23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kolombo 12.11.2008 10:31

Ten klimatický

balíček je opravdu ptákovina par excellence. Už se těším na dobu, kdy v Evropě nebude jiný průmysl než ten chránící "životní prostředí", větrníky, solární panely, čističky, biologické zemědělství... s představou, že všechno ostatní budeme odebírat z Číny. my budeme zelenou vzdělanostní společností "služeb", nejspíš se budeme živit tím, že si budeme navzájem drbat záda a předčítat si Viewegha. Jen bychom neměli zapomínat, že ekologicky dokonalou společnost jsme tu už měli - například před tisíci lety. I s tím ekologickým zemědělstvím a "čistými" technologiemi /bez solárních článků/. Tehdy to v Evropě uživilo celých padesát milionů lidí...

Historik 12.11.2008 10:27

"Král je nahý"

To co napsala Bobošíková vidí každý ale protože se ta zelená pakáž dostala za pomoci "veřejnoprávních" medií a Pravdy a Lásky do parlamentu, politici o tom mlčí. Parubek si určitě myslí "co kdybych ty zelené potřeboval" a s Topolánkem je to jasné.

arnal 12.11.2008 10:24

hm

Kdyby Bobošíková napsala, že je v noci tma, půjdu si to zkontrolovat.

emil 12.11.2008 10:06

Re: Bravo

I když píšete velká V ve slovech Váš a Vy (přečtěte si Pravidla českého pravopisu, kdy se to používá), jste asi primitiv.

Hudec 12.11.2008 10:05

Poplašná zpráva

Příspěvek paní Bobošíkové by se dal nejpřesněji nazvat jako šíření poplašné zprávy.  Ale schopnost fabulace má. Možná, kdyby se dala na psaní katastrofických románů...

glos 12.11.2008 9:56

Re: Ve stopách Železného

Ad a) dokažte to. Ad b) podejte trestní oznámení. Mimochodem, byli v tom jiné rybky, nějaký VK a další.

glos 12.11.2008 9:54

Re: Oh, síla přímo předvolební

Pro mě prosím, ty nepravdy. Uřčitě Vám to neudělá nic, a já budu pro jednou zase chytřejší? Nebo jenom takové plácnutí?

Stredocech 12.11.2008 9:53

Paní Bobošíková má 100% pravdu, jen by se měla snažit v europarlamentu

On něco dělá mohla by více.

glos 12.11.2008 9:52

Re: Bravo

Hádám, že Váš výrok se hodí spíše na Vás, než na předřečnici.

glos 12.11.2008 9:51

Re: paní Bobošíková

A? Něco k článku?

Historik 12.11.2008 9:49

Re: Ve stopách Železného

R^R^R^

Nebyli sami, ještě více se v tom angažovala Pravda a Láska.

Čtenář 12.11.2008 9:48

PO

Bobošíkové červené do pekel..........

Alešák 12.11.2008 9:23

Čím hůře,

tím lépe, či co si z toho textu mám vydedukovat???

Pešek 12.11.2008 9:20

Zelený Topolánek?

 Bohužel, máme v politice i takové lidičky, jako jste vy, paní Bobošíková, kteří mělní počty hlasů ve volbách a dávají je právě těm pidistranám nebo pidikandidátkám na prezidenta a těch pár poslanečků potom může vydírat. Až  budou v parlamentu maximálně dvě nebo tři strany nebo jiný volební zákon, který umožní vítězi jednobarevnou vládu a realizaci jeho volebního programu bez zbytečných kompromisů, budete spokojená. Vítěz bude moci dělat to, co slíbil a pokud to nebude dobře, půjde na jeho místo konkurence. Zatím tu holt budeme mít kočkopsy a každý program bude v mantinelech možného a vítěz rukojmím tu zelených, tu lidovců nebo podobných podivínů. Vždyť vy jste taky v zaslepení vlastní důležitostí kopala do kotníku Švejnara a pomohla jenom Klausovi. Sobě doufám do politického hrobu.

promirul 12.11.2008 9:14

Re: Bravo

DIANO z vás hovoří  bolševická strana,držte všichni hubu,jenom já mám pravdu a v ruce právo (skutečné i Rudé).

promirul 12.11.2008 9:11

po modrozelené k bídě.

Po modrozelené k bídě a s paní Bobošíkovou nejspíš do žumpy.Zapomněla ale na někoho,kdo se nebál a svůj názor projevil na  pravém místě,zatím co ona sedí tam,kde by mohla nejvíc zapůsobit,ovlivnit, ale  nedělá nic,jenom intrikuje. 

yt 12.11.2008 9:08

Re: Oh, síla přímo předvolební

Kandidátka komoušů nikdy neměla úroveň.

yt 12.11.2008 9:07

Re: Bravo

Ve svém rozhořčení jste zapomněla na oranžové a hlavně rudé fanatiky. Nebo ti nejsou?

stanley 12.11.2008 9:02

BOBO

Nelíbí se mi vulgarita, ale při čtení článku téhle ženy mě napadají jenom nehezká slova. Ta by mohla dělat Hitlerovi pobočníka, nebo Stalinovi, nebo Filipovi, nebo...

Kur.., s třešničkami v uších bude něco pindat.

Diana 12.11.2008 8:54

Bravo

Souhlasím s paní Bobošíkovou, její články mívají hlavu a patu na rozdíl od modrých, zelených či černých fanatiků. A že je Topolánek loutkou v rukou pidistran, to ví a vidí každý. Jakým právem nám strana, která by se vešla do výtahu, určuje energetickou politiku? Kdyby ji premiér poslal do háje a vysmál se jejím nehorázným požadavkům - však zelení by z vlády neodešli, chvilku by si vylévali srdíčka v médiích, jak jsou nepochopení a pod.  a pak by zase blahem rochtali v korýtku. Pokud vím, Bursík vyhrožoval odchodem z vlády asi osmkrát - národ už z toho měl estrádu. Ukazuje se čím dál víc, že vláda slepená díky neomluvitelným ústupkům vyděračů a držena u moci za pomoci dvou Jidášů, je vláda k  ničemu. Bohužel to jako vždycky odnese obyčejný občan, který musí platit, platit a platit 

novaz 12.11.2008 8:48

Bobo blije blitky

Už dávno profláklá Bobo svou touhou být stále u koryta vrčí a vrší své nesmysly hlava nehlava. Tvor, který přispěchal z Bruselu na zavolání komunistů a bez špetky studu kandidoval za rudochy na presidentský úřad, takový tvor nemá nejmenší morální právo nálepkovat a kádrovat jiné. Rakouský film o havárii JE Dukovany nemůže v ničem ublížit, ani neublížil naší zemi. Jenom malí populisté ohřívají si svou osobní polívčičku na podobných nicotnostech v naději, že tak osloví pár hlupáků. Svoboda projevu je víc, než zakyslá česká předpo-ranost, kterou nám zde Bobo, postižená nemocí šílených krav předvádí.

Brodes 12.11.2008 8:41

Kdože ?

  Bobošíková ? Ježížmariááááááááááá !

Cricket 12.11.2008 8:38

Oh, síla přímo předvolební

Je to pod Vaši úroveň paní Bobošíková (nebo snad už ne?), používat takovouto směs pravd a nepravd, dojmů a populismu, reality a nereálnosti, když víte, jak to v politice chodí. Já jsem nenarazil na jediný evropský výsledek vaší práce v EP a nesepisuji o tom články, věda, že to tak v EP chodí, že sama tam nic nezmůžete a jste tam tudíž mírně řečeno zbytečná. Je ale před eurovolbami a tak vás tak trochu chápu. 

JJ 12.11.2008 8:25

normalni prodejna k..

ted zrovna komunistka. Jenom,a by to koryto bylo.

A je to 12.11.2008 8:12

K článku

Naprostý souhlas s BOBO.R^ Zelení nás zničí, ceny za energie a teplo se dotknou všech-nedostavěný Temelín,snížené limity těžby uhlí k tomu klimatický balíček EU,nařízení -čistička OV do každé vsi= zdražení vodného a stočného. Co se týče rakušáků jsou to prasata.Stálo by to za vyhlášení energetického embarga na rakousko.Ani  Watt  z Čech! 

Butu 12.11.2008 8:08

Soudružka

už dočista zblbla:-P

Milan 12.11.2008 7:55

Někdo přede mnou tady píše o myšlence článku.

To by mne tedy zajímalo jakou myšlenku v tomhle komunistickém blábolu našel. Snad jen že jste se definitivně zbláznila. Ten oslí můstek z vysílání ORF na Topolánka no to je úžasné. A ty vývody. A jak jste tu věc řešila osobně Vy ? Nejste náhodou v tom rvhpeuro parlamentu ? Tedy nade vším ? Jak jste přispěla Vy k cenám za teplo a energie ? Teda kromě blbých kecu ? Jak jste přispěla ke snížení cen za plyn a tak dále ? Nijak. Tak prosím někam tiše zalezte a mlčte.

mirek 12.11.2008 7:47

Re: paní Bobošíková

A kde má Bobošíková tu myšlenku článku ? Zatím ani v jednom svém článku nenavrhla žádné řešení problému. To že sprostě zkritizuje kdekoho, kromě Klause a komunistů, není žádný program, na tom není co rozebírat a už vůbec to nestojí za jakoukoliv kritiku.

Takový politický turista, jakým je Bobošíková, si nic jiného nezaslouží. Pamatujete si vůbec, co má za sebou ? Volbu na Železného zádech, aby se dostala do EP. Pak jej, nepotřebného, odkopla a vrhla se na vlastní dráhu. Jaké milníky tam má ? Volební fiasko s paní Topolánkovou, kterou využila v době mediálních tahanic kolem rozchodu s Topolánkem, stejně jako Železného, k zviditelnění své osoby. Kde je dnes paní Topolánková ? Kdy se s ní naposledy Bobošíková prezentovala na veřejnosti? Další akcí byla volba prezidenta, tam se zviditelnila úžasně, rudé šaty a rudé třešinky, houpající se na uších, to byl opravdu úžasný pohled do Filipovy kanceláře, jen co je pravda. A jinak nic, prázdné nic, kromě jízlivých a sprostých článků, vždy na aktuálně mediálně propírané téma. Má ta "chytrá horákyně" vůbec nějaký program, co myslíte?

Petr Kohout 12.11.2008 7:44

Re: Ve stopách Železného

tisková oprava: vedení sociální demokraci se dostane do vězení za drzou loupež za bílého dne, kdy v zájmu zničení nezávislé a nelevicové NOVA vydaly právním zástupcům ČR rozkaz PROHRÁT arbitráž s pane Lauderem. Tedy pokud to všechno nebylo za "všimné", například z nebe spadlých Grossových 50 miliónů.

Petr Kohout 12.11.2008 7:42

Jestli jste opravdu tak rozhořčena, navštivte vhodnou policejní stanici, podejte trestní oznámení

(trestný čin pomluvy, trestný čin rozšiřování poplašné zpráva - konkrétně za tvrzení, že orgány ČR nebudou schopny o nehodě řádně informovat) a požadujte potrestání fyzických osob (tvůrců pořadu) a rozpoštění právnické osoby a propadnutí jejího majetku státu (ORT).