18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ziralek 14.12.2005 23:11

Re: Pinďourek je prachsprostý diktátor

 to je jak z plakatu na hasicsky zbrojnici.
Kony 14.12.2005 22:57

Paroubek uhranul českou politiku ?

Ale, kdepak, jenom se snaží postavit hráz ohromné devastaci země započaté Gottwaldem a Klausem konče. Užvanění politici, hájící jen své zájmy stále více ohrožují demokracii. Je vůbec s podivem, že se v tom sajrajtu našel odvážný chlap, který se s tím snaží něco pozitivního udělat. Zvážíme-li tu okolnost, s jakými spolupracovníky se do nápravy věcí veřejných pustil, protože jiné nemá, nezbývá než mu popřát hodně sil a zdraví, aby mohl své záměry uskutečnit. K tomu mu dopomáhej Bůh a včichni slušní občané.
penzista 14.12.2005 21:45

Pinďourek je prachsprostý diktátor

a proto vyhovuje všem co fandí pevné ruce.
Martin Krcmar 13.12.2005 8:55

Re: Re: Re: Re: Re: Zajimavy zpusob argumentace

Kikino, opravdu si myslite, ze je kvuli jakemusi Bendlovi potreba zavest socialisticke zdravotnictvi. Kdo na to podle Vas vice doplati, Bendl nebo my vsichni?
Kikina 13.12.2005 4:48

Re: Pane virtuál ,to je zbytečné,Re: geronte, možná , až přiletí Marťani,

Hoši, když sleduji dnes to vaše diskutování, tak chybí ž jenom vyhlásit "Vánoční fackovací slavnost", že ?  Uvědomte si že se zastáváte bezvýznamných poliitků  za ery  velkého Karla Gotta. (Gusta Husák  a Milouš Jakešů Vám to potvrdí.. A  to byli nějaci řízkové, že..?)
Kikina 13.12.2005 4:28

Re: Re: Re: Re: Zajimavy zpusob argumentace

SOUHLASÍM. A kam půjde Bendl, když nebude zvolen? Možná do nějaké a.s..
Kikina 13.12.2005 4:19

Re: Kdo a čím

Tome, to ste opravdu přepískl, nemyslíte ..?
Kikina 13.12.2005 4:10

Re: Re: Doporučení - volte podle programu a ne podle sympatií ke kandidátům

No jestli oni představují špičku ODS (Cukroušek Langr, Tlustá peněženka, Tupolánek, Dr. Jůlínek, Dorota Němcová) tak jak vypadá základna? Bůh je potěš; mne ten jejich špičkovýn team nepotěšil..
penzista 12.12.2005 21:15

Pinďourek je prachsprostý diktátor

a Drát je jeho věrný slouha.
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 20:03

Re: Paroubek

Napsal jste to perfektně, doktore. A jste asi právník, protože jste definici pana Paroubka pojal negativně. (Pro nevědomce: bylo zde popsáno, co premiér nedělá. Každý si tak z toho může vzít svoje, nikdo se nemusí urazit )
Petra. 12.12.2005 19:49

Re: Paroubek

Svatá prostoto!
huhu 12.12.2005 19:19

Re: Doporučení - volte podle programu a ne podle sympatií ke kandidátům

R.Z a Honzo, samozřejmě máte právo na váš názor, ale "kádrovou" politiku v ODS nedělá ani fýrer jako v čssd ani nějaký soudruh kádrovák jako za totáče. tak už to pochopte. Ti šéfové v ODS mají demokratický mandát, byli zvoleni v řádných vnitrostranických volbách.
Martin Krcmar 12.12.2005 17:47

Re: Re: Re: Re: Zajimavy zpusob argumentace

Vazeny pane, nevyjadrujete se k hlavnimu bodu meho prechoziho komentare. Podle meho by se mely nemocnice posuzovat podle toho, jak kvalitni poskytuji peci a jak jsou efektivni, a ne podle toho, kdo je vlastni. Pojistovny by mely hlidat efektivitu, zajem pacientu (trh) pak kvalitu. Ma-li nekdo pocit, ze neuridi jednu pojistovnu, neverim mu, ze uridi 100 nemocnic. Ale navrh Mudr. Ratha je jeste horsi, protoze fakticky likviduje soukromou konkurenci. A to je socialismus! Ten jsem zazil a uz to opravdu NECHCI zazit znovu.
PS: Popravde jsem necetl ani to, ze nezaplatili. Verim vsak, ze nemocnice se nekupuje najednou a domnivam se, ze kraje postupuji v mezich dosud platnych zakonu. V opacnem pripade by to Murd. Rath jiste vyuzil. Totiz i s tou leasingovkou mate obvykle nejakou smlouvu, ktera ji neumoznuje, aby Vam do radne pronajateho vozu nasadila vlastniho ridice, ktery si bude jezdit kam se mu zachce s tim, ze Vas klidne taky vezme.
 
Honza 12.12.2005 17:42

Doporučení - volte podle programu a ne podle sympatií ke kandidátům

Já vím, je to děsný, já jsem taky rozlazen tím, jak to v tý ODS vedou. Stávají se nevěrohodnými pro slušné lidi, protože se nedokážou zbavit z nejviditelnějších míst lidí, kteří jim žádnou důvěryhodnost nepřinesou.
Paroubek je v tomhle jiný šíbr, měl by odesákům jít příkladem alespoň v tom, jak se vypořádat s nedostatkem popularity politické strany u voličů. např:
1) již vyrazil Zgrarbu, ministryni zdravotnictví,  nenominuje Palase na volitelné místo
2) očerňuje politické protivníky, kde to jenom jde a to způsobem věrohodným a pragmatickým
3) Přizpůsobuje politický program potřebám volebního vítězství.
4) Jeho veškeré úsilí vede k vitězství ve volbách, vše ostatní není důležité a snese odkladu.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 16:52

Re: Re: Re: Ouzko být může,

Milý pane Pobavený..... Mám naprosto stené pocity,a taky plivu. Bohužel na sebe, taky jsem tehdy zpitoměl. Jsem rád ale, že mne ODS nenechala v této slepotě a otevřela mi oči. Zejména pan Tlustý je velký kouzelník. Toho úplně baštím. Jeho výroky, nápisy, matematická ekvilibristika, nedotažená a hloupá a hlavně nedůvěryhodná. Je to nejlepší agitátor Čssd či KSČM (podle gusta). Hezký den.
Virtuál 12.12.2005 16:45

Stačí už jen ten nick - VOVOV !

Virtuál 12.12.2005 16:38

Pravivový voliči,

volte komunisty a odplivnem si všichni.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 16:36

Pane virtuál ,to je zbytečné,Re: geronte, možná , až přiletí Marťani,

já totiž dost pamatuji i ze dřívějc. Pane, to vážně mám polaskat zloděje a násilníka který řve za všechno můžou komunisti já jsem jenom jejich produkt, vyklopit kapsu a být rád že mne okradl komunista, ale někdo jiný. To je ta senilita z druhé strany. Za komunistů jsem se bránil tak jak jsem mohl. Nyní se budu bránit tak jak mohu i před takovými jako jste vy. Zloděj pro mě zůstává zlodějem bez ohledu na příslušnost k politické straně. Zlodějna nemá co dočinění s ideologií ani s tou marxistickou (i když řada tupců si to myslí-jejich věc). Četl jsem po roce 68 spoustu výplodů a sprostot kydaných na řadu lidí, ve velké většině čestných. A to se děje dnes znovu. A je to o jediném, dostat se k lizu nebo u nšj zůstat. MUDr.Rath se dle mého názoru chová velice umírněně k tomu co se kolem něj děje. A proto mu fandím, ne takovým jako vy. senilní ano,proč ne ale jinak než vy. Hezký den.
Virtuál 12.12.2005 16:28

Geronte,

nevidíte-li, že Drát je gauner, pak jste to zajisté neviděl ani na Stalinovi,Gottwaldovi ani Grebeníčkovi, že? Není vám pomoci a bude-li více takových, jako jste vy, pak ani nám.
R.Z. 12.12.2005 16:28

Re: Re: Re: Re: Paroubek

Bohužel pokud v ODS budou pitomci typu Topolánek,Langer ,Julínek  tak jen hlupák je bude volit- ODS proboha udělejte něco stou vaší kadrovou politikou. Nechci socany III období  R.Z.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 16:16

Re: geronte inzo, svatá pravda

Pane jakovy, co vás vede k vašemu rozhořčení. Vy MUDr.Ratha znate? Silně pochybuji. To co předvádíte je tak čistá nenávist, že je to až dignosa. Zahoďte přesvědčení a rozhořčení,začněte přemýšlet. Pokud v tom máte peníze pak chápu. Ale nečekejte pochopení ode mne. Já to totiž pouze platím a to sakra dost.Hezký den.
Jiří K. 12.12.2005 16:15

Článek je hodně slabý ...

... ale ten poslední odstavec pan autor snad ani nemůže myslet vážně.
 
Ono je to v těch veřejnoprávních médiích (a rozhlasu zvláště) přesně naopak, než se nám autor snaží tvrdit.
 
Tak neúměrně velkou pozornost, jakou tam dávají každému blafu, který může alespoň trochu očernit vládu, Paroubka, Ratha a pod. (viz např. údajné hrozby zatčením Musílkové, dohady paní Fouskové o časopise ČLK nebo postor věnovaný Krejčířovým pomluvám ČSSD) a který zpravidla celý den s patřičnými komentáři nebo připomenutími každou hodinu opakují lze považovat za všechno možné, jenom ne za mediální podporu, jak se nám to autor snaží prezentovat.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 15:51

Re: Re: Re: Zajimavy zpusob argumentace

Pane a vy jste četl, že zaplatili? Já ne. Já vím že si vyjednávají splátkové kalendáře. Jak jistě víte i z lízingu, dokud není zaplacena poslední kačka, není to jejich. hezký den.
doktor 12.12.2005 15:40

Paroubek

je v tom českém chlévu, který u nás zavedlo 40 let dvojí morálky tak zvaného socialismu a po nich stejně amorální vláda  zideologisované pravice v mafiánském  spojení s nevzdělanými a všehoschopnými novináři s obrovskou mocí - prostě normální demokratický politik. Má vizi, není pilný, jak píše autor, ale PRACOVITÝ, nekrade (vzpomeňme dobře placených Klausových zahraničních přednášek), nenechává se podplatit, má smysl pro fair play, není samolibý ani arogantní, říká to, co si myslí, to co dělá, dělá ne pro sebe nebo pro ČSSD, ale pro lidi, a když je třeba, dovede bouchnout do stolu. Už bylo načase.
jakovy 12.12.2005 14:54

geronte inzo, svatá pravda

Nejedná se mu o pacienty ale o zisk!
Nějak si nám pan ministr neuvědomil, že zdravotní daní neplatíme platy lékařům (teda bysme neměli), ale zdravotní péči.
A z toho plyne, že jeho "Zvýšíme platy lékařů (poslušných), a proto nebudou léčit, protože nebude na léky pro pacienty, kteří musí chcípnout pro větší plat svého "lékaře"", je jenom možností lupiče, který je ochoten se o část lupu podělit, aby ho jeho vlastní tlupa nesežrala.
Pan DrRath není ani zloděj, ani lupič. To je gauner takového formátu, že čeština pro něj prozatím nemá slovo. Babinskej, starej lotr mexickej je proti němu hodný dědeček z pohádky. Ten neměl na svědomí ani jeden lidský život oproti p.DrRathovi: počkáme měsíc neléčení a oni vymřou.
Jenom nevím kdo bude platit pojistné, až to DrRath dotáhne do konce. Pojištěnci mrtví, konečně nebudou obtěžovat lékaře, naživu pár prominentů, které platí stát a zdravotníci.
A plat se jim bude vyplácet ze zdravotní daně jen jimi samými odvedené. Asi budou muset stávkovat.
jj 12.12.2005 14:52

Pane autore

vy jste pouhý manipulátor a tvůrce virtuální reality. Já si na rozdíl od vás vzpomínám pouze na výroky typu ...kdejaký pitomec z Prahy....nejsem mstivý, ale tyhle lidi si najdu.. autor věhlasný Topolánek, ... zahájíme noc dlouhých nožů.. grosstapo..Langer,nebo Bendl? Atd. Sprostota a tupá nenávist je bohužel pracovní metodou ODS a řady novinářů. A Vaše.
Honza 12.12.2005 14:48

Re: Mně osobně je trochu ouzko

Z poslance ODS Doležala , který prosadil první skutečné vyvlastnění po roce 1989 Vám ouzko není??? Jednalo se o vyvlastnění tisíců drobných akcionářů ale to je vpořádku že ?  Vždyť ODS je takový ochránce soukromého vlastnicví. Bohužel ale jen toho svého.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 14:47

Re: tak jsem si prošl diskuzi

Hodnej kluk. Budu se tím pyšnit. Hlásím se ke všemu. I nadávka potěší, když se ví od koho je. Hezký den.
huhu 12.12.2005 14:44

Re: Re: Re: Paroubek

no já zrovna tedy ne, ale pokud by ODS získala ty hlasy to by se čssd ani nedostala přes 5%
ježek 1 12.12.2005 14:06

Re: Ubohoučký ...

Vovove, ty jsi ubohý levičácký nohsled