28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lípa 10.3.2009 7:58

Vyvadil

Zeměžluč.

 Vážení, to není hádka o tom kdo je komunista nebo ne . To je stav duše, něco jako duševní choroba, která se nedá vyléčit, dá se léky pouze udržovat ve stabilisovaném stavu. Ale nákaza komunismem  je neléčitélný a z přibývajícím věkem a úbýtkem rozumových schopností se stává nebezpečnou.

tatina 10.3.2009 7:23

Re: Vyvadil

R^R^R^:-D

tatina 10.3.2009 7:22

Re: Jó panečku - JUDr. Vyvadil !!!

R^R^R^:-D

Zeměžluč. 10.3.2009 7:10

komunisti?

Ono pane autore, hádat se o to kde všude jsou komunisti a nebo kde je jich víc či míň, by asi byla nekonečná debata, viz poslanec Tlustý atd. Ale mimo to, že jsou  v politice lidi, kteří vlastnili červený řidičák, jsou taky lidi, kteří sice komači nejsou, ale jejich myšlení je dokonalé bolševické - dosáhnout moci za jakoukoli cenu, je priorita nejlepší je, že i při jakkoliv křečovité snaze to občas nevyjde, jako u volby prezidenta proběhnuvší za použití těch nejnemožnějších podrazů na hranici kriminality - vydírání, korumpování atd. A pak - malý pánbůh se k nám otočí zády, to je věc. Vždyť taky došlo i na slzy, takže trochu míň kádrování - vždyť podle činů jejich poznáte je - zloděje podle toho, že krade ikdyž tomu říká jakkoliv jinak,(třeba privatizace) podrazáka podle toho, že dělá podrazy(ikdyž tomu říká reálná politika).    .

BuBu 10.3.2009 7:07

Jó panečku - JUDr. Vyvadil !!!

To je panečku "kousek" . . . to je právník "par excellence" !!!!! ;-D;-D;-D

Tento Vůl v oranžovém taláru proslul začátkem 90-tých let zejména tím, že jako "konečné řešení romské otázky" . . . že navrhoval (a mínil to zcela vážně) - sterilizovat cikánky !!!!!

Celá jeho osoba zapadá do kontextu mého tvrzení :  V ČSSD se se ukrývá, či hřeje - celá elita Českého hnoje !!!

Letovitz 10.3.2009 6:56

Vyvadil

Ano tohoto pána sleduji již mnoho let. Fascinuje mne jeho naprostá křivost. Ten je skutečně schopen spolčit se s kýmkoliv a kdykoliv. Vždy v pozadí, ale vždy blízko moci. Dnes cítí šanci u ČSSD. Je zajímavé jak ty Ráthy, Vyvadily, Drymly, Tvrdíky a jinou chamraď, přitahuje moc, jak hadovka smrdutá mouchy.

Milda.nh 10.3.2009 6:41

Re: Vyvydil je český politický šašek, a přesvědčuje nás o tom už dlouhá léta...

R^R^R^R^

Kiri 10.3.2009 6:26

Re: Vyvydil je český politický šašek, a přesvědčuje nás o tom už dlouhá léta...

R^R^R^

Ladislav N 10.3.2009 2:26

Vyvydil je český politický šašek, a přesvědčuje nás o tom už dlouhá léta...

Lidé tohoto typu asi jinde než u Paroubka skončit nemohou. ;-P

Nedivící se 10.3.2009 1:35

Ale, ale ....

.... zášť, zloba a nedostatek argumentů a osočování mluví z autora článku Zbyňka Klíče !! --- Je to, jak když ryba plácá ocasem !!

Jirka 10.3.2009 0:52

Re: JUDr. Jiří Vyvadil

Zdá se,že skutečný komik je Vyvadil.:-P

Komik 10.3.2009 0:24

JUDr. Jiří Vyvadil

je můj spolužák z právnické fakulty, takže mám to potěšení znát ho osobně (pouze jako spolužáka) ještě z doby socialismu. Každý, kdo sleduje jeho politické působení vidí jasně jedno - je to klasický pragmatik moci. Podle mého názoru mu je jedno, ve které je konkrétně straně, hlavně, když může ovlivňovat chod. Postupně se naučil působit pokud možno neveřejně - raději tahá za nitky, než aby se veřejně prezentoval. Takže pouze dvě poznámky:

Pokud předhazuje někomu bezpáteřnost, je to minimálně pokrytectví - vzpomínáte někdo na jeho kariéru ve straně socialistické a na skandál okolo majetku této strany?

Pokud předhazuje panu Porybnému prokomunistické působení, je to úsměvné - na fakultě byl (alespoň verbálně) jedním z nejuvědomnělejších studentů (kdo ty časy zažil, ví, co myslím - okázalé projevování souhlasu s politikou KSČ, atd.).

Komik 10.3.2009 0:18

JUDr. Jiří Vyvadil

je můj spolužák z právnické fakulty, takže mám to potěšení znát ho osobně (pouze jako spolužáka) ještě z doby socialismu. Každý, kdo sleduje jeho politické působení vidí jasně jedno - je to klasický pragmatik moci. Takže pouze dvě poznámky:

Pokud předhazuje někomu bezpáteřnost, je to minimálně pokrytectví - vzpomínáte někdo na jeho kariéru ve straně socialistické a na skandál okolo majetku této strany?

pokud předhazuje p