAK MI NESEDI TEN LEV

Schwarzenberg Rakusakum jenom rekl, ze se chovaji jako spolek pubertaku a ze si nic nevytrucuji. To je tak daleko od lviho revu jako je ten vypelichany knirek daleko od lvi hrivy. Jinak ale knizeti fandim, a u tech zelenych vypada trochu hloupe, to je pravda, myslim, ze by byl dobrym kandidatem na prezident CR. Zahranicni diskuzi o Temelinu nemela vlada vubec zacinat. Jaderne elektrarny jsou v EU legalni, nektere clenske zeme s nimi pokryvaji vice jak polovinu produkce elektriny. A pokud je Temelin certefikovan k provozu podle mezinarodnich norem a dodrzuje predpisy , zavaznost a castost provoznich poruch elektrarny neprekracuje stanovene limity, neni o cem mluvit. Temelin je legalni, naopak je nelegalni uzavirani hranic, a vlada CR mela uz davno vycislit tim vznikle skody a podat na Rakousko zalobu .

To je tak daleko od lviho revu jako je ten vypelichany knirek daleko od lvi hrivy. Jinak ale knizeti fandim, a u tech zelenych vypada trochu hloupe, to je pravda, myslim, ze by byl dobrym kandidatem na prezident CR. Zahranicni diskuzi o Temelinu nemela vlada vubec zacinat. Jaderne elektrarny jsou v EU legalni, nektere clenske zeme s nimi pokryvaji vice jak polovinu produkce elektriny. A pokud je Temelin certefikovan k provozu podle mezinarodnich norem a dodrzuje predpisy , zavaznost a castost provoznich poruch elektrarny neprekracuje stanovene limity, neni o cem mluvit. Temelin je legalni, naopak je nelegalni uzavirani hranic, a vlada CR mela uz davno vycislit tim vznikle skody a podat na Rakousko zalobu . Vlada CR , namisto prozirani penez z odprodeje CEZ by mela tyto penize venovat na dobudovani Temelina jak byl planovan, tedy postavit i tu druhou polovinu, samozrejme projekt zmodernizovat a pouzit moderni zapadni technologie. Nova vyrobena elektrina prijde vhod. V EU , zvlaste v potrhlem Nemecku budou mit brzy nedostatek , zrovna kdyz se druha faze Temelina dokonci.

JAP 24.6.2007 6:21

Re: NEJAK MI NESEDI TEN LEV

dokonci. Levna elektrina take financne pomuze obcanum CR, mohou se vyradit nejhorsi uhelne elektrarny, spotreba CR poroste take zavadenim elektrickych vozidel, ceskym firmam pomuze levnejsi energie v mezinarodni konkurenci a take prilaka vice investic. Dobudovani Temelina je pro CR vyhra na vsechny strany a jestlize se to nelibi nejakym zelenym blaznum v Rakousku , a i v CR, tak to jenom ukazuje jak jsou vykradeni, protoze nuklearni energie zivotnimu prostredi pomaha a nuklearniho paliva je ve svete dostatek na nekolik set let a nachazi se v rozumnych zemich, hlavne Kanada, Australie, je take v Africe, Rusku, i v CR.

A pokud chteji Rakusaci titulovat ceskeho ministra zahranici , "atomovy knize", potom je mohou obcane CR zacit titulovat, "banda dosud nepotrestanych nacistu", a CR muze navrhnout v EU nejakou dodatecnou denacifikaci v Rakousku, Polaci se urcite pridaji a bude nejaka psina. Nebo jeste lepe, jim zabrat nejake uzemi. To by byla vubec nejvetsi legrace, deoslo by jim jak jsou smesni, oni uz se se svoji neutralitou 50 let schovavaji pod sukne Ameriky, neplati skoro zadnou armadu, nejsou v NATO, nepomahaji ve valce proti terorizmu, nepomahaji ani pri operacich OSN, ale pri tom nadavaji na Ameriku a podrazeji ji pri kazde prilezitosti. Co by ti kreteni delali, kdyby Cesi rekli, ze chteji nazpet Moravske pole, omluvu za zneucteni tela mrtveho ceskeho krale Premysla po bitve na Moravskem Poli v 1278 a take ze chceme 1/3 Vidne, je tam 1/3 ceskych jmen a take by Rakusaci meli dodatecne , jako soucast lll. rise zaplatit nejake valecne skody. To by urcite byla zabava a pohoda potom to jejich pisteni poslouchat. Ceska strana by mela na druhe strane zrusit Benesovy dekrety, protoze to byla jasna oportunisticka zlodejna a je to ostuda dodnes se k tomu hlasit a obhajovat to. Meli jsme zavirat nacisty, ale ne krast babickam porcelan z kredencu a vyhanet je z domovu.

IS 24.6.2007 8:26

Re: Re: Odsun nebyl vyhánění, ale spojování rodin.

Rad 24.6.2007 9:54

Re: Re: NEJAK MI NESEDI TEN LEV

Ta představa mě velmi potěšila. Děkuji!

jerry 23.6.2007 23:39

Podle činů poznáte je

jak krásně to platí na Politiku 21.;-D

Nero 23.6.2007 20:29

Každý má dělat to co umí.

A pí Bobošíková umí.Tak ať to dělá  a nedělá političku.Národu to prospěje,,její kapsa ale zchudne.

Ladislav N. 23.6.2007 20:47

Re: Každý má dělat to co umí.

Umí vytáhnout z blbců peníze... To jo. Já ji nevolil. ;-)

KL 23.6.2007 20:10

Bobosikova byla vzdy proti vstupu do EU

potom se do EU parlamentu nacpala (je to lukrativnejsi jak v mediich) a dnes jako poslankyne udelala asistentem manzela. Kdo tyhle vychcance voli,  to musi byt ale svoloc!!! I ta jeji analyza  zde je dost stupidni...

IS 23.6.2007 22:08

Re: Lepší za asistenta manžel než domácí hafík.

No... 23.6.2007 19:02

Budou volby do EU,že? Jaký je mandát ODS a možnosti?

Dělá, co může. Že nemůže víc = kopnu do kotníku a jsem viditelná a zase budu mít plat posrance EU parlamentu. Pardon, poslance.

IS 23.6.2007 22:06

Re: No, závist, závist a zase jen závist

No... 24.6.2007 9:48

Žádná závist.Její "pracovní úspěchy" verzus plat...

Mít tytéž výsledky doma, tak ji vyhodí. Tam se udrží, protože jsou na tom ostatní podobně a s "pílí nepřímo úměrnou platu" . Klidně ať si bere své peníze, ale ať proboha pro ČR něco dělá !!!!

AeroKarel 23.6.2007 23:52

Re: Budou volby do EU,že? Jaký je mandát ODS a možnosti?

Do boha, proč do toho pletete ODS?