25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek vs. Kramer

Minulou sobotu, 29.10., pocítil předseda vlády Jiří Paroubek opět potřebu pohovořit k národu prostřednictvím tradičního velkého sobotního rozhovoru s redaktorem Práva Alexanderem Kramerem. Poslední dobou dostává tuto příležitost velmi často a je to jen dobře - aspoň se občané mohou znovu a znovu přesvědčovat, co je náš ministerský předseda zač.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Realista 2.11.2005 15:17

Pan Rath vyřešil konflikt zájmů rázně společně se svou družkou...

Životní partnerka Davida Ratha Renata Horká přejde z pobočky německé farmaceutické firmy Böhringer Ingelheim do tuzemské farmaceutické firmy Zentiva. Uvedl to v úterý zpravodajský server www.euro.cz. Takže Rath se s klidným svědomím vzdal členství v LK, bude revažován přes partnerku za příznivou lékovou politiku, vyhovující jedné firmě. A to jistě hodí mnohem více než nějaké předsednictví v komoře. Jistě se časem objeví i obchody s firmou jeho otce 4 R s.r.o., neboli čtyři Rathové. Inu s jídlem roste chuť a nějaký střed zájmů, za který byla kritizována Emmerka za syna v Zentivě? K smíchu... Teď to bude houšť a větší kapky...
Tisifoné 2.11.2005 20:46

Re: Pan Rath vyřešil konflikt zájmů rázně společně se svou družkou...

"revažovat" = revanšovat;   "střed zájmů" = střet (od střetnutí) zájmů
Tak nevím - psát na internetu s chybami - je to už docela "in", dělají to téměř všichni...
Podle této logiky, když budou všichni zavšiveni, tak je to vlastně správně. Ovšem, je tady ještě skvrnitý tyfus,který vši přenášejí.