24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Peman 30.8.2009 9:04

Malinký rozdíl

Malinký rozdíl, mohl vidět fotografie a televizní záběry každý: na Paroubka potažmo ČSSD házeli VAJÍČKA mladí lidé, normální mladí lidé, kterým už asi lezly krkem paroubkovské lži. Možná to nebylo nejlepší vyjádření nesouhlasu, ale takoví jsou už mladí. Na Topolánka a ODS házeli KAMENY už od pohledu kriminální ksichty, propojené s neonacismem, Kočkama a tedy podsvětím okolo ČSSD, rváči, kteří asi nemají daleko ke zločinu. Mladí vrhači vajec nikam neutíkali, holohlaví kriminálníci hodili kameny a zbaběle prchali. A házeli prokazatelně na objednávku...

dhimmi 30.8.2009 11:07

Re: Malinký rozdíl

A každý taky viděl,jak vypadají fanoušci obézního JURY a jeho kumpánů,kteří chodí na ty jejich předvolební poutě-samé tupé ksichty.Holt na volební progam ,který je postavený na závisti a udavačství naláká ten odpudivý tlusťoch jenom lumpenproletariát.Bohužel je toho sajrajtu v českém národě nějak moc a on to moc dobře ví...:-/

dhimmi 30.8.2009 11:08

Re: Malinký rozdíl

program

jirka.s. 30.8.2009 11:31

Re: Malinký rozdíl

Jo, jak není guláš a pívo, tož na nějakou proplacenou dopravu se líní sosáci nachytat nenechají! To byl nával!!! ;-P

Landys 30.8.2009 11:12

Re: Malinký rozdíl

:-/Pemane, vy kovaní a čistokrevní demokrati budete vždy vidět nějaký malinký rozdíl - ale vždycky ve váš prospěch, to už dobře známe. Váš formát myšlení je velice úzce specializovaný a často vyluzujete úsměvně zkonstruované myšlenkové shluky. Když se pěly oslavné ódy na vajíčkové útoky na Paroubka jak v tisku tak v diskusních fórech na NP, tak jsem tady psal, že si počkám na reakce nadšených diskutantů, až někdo něco bací po Topolánkovi. Jako jestli budete stejně zapáleně obhajovat, že to jen někdo jiný vyjádřil zase svůj odlišný názor. No a tak tady teď máme ony malinké, nebo u některých až obrovské rozdíly (asi podle toho jak malý nebo velký je kdo demokrat). Nějak jste si s tou demokracií nestačili ještě pořádně potykat ! A ještě by mě třeba zajímalo, zda někdo identifikoval a potrestal tu dívčinu, co na jednom Paroubkově vajíčkovém mítinku mlátila po hlavě tu důchodkyni. Byla u toho několikrát vyfocena,  neměl by to být žádný problém. Co na to díš, normální mladý Pemane !

jirka.s. 30.8.2009 11:43

Re: Malinký rozdíl

Lampedusa se zase projevil !!!  ;-(

BTW: Zajímavé, co ten schizofrenik lampendusa na takové fotce všechno nevidí !!!8-o Já z ní například vyvozuji, že  ona dívčina musela promptně vyhledat lékaře a nechat se přeočkovat proti vzteklině!!!

A tak je to se všemi lampedusovými blitky , které zde pohodí!!! Lhát, lhát a lhát a přiblble si myslet, že mu na to kromě ludvy a jiných přitroublých oranžgutánů někdo skočí!!! (Y)

dhimmi 30.8.2009 12:20

Re: Malinký rozdíl

Jsou stejní jak jejich vůdcové FALMER a ROKO.

Landys 30.8.2009 12:31

Re: Malinký rozdíl

;-€Individue, ty musíš mít na blbost  i živnostenský list. Jako certifikovaného blba by tě mohl Berousek vozit po republice se svým cirkusem.  Jasná a dobře placená  hvězda bys byl i v nějakém varieté - ideální by byl mezinárodní Ein Kessel Buntes. Tam bys to měl už za eura !

dhimmi 30.8.2009 12:32

Re: Malinký rozdíl

(Y)

jirka.s. 30.8.2009 15:06

Re: Malinký rozdíl

To jednoho nas/ere, lampeduso, když ho usvědčí ze lži, že???? Ale neber si to tak, tady stejně už každý ví, jaká jsi bezedná žumpa, jsi profláklý jak Mathias Rust na Rudém náměstí! Tu prolhanou rudou tlamu už nepřikryješ žádným servítkem! Konec konců, o tvé diagnóze F079 neomylně svědčí i tahleta tvá rudá reakce!!! ;-(;-(;-(

Landys 30.8.2009 16:59

Re: Malinký rozdíl

:-(Ty ty své velkoduché texty vždy prokládáš velmi citlivě červenou, tak jsem si myslel, že ti to udělá radost. Dělám to jen speciálně pro tebe - jako jeden z generálů hvězdné pěchoty, kteří tady na NP tvrdí diskutérskou muziku - si to najisto zasloužíš. No ale když ti ta červená dnes nějak nesedla, tak tady máš oranžovou - modrá je dobrá akorát na obloze. Já budu nejspíš nějaký zmutovanec, protože mám prý modré pomněnkové oči !

jirka.s. 30.8.2009 20:35

Re: Malinký rozdíl

BINGO!!! Mutant rozhodně budeš, ale visí mi to celkem u (Y), poněvadž tě stejně žádný farář nepohřbí a v krematoriu na tebe plynem plýtvat taky nebudou! Holt se budeš muset spokojit s kafilérkou, i když i tam jim asi zamotáš šišku! Tříhlavé tele je pro ně rozhodně běžnější jev, než když tam dovezou tebe, zrůdičko !

BTW: Neměl bys ještě něco k té fotografii, jak tam tu chuděru Kačku "mydlí" ona dívčina přes palici, prolhanej lžidimitriji??? ;-P(Y);-O

dhimmi 30.8.2009 12:19

Re: Malinký rozdíl

O tom ,že nějaký "primitivní antikomunista" mlátil nevinnou babičku nic nevím,zato jsem ale v televizi viděl,jak dal nějaký Jyrkův fanoušek ránu pěstí do obličeje mladému klukovi o dvě hlavy menšímu a tak o 20kg lehčímu a to ho ještě předtím jiný odpudivý zjev chytil za ruce a jakási smradlavá hajzlbába mu dala facku.A co na to ten váš vepř PECINA?Nazval házeče vajec nacisty.(Y)

jeff 30.8.2009 12:07

Re: Malinký rozdíl

Jaképak kriminální ksichty. Sbor poradců předsedy strany Jiřího Paroubka to je.