25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J.G. Pašek 29.2.2008 18:02

Re: Re: Co byla tragédie,? Když Slovensko . . .

Za 1. Republiky, kterépak zbrojovky byly na Slovensku?  . . . i když 1918-1939 to byla ČSR = Československo  . . . .

Esmerald 29.2.2008 0:45

Uvědomujete si Vy, autore,.......

....že, dle odborníků na práva, odtržení Kosova NENÍ protiprávní ? Nemusí se to mnoha lidem líbit, tak jako se to nelíbí mně osobně, že vzniká na Balkáně další muslimský stát, ale to je asi tak všechno, co byste k tomu měl říci. To ale vůbec neznamená, že jsem ochoten připustit lživou proklamaci za pravdu a pak na této "pravdě" postavit hráz. Místo těchto nesmyslných nářků bychom měli řešit ten HLAVNÍ problem, jak zastavit islamizaci ČLENŮ EU . Máte - li nějaké řešení tohoto problemu, sem sním a to dříve než se k smrti udebatujeme o nepravdách. 

Sowfiw 29.2.2008 2:12

dle odborníků na práva,

Tys me rozesmal.  Odbornici na pravo uznali Mnichov a jeste jini odbornici vstup Rusaku. Prasak Klitler to zacal, hloupej Jirka pokracuje a machometaska opice to dokonci.  A nejakyho toho vodbornika na pravo si vzdy najdou. Mozna by mohli pozadat treba Vitu Zvanovce z Mimone. ;-D A zdejsi makovci budou tleskat.

joe 29.2.2008 7:13

Re: dle odborníků na práva,

Já myslím, že vůbec největší odborník jste vy. Zvláště na pravopis, mezinárodní právo je vedle toho jen epizoda.  

Bořek 29.2.2008 7:49

Re: Re: dle odborníků na práva,

Souhlasím,pravopis nic moc,ale jinak má pravdu.

milan 29.2.2008 9:56

Re: Uvědomujete si Vy, autore,.......

ISLAMISACI CLENU UNIE NENI POTREBA ZABRANIT ,ALE JE ZAPOTREBI DOMINOVIM EFEKTEM UNII ROZLOZIT A ZNICIT...PAK SE OPET KAZDY STAT ZACNE SPOLEHAT SAM NA SEBE-EU JE KIBUC NA VYSSI UROVNI,NEBO MOZNA JESTE SPISE KOLCHOZ ,KAM TO POVEDE TO UZ ZNAME....

Kurt 29.2.2008 14:38

Re: Uvědomujete si Vy, autore,.......

Řešení je jednoduché, ne však pseudo demokratické, ale podle Stalina a Hitlera jedině možné: Poslat muslimy na trvalý pobyt do Mekky dříve, než oni nás pošlou do nové Osvětimi na náboženskou převýchovu ! VV

Mard 29.2.2008 0:37

Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Stanou se takové tragédie, jako například že se osamostatní oblasti jižního Slovenska, osamostatní se část Španělska obývaná Basky, osamostatní se Severní Osetie, případně se osamostatní ještě nějaké území. To musí být tragédie pro diktátory, když zjistí že si nemůžou držet násilím nějaké území. Plakat budou nejspíš a vy asi taky pane autore! Pokud ne, tak by jste mohl zaplakat aspoň nad sebou.

Honza42 29.2.2008 0:57

Re: Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Já se taky asi osamostatním. Už si kolem baráku kolíkuji své království. Sousedovi to nevadí (na rozdíl od Kosova), tak už jen ukecat američany a ostatní se přidají.

Kolombo 29.2.2008 9:21

Re: Re: Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Co by se stalo za neštěstí, kdybyste se, Honzo42, osamostatnil? mně by to absolutně nevadilo. Komu by to vadilo, nechť se ozve a vysvětlí, proč. Já po vás nic nechci, takže vaši samostatnost vítám. Pokud bych vaší nesamostatnosti využíval k tomu, že bych vás nutil mi platit, pak by se mi asi vaše samostatnost nezamlouvala. Samostatnost druhému nepřeje jen zloděj a vyděrač!

vita 29.2.2008 9:24

Re: Panáčku na nebíčku, stane se veliké neštěstí.

Osamostatní se JIŽNÍ Osetie - a nejspíš se brryskně připojí k Severní a skrze tu k Rusku. Už o tom proběhlo referendum.

Osamostatní se Abcházie - a připojí se k Rusku. Tedy požádá o připojení k Rusku dle článku 65 odst. 2 Ústavy RF. Už o tom proběhlo referendum.

Ale souhlasím - žádná tragédie to nebude. A nás se vlastně nijak zvlášť nebude týkat.

Pasáček koz ve Vermontu 29.2.2008 0:32

Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Uznání nezávislosti Kosova znamená legalizaci ozbrojené loupeže srbského území provedenou demokratickými státy NATO ve prospěch albánských teroristů. Účel agrese byl splněn, USA má ted´ v Kosovu vojenskou základnu camp Bondsteel.

Agrese proti Jugoslávii byla podporována největším českým humanistou Václavem Havlem.

Agresí proti Jugoslávii NATO potvrdilo hnusné komunistické lži, že to není obranná, ale útočná organizace.

Esmerald 29.2.2008 1:06

Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Člověče, běžte už raději na tu pastvu. Bylo by asi obtížné s Vámi argumentovat o prvním chyceném diktátorovi Miloševičovi, který rozpoutal tohle peklo na Balkáně více méně k 600letému výročí výprasku. Přepočítal se. Prohrál. Co se stává se sporným územím poraženého ? Bere vítěz ! Brali i jiní ale jemu mohou děkovat Srbové jak dopadli.

NATO konflikt alespoň ukončilo, tam kde NIKDO JINÝ toho schopen nebyl, zaplaťbuuuuh ani přátelé z Ruska, kteří by přivedli problem až ke světové válce.  

Joe 29.2.2008 1:30

Re: Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

Nato spise na novy konflikt zadelalao ty chytraku ;-)

fox 29.2.2008 8:59

Re: Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

R^

vita 29.2.2008 12:13

Re: Re: Nový mnichovský diktát nařízený demokratickými státy

S člověkem, který ještě skoro 10 let poté věří válečné propagandě, tisíckrát zpochybněné a stokrát vyvrácené, je opravdu těžko diskutovat.

Bečte si dál to svoje "štyry nohy dobrý, dvě nohy špatný", nebo "Miloševič špatný, všichni ostatní dobrý" - stejně se na nic jiného nevzmůžete. Co s vámi? Nechat plácat blbostě...