25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Peřina 16.3.2010 20:37

Korupce potíraná soudruhy z Lidového domu

nám dnes a denně ukazují v plném rozsahu.Jak je možné,že to voliči nevidí?Protože absolutně zklamala 7 velmoc.Na ODS najít nějakou špínu jim nedělá žádný problém,a někdy jim k tomu stačí pouhý výmysl,či polopravda.Očividná a do očí bijící korupce v podání ČSSD však novinářům nestojí za to.Připadá mi to,jako by si už dopředu vyšlapávali cestičku,kterou budou vzápětí čistit třeba i svými těli,jen aby se socialistům a komunistům na ní neposkvrnily boty.Letos byl únor bílý,za to květen bude rudooranžový.To lidé nevidí,či už mají po krk svobody?

R. Sedláček 16.3.2010 12:17

V řadách ČSSD

se není co divit. KSČSSD

V. Liehne 16.3.2010 12:20

Re: V řadách ČSSD

Víte já bych s vámi i souhlasil, jenže jsou tu i jisté kraje kde (zajisté nevinně) spolu vládne ODSČSSD. Tak co s tím?

R. Sedláček 16.3.2010 12:37

Re: V řadách ČSSD

Ovšem tu ODS Paroubek k vládnutí netahá jako komunisty.

V. Liehne 16.3.2010 12:52

Re: V řadách ČSSD

Žel oni se prostituují sami od sebe.

R. Sedláček 16.3.2010 13:20

Re: V řadách ČSSD

Omlouvám se, nebyl jsem bystrý. Vy neobhejujete ČSSD, ale KSČM. to jsem měl fát jiný odkaz:Zločiny

komunismu

V. Liehne 16.3.2010 13:23

Re: V řadách ČSSD

Cha, cha, cha teď jste mne dostal!

V. Liehne 16.3.2010 11:53

co se týče dohod

Dočítám sobotní LN a hle ve fejetonu pana Presla se dozvídám o dohodě s Kalouskem a Zemanem. Ta by mne zajímala víc než autorem vymyšlená dohoda P+P.

V. Liehne 16.3.2010 11:48

omyl či úmysl?

Ministr Pecina je jediný vnitrák, co předložil aspoň nějaký zákon proti korupci. Kde je byť i jen snaha jeho předchůdce. Nechce ani to málo co je ve sněmovně!

V. Novák 16.3.2010 11:48

Výběrová slepota?

Jste dokonalým příkladem téže.

Už jste zapomněl, že poslankyně Zubová byla vyloučena ze zajisté demokratické strany, za niž byla zvolena? "Silou, Katuško, silou" to Bursík zkusil - a dopadl jak dopadl, neb zase TAKOVOU silou nedisponoval.

To, že máte zřejmě schopnost přeměnit se v mouchu na zdi "zšeřelého Topolánkova bytu" a odtud reportovat, radši pominu. To už není slepota - to už je jiná diagnóza...

R. Sedláček 16.3.2010 12:14

Re: Výběrová slepota?

Ovšem vy jste naopak zapoměl, že Zubová byla členkou ČSSD před vstupem do SZ, kam vstoupila až krátce před uzavíráním kandidátek pro volby 2006. Stejně tak byl Pecina členem ČSSD, kterou opustil, protože takový byl požadavek na post o který se ucházel. A korupční balíček je jen oprášený návrh ČSSD z let minulých, který zatím vůbec nic neřeší a ani není snaha aby něco řešil.

V. Novák 16.3.2010 18:12

Proč bych měl zapomínat?

Zubová přestoupila do SZ z ČSSD. No a? Bursík vystřídal OF, OH, KDU-ČSL a SZ - to není v naší politice nic zvláštního.

Zubová kandidovala za SZ, za SZ byla zvolena a až do vyloučení hlasovala v důležitých otázkách se SZ. Dokonce přijala i Bursíkův úkrok doprava a přebarvení SZ na modrozeleno. Neshodli se při presidentské volbě (osobně si myslím, že V.K. je lepší president než by byl Švejnar - ač mám vůči V.K. tisíc a jednu výhradu) a hlavně ohledně funkce a korýtka pro Kačenku Jaujau. Načež ji Bursík demokraticky vyloučil...

Pecina odešl ze strany kvůli funkci? A co V.K.? Taky nic nového. Jako exstraníka ho (i) ODS schválila do nestranické vlády. Tedy spíše vlády velké koalice, ale nešť. Změnilo se něco od té doby? Kromě toho, že přijal kandidaturu do příštích voleb?

A. Hrbek 16.3.2010 11:23

Pan Klíč

trpí již v mladistvém věku pokročilou sklerózou. Pokud mu to není známo, tak se v České republice s posty nehorázně kšeftuje. I na nejvyšší úrovni. A dělají to všechny politické strany. Jen tak letmo si pamatuji, že jakýsi pan Topolánek vyměnil čtyři ministerská křesla za podporu pěti poslanců. O volbě prezidenta republiky není třeba se zmiňovat.

Nasazení pana Peciny do voleb v Praze může být samozřejmě kritizováno. Ale kritik by neměl mít klapky na očích. Opět jen tak letmo si pamatuji jak v Praze jakýsi pan Bém vyměnil za svou podporu na funkci předsedy za funkci místopředsedy pro pana Jančíka.

Žádnému politikovi nevěřím ani slovo. A politickým hyenám tím méně, zvláště když o jejich pozicích rozhoduje pan Langer.

M. Kodet 16.3.2010 8:26

ODS má stejný problém

jako CEVRO: její recepty, nápady a ideje jsou úplně nejlepší, akorát je nemí přenést do praxe, takže výsledkem je nakonec těžkej propadák. V CEVRU také rozumějí úplně všemu, akorát to neumí srozumitelně napsat.

"Díky aktivitám současného ministra vnitra Pecina, který je za korupci přímo odpovědný, je však jakákoliv snaha předem odsouzena k nezdaru." - tak především Pecina není odpovědný za korupci, ale za BOJ proti korupci, a to je velký rozdíl, asi jako mezi CEVREM a CEMREM. A pak už pan Klíč nevysvětlil, jaké že to aktivity pana ministra Peciny způsobují, že boj proti korupci je odsouzen k nezdaru. Neboť vyhodit náměstka, který s modrým obojkem běhal na krátkém vodítku pana Langera, to je jistě záslužná věc, zvláště když předtím Ivánek nenechal v policii kámen na kameni.

Pecina "vstoupil do Fischerova kabinetu se závazkem nestranického rozhodování a snad i nekandidatury do Sněmovny" - jaký snad? To už mohl Klíč rovnou napsat "snad pravděpodobně možná patrně". Buďto to ví, tak ať předloží závazek, ve kterém ministři Fischerovy vlády podepsali závazek "nekandidatury" (pěkný termín, takový Klausovský), nebo držím zobák, Klíč! Rajony, celej měsíc!

A tak pořád dál, dohady vydává za fakta, ať Paroubek předloží smlouvu s Pecinou (ona nějaká je?), nebo "doslova ušil (Pecina) zatčení Petra Žídka", přitom ale podle informací Práva a iHNed "aféra kolem Židka se začíná obracet proti policejnímu prezidentovi Oldřichu Martinů a jeho náměstkovi Jiřímu Novákovi, jejichž informace údajně stály na začátku vyšetřování"....

A už vůbec nelze z článku dovodit, proč  "boj proti korupci dostává (skrze Pecinu) v Čechách další těžkou ránu...". Vzpomínám na jeden slogan z dob stalinismu: "Naše práce v komunálu, těžká rána kapitálu!"  Zdá se, že myšlenková kapacita CEVRA a neznámého veršotepce z dob totality je velmi podobná. Nebo snad shodná?.

M. Vondráček 16.3.2010 9:48

Re: ODS má stejný problém

nehul to Miroslave ....

V. Kain 16.3.2010 7:51

Ukázkový příklad politické korupce.

Snad si někdo nemyslel,že Paroubek bude bojovat s korupcí tak jak sa nám to snaží nalhat z billboardů?Podrazy,lhaní a nedodržování dohod to je jeho parketa tam se ON cítí jako ryba ve vodě.Jeho voliči tomu nerozumí a proto si to klidně může dovolit.