25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Piráti při „vyvracení lží“ tak trochu lžou

Piráti se chtějí zbavit nálepky „strany pro mladé“ a v honbě za voličskými hlasy se snaží oslovit i seniory. Dokonce pro ně vytvořili webový projekt, kde se mimo jiné pokoušejí vyvracet některé „lži“, které o nich kolují.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 17.7.2021 6:34

Tak Piráti se naštěstí poslední dobu dostatečně ztrapňují. Minulé volby měli volební marketing na výbornou. Místo progresivisté neomarxistické strany volili lidé mladé trochu rebely co půjdou po velké korupci.

Teď už se leccos provalilo a Piráti oblékli kvádra, aby sehnali další voliče. Naštěstí (nepřekvapivě) jsou v tom jako slon v porcelánu.

Přes to pořád hrozí, že spolu se STAN budou mít většinu. Pak je ještě možnost nenáviděný Zeman co "ohýbá ústavu". Ještě že to někdy dělá.

V době kdy rozklad evropské civilizace islámem a ekonomiky Zelenorudými šílenci (neplést si s inteligentním a nutným řešením ochrany přírody a klimatu) už je faktem, je každý rok pod progresivisty hřebíkem do rakve Evropy.

T. Kohout 17.7.2021 4:06

Pirátství je jedna velká totální lež. To nevyvrátí ani svou (velmi průhlednou, školáckou asi tak z 4. třídy ZDŠ) propagandou.

J. Jurax 17.7.2021 2:24

R^R^

Zelenorudé eurohujerné Piráty nebrat!

J. Brunner 17.7.2021 0:25

R^