19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Pavel Rychetský zase „perlil“

Předseda Ústavního soudu prohlásil, že jarní uzavření hranic Česka bylo „jasným protiústavním krokem“ české vlády. Pavel Rychetský tak opět nadřazuje literu zákona nad jeho obsahem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 3.12.2020 7:23

Potíý je v tom, že Babiš má svou bohatou praxi agenta StB a členství v KSČ vypálené v mozku a podle toho se i chová... :-/

M. Grundmann 3.12.2020 7:42

Jedná se o spekulaci, která není nijak vědecky podložena. Stejně tak není nijak podloženo, že by byl nějaký rozdíl v neprospěch Babiše mezi Babišem a jinými politiky, kteří měli za komunismus jinou minulost.

Jediné, co se z toho dá vydedukovat, je fakt, že je Babiš kariérista. To dokázal i svým pozdějším chováním při budování skupiny Agrofert. Babiš rozhodně není nezištný idealista, který je připraven se nezištně obětovat pro nějaký ideál. Určitě by se nikdy neupálil jako Jan Palach. Potíž je v tom, že takovéto čistě pragmatické chování je velmi blízké velkému množství lidí, pokud to není většina. A útokem na toto chování opozice přímo útočí i obrovské množství lidí, kteří se chovají podobně. Bez ohledu na jejich politické názory.

Podle mě je to politická chyba.

J. Muller 3.12.2020 9:28

R^:-)

J. Pankovic 3.12.2020 10:21

Rychetský taky:-)

L. Písařík 3.12.2020 13:25

V roce 1985-6 jsem stavěl cukrovar v Barmě. Před odjezdem jsem dostal tzv. instrukční blok, který předepisoval, jak se mám chovat o čem se nemám s kýmkoliv bavit. Kromě nesmyslné instrukce, že nesmím nic prozrazovat z technických detailů, jsem byl taky instruován, že po návratu musím podat zprávu na ZU, koho jsem kontaktoval a o čem s ním jednal - ten blok jsem musel podepsat. . Po návratu jsem měl dost starostí a hlášením jsem se nezabýval a taky ho po mně nikdo nechtěl, v krátké době jsem odjížděl na stavbu v Bulharsku a tam jsem instrukce už nedostal. Nebyl jsem taky spolupracovníkem STB ?