25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bořek 29.2.2008 7:49

Re: Re: dle odborníků na práva,

Souhlasím,pravopis nic moc,ale jinak má pravdu.

Stanislav 29.2.2008 7:47

Příklad Kosova

Pandořina skříňka se otevřela a příklad Kosova bude mít tragické následky a to nejen pro Evropu. Kromě často zmiňovaných Maďarů v okolních státech a třeba Turků v Bulharsko se tento problém začne dotýkat i dalších zemí. Ona i ta Francie, která tak radostně uznala Kosovo má kromě Korsiky další menšiny, ze kterých ji bude bolet hlava, jako jsou Baskové (Gaskoňci) a Bretonci. A nějak se zapomíná na velké ruské menšiny v pobaltských státech, které někde dosahují až 40% obyvatelstva (Lotyšsko, Estonsko ?). A stále se zapomíná na Kurdy, kteří podle mého názoru mají největší a podstatně legálnější právo na samostatnost než Kosovo, protože to nejsou žádní přistěhovalci ani území neobsadili pomocí etnických čistek, ale žijí v této oblasti déle jak 2000 let..  A jaká síla může nyní zabránit vzniku legální Turecké republiky na Kypru ? A jistě znovu oživnou následky 2. světové války, tedy v našem případě vystěhování německé menšiny. Uvědomují si různí ti Urbanové, co svými články podporují. Jsem moc zvědavý, co budou psát ode dneška za rok a jaký chaos z toho všeho vznikne. Zcela nepochopitelná role je v tomto příběhu role Madeline Albrightové, s určitou nadsázkou lze říci, že samostatné Kosovo je něco jako její dítě. Copak se USA dostatečně nepoučily z 11. září ?

slabý mozek 29.2.2008 7:24

Re: Co byla tragédie,? Když Slovensko . . .

cha cha cha ... českou výzbrojí ... ? vyrobenou čsl. Němci v Sudetských továrnách ...

Pašku vožralej dejte si aspirin

emil 29.2.2008 7:22

Tohle mě fakt dostalo

Jak se dá všechno krásně upravovat podle potřeby. Údajně větší skupina lidí jsou eurooptimisté, souhlasí se vším, co přijde z Bruselu. Menší skupina jsou euroskeptici, kteří necjtějí být zákony a rozhodnutímu závislí na Bruselu. Podle EU optimistů, máme přijímat vše v souladu s EU (tedy s většinou). A to je případ Kosova. Autorovi se hocí euroskepticisms, nemáme přebírat rozhodnutí EU většiny. U6 si dokážu představit článek stejného autora, který bude peskovat prezidenta, který nechce, aby Brusel měl v rukou veškerá státní rozhodování. Článek je ukázkou toho, jak se dá se vším podle momentální situace dobře mediálně manipilovat.

Jan Svoboda 29.2.2008 7:16

Bém je špatný příklad

není totiž ve vládě. Horší je, že v bledě zeleném totéž již dříve řekl ministr zahraničí. Nejen ČR, ale asi celý svět se zbláznil. Celé dění kolem Balkánu je jedna velká magořina na téma - jen se perte, my to zaplatíme.

joe 29.2.2008 7:13

Re: dle odborníků na práva,

Já myslím, že vůbec největší odborník jste vy. Zvláště na pravopis, mezinárodní právo je vedle toho jen epizoda.  

No.... 29.2.2008 6:46

Slovensko, to bylo něco jiného,že ?

To se jenom nechalo vyživovat a postavit si od čehůnů  infrastrukturu a TEPRVE PAK  se demonstrativně uraženě trhlo. Nebylo už z čeho dotovat jeho ekonomiku a když čehůni neplatili a nedotovali, tak pá, pá.....ani nepoděkovali! To je asi normální. Tak proč se rozčilujete nad Kosovem ???

Alfons 29.2.2008 4:27

Islamizace EU?

Co má kdo proti Islámu? Nehoufují se zde už po ránu křížáci? 8-o

Sowfiw 29.2.2008 2:12

dle odborníků na práva,

Tys me rozesmal.  Odbornici na pravo uznali Mnichov a jeste jini odbornici vstup Rusaku. Prasak Klitler to zacal, hloupej Jirka pokracuje a machometaska opice to dokonci.  A nejakyho toho vodbornika na pravo si vzdy najdou. Mozna by mohli pozadat treba Vitu Zvanovce z Mimone. ;-D A zdejsi makovci budou tleskat.

J.G. Pašek 29.2.2008 2:02

Co byla tragédie,? Když Slovensko . . .

vyhlásilo 14 března 1939 nezávislost, a z vděčnosti tatíčkovi Hitlerovi, že Slováky osvobodil od zlých Čechů,  darovali Hitlerovi 2 divize Slováků-vojsko vyzbrojené českou výzbrojí, kterou zkonfiskovali . . . . to aby mohli vtrhnout  bok po boku s Wermachtem do Polska vraždit, porazit a okupovat  Polsko . . . 

Joe 29.2.2008 1:30

Re: Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Nato spise na novy konflikt zadelalao ty chytraku ;-)

Esmerald 29.2.2008 1:06

Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Člověče, běžte už raději na tu pastvu. Bylo by asi obtížné s Vámi argumentovat o prvním chyceném diktátorovi Miloševičovi, který rozpoutal tohle peklo na Balkáně více méně k 600letému výročí výprasku. Přepočítal se. Prohrál. Co se stává se sporným územím poraženého ? Bere vítěz ! Brali i jiní ale jemu mohou děkovat Srbové jak dopadli.

NATO konflikt alespoň ukončilo, tam kde NIKDO JINÝ toho schopen nebyl, zaplaťbuuuuh ani přátelé z Ruska, kteří by přivedli problem až ke světové válce.  

Honza42 29.2.2008 0:57

Re: Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Já se taky asi osamostatním. Už si kolem baráku kolíkuji své království. Sousedovi to nevadí (na rozdíl od Kosova), tak už jen ukecat američany a ostatní se přidají.

Esmerald 29.2.2008 0:45

Uvědomujete si Vy, autore,.......

....že, dle odborníků na práva, odtržení Kosova NENÍ protiprávní ? Nemusí se to mnoha lidem líbit, tak jako se to nelíbí mně osobně, že vzniká na Balkáně další muslimský stát, ale to je asi tak všechno, co byste k tomu měl říci. To ale vůbec neznamená, že jsem ochoten připustit lživou proklamaci za pravdu a pak na této "pravdě" postavit hráz. Místo těchto nesmyslných nářků bychom měli řešit ten HLAVNÍ problem, jak zastavit islamizaci ČLENŮ EU . Máte - li nějaké řešení tohoto problemu, sem sním a to dříve než se k smrti udebatujeme o nepravdách. 

Mard 29.2.2008 0:37

Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Stanou se takové tragédie, jako například že se osamostatní oblasti jižního Slovenska, osamostatní se část Španělska obývaná Basky, osamostatní se Severní Osetie, případně se osamostatní ještě nějaké území. To musí být tragédie pro diktátory, když zjistí že si nemůžou držet násilím nějaké území. Plakat budou nejspíš a vy asi taky pane autore! Pokud ne, tak by jste mohl zaplakat aspoň nad sebou.

Pasáček koz ve Vermontu 29.2.2008 0:32

Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Uznání nezávislosti Kosova znamená legalizaci ozbrojené loupeže srbského území provedenou demokratickými státy NATO ve prospěch albánských teroristů. Účel agrese byl splněn, USA má ted´ v Kosovu vojenskou základnu camp Bondsteel.

Agrese proti Jugoslávii byla podporována největším českým humanistou Václavem Havlem.

Agresí proti Jugoslávii NATO potvrdilo hnusné komunistické lži, že to není obranná, ale útočná organizace.